Widgets Magazine
Ο John Steinbeck  είχε πει: “Αναρωτιέμαι γιατί η πρόοδος, μοιάζει τόσο πολύ με καταστροφή”. Κάπως έτσι εκλαμβάνονται συχνά οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας, που φυσικά, στόχο έχουν την πρόοδο, την εξέλιξη. Για εσάς που πιστεύατε πως είστε σε θέση να ελέγξετε τα πάντα μπορεί να μην είναι ευχάριστο αλλά είναι απαραίτητο ώστε να κατανοήσετε πως η πρόοδος είναι μονόδρομος ακόμα κι όταν ταράζει την ύπαρξη μας από τα θεμέλια της, προκειμένου να επιτευχθεί. Τα καλά νέα είναι ότι κατά τη διάρκεια του Μαρτίου θα έχετε τη δυνατότητα να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τα άτομα που θέλετε και να προχωρήσετε. Ο ερωτικός τομέας θα σας απασχολήσει αρκετά και οι ευθύνες υπό τη μορφή πιέσεων που θα προκύψουν από τον ευρύ χώρο της οικογένειας.
Ο Μάρτιος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο του Σκορπιού. 
Όλα οδηγούν στον φάκελο “σχέσεις” (ερωτικές ή μη αν και οι πρώτες είναι  η  κύρια αφετηρία των αλλαγών στη παρούσα). Έχετε κυριολεκτικά τον πλανήτη Ουρανό… στο κεφάλι σας αυτή την εποχή, ειδικά αν έχετε γεννηθεί 27 έως 29/10 ή έχετε πλανήτες και μαθηματικά σημεία (κυρίως Ωροσκόπο) κοντά στην πέμπτη μοίρα του ζωδίου σας. Για κάποιους θα είναι εποχή “κεραυνοβολήματος” ενώ άλλοι έχετε ήδη περάσει από ΄κει και τώρα θα προκύψουν τα γεγονότα εκείνα που θα σας αναγκάσουν να λάβετε αποφάσεις. Κοντά στις 8/3 είναι πολύ πιθανόν να εκδηλωθεί κάτι απο τα παραπάνω, ενώ για κάποιους τα πράγματα θα έχουν να κάνουν με αιφνίδια έσοδα – έξοδα ή κάποιο δώρο – παροχή. Έως τα μέσα Μαρτίου έχετε τη  δυνατότητα να βελτιώσετε σχέσεις και συνεργασίες ενώ κοντά στις 22/3, τα νέα και οι πληροφορίες που θα λάβετε θα είναι σημαντικές. Την ίδια περίοδο μπορείτε να αποκαταστήσετε επικοινωνιακά αλλά και πρακτικά ζητήματα ή θέματα που αφορούν το μεταφορικό σας μέσο. Κάπου εδώ, θα πρέπει να προετοιμαστείτε και για την είσοδο του Κρόνου στον Υδροχόο… Στο τέλος του μήνα θα πάρετε μία πρώτη γεύση, πικρή η αλήθεια είναι και θα αρχίσετε να έρχεστε αντιμέτωποι με τις πραγματικές σας ανάγκες και την έλλειψή τους…
Ο Μάρτιος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο του Σκορπιού
Τα νέα είναι καλά: Ο Μάρτιος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί “μήνας αποκατάστασης” αν είχατε γεγονότα που σας προβλημάτισαν το προηγούμενο διάστημα. Για πολλούς από εσάς, θα ολοκληρωθεί μία κατάσταση (που μπορεί να αφορά κάποιο φλερτ ή ακόμα και τα παιδιά σας) ή τουλάχιστον θα δείτε πιο καθαρά τα δεδομένα της. Άλλοι θα οδηγηθείτε σε αποτελέσματα σε ό,τι αφορά κάποιο δημιουργικό έργο ή ένα project που έχετε στα σκαριά. Θυμηθείτε μόνο ότι τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του μήνα, δεν ενδείκνυνται νέα ξεκινήματα… Από τα μέσα του μήνα και μετά, αυξάνονται οι μετακινήσεις, οι συναντήσεις και οι συζητήσεις αλλά και οι νοητικές διεργασίες: Δώστε σημασία στις ιδέες που θα προκύψουν και  όχι  στις όποιες εντάσεις που μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν. Υπάρχει σοβαρή περίπτωση να αναπτυχθεί εντονότερα η ερωτική επικοινωνία μάλιστα, με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Είναι σημαντικό να θυμάστε το εξής: Οι βάσεις που δομείτε εδώ και καιρό (και συνεχίζετε), θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι γερές. Είναι ευκαιρία να χτίσετε τώρα για να έχετε αργότερα, όταν ο Κρόνος και ο Ουρανός, θα έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από εσάς.
Ο Μάρτιος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο του Σκορπιού
Ακόμα κι αν το προσωπικό σας ωροσκόπιο βάλλεται αυτή την εποχή, είναι πολλές οι ευκαιρίες που θα δοθούν μέσα στον Μάρτιο, προκειμένου να αποκαταστήσετε όσα έχουν δυνατότητα αποκατάστασης. Όλα φαίνεται να αποκτούν ταχύτητα και μαζί με εκείνα κι εσείς. Θα υπάρξουν και φάσεις έντονων σκέψεων και λέξεων που εν προκειμένω, καλύτερα να εκτονωθούν στον ερωτικό τομέα, παρά όπου αλλού. Δεν θα είναι δύσκολο να προσκολληθείτε σε εμμονές και δεύτερες σκέψεις κοντά στις 23/3, μέρες όπου το πάθος (αν υπάρχει στη ζωή σας) μπορεί να αποκαλυφθεί και να εκφράσετε μαζί με τις σκέψεις σας την ανάγκη για έλεγχο πάνω στο άλλο άτομο. Έτσι, ο Μάρτιος φαίνεται να είναι ερωτικός για εσάς αλλά δεν θα λείψουν και οι υποχρεώσεις: Συναντήσεις, συζητήσεις, συμβόλαια και μετακινήσεις θα είναι μέσα στο πρόγραμμα, ειδικά από τα μέσα του μήνα κι έπειτα. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια αγοραπωλησία μεταφορικού μέσου ή αγορά μηχανήματος – ηλεκτρικών γενικά, κάντε την έρευνα σας αλλά μην το αποφασίσετε μέχρι τα μέσα του μήνα τουλάχιστον. Σε κάθε περίπτωση, όποια φάση κι αν διανύετε, είναι καλό να θυμάστε ότι υπάρχει ένα αόρατο χέρι που σας βοηθά και σας προστατεύει αυτή τη στιγμή. Αυξάνονται οι πιθανότητες να λάβετε αποδοχή από την πλευρά που σας ενδιαφέρει και  οι άλλοι, γίνονται θετικότεροι και πιο ευχάριστοι απέναντι σας, ιδιαίτερα την τελευταία εβδομάδα του μήνα.
*Για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.
Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here