Widgets Magazine
Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό μήνα για εσάς. Ο Κρόνος εισέρχεται στον Υδροχόο, όχι οριστικά, αλλά τα μηνύματα  που θα δώσει θα είναι πολύ σημαντικά και οφείλετε να τα αφουγκραστείτε προσεκτικά γιατί θα σας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια… Ο Κρόνος όπως γνωρίζετε, είναι πλανήτης μεγάλων απαιτήσεων και απαιτεί σύνεση. Αυτά όμως, θα αναλυθούν εκτενέστερα σε άλλο άρθρο. Τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι ο Μάρτιος είναι αρνητικός για εσάς. Eίναι όμως σίγουρα “εσωστρεφής” για κάποιο λόγο ή κρύβει έντονο παρασκήνιο.
Ο Μάρτιος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο του Υδροχόου
Όσα λέγαμε για τον Κρόνο στην αρχή, αφορούν σε πρώτη φάση εσάς και ειδικότερα όσους έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Θα πάρετε τις πρώτες “πληροφορίες” από τον πλανήτη, που θα εγκαινιάσει μία περίοδο προσωπικού μόχθου και κάποιου είδους περιορισμού. Η συμβουλή είναι να προγραμματιστείτε σε όλα τα επίπεδα (κάντε το από τα μέσα του μήνα και μετά όμως), να περιορίσετε τον εαυτό σας σε κάτι (στη διατροφή για παράδειγμα ή όπου θεωρείτε ότι χρειάζεται) και να αποδεχτείτε ότι ξεκινά μία εποχή που θα πρέπει να “σπείρετε”, ακόμα και υπό δύσκολες συνθήκες, για να θερίσετε αργότερα. Αρκετοί θα μετρήσετε τις δυνάμεις  σας μόνοι σας, αφού παράλληλα και ο Ουρανός, ωθεί σε αλλαγές, ειδικότερα συναισθηματικού και οικονομικού τύπου. Έκτακτα έξοδα μπορεί να προκύψουν, πιθανά δε να αφορούν το χώρο του σπιτιού. Γενικά, το τελευταίο διάστημα έχετε στρέψει το βλέμμα εντός σας και μετράτε το ύψος των αναγκών σας, μη εξαιρουμένων των συναισθηματικών. Κάποια συμπεράσματα θα πρέπει να βγουν από αυτό, όσο επίπονα κι αν είναι, ώστε να βρείτε ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να καλυφθούν. Όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 21/1, προσοχή στα ατυχήματα στο τέλος του μήνα.
Ο Μάρτιος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο του Υδροχόου
Κάτι γίνεται πίσω από τη πλάτη σας ή σε κάποιου είδους  παρασκηνιακές ή κρυφές κινήσεις, συμμετέχετε κι εσείς. Καλό είναι να προσέχετε τις κινήσεις σας για να μην εκτεθείτε και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά ώστε να μην αφήσετε άλλους να σας εκθέσουν. Είτε στη μία περίπτωση είτε στην άλλη, θα υπάρξουν σύντομα αποκαλύψεις. Για άλλους, η όλη εργασία θα έρθει σε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο. Περίοδος αυτοκριτικής αλλά και σημαντικών απαντήσεων. Είναι ευκαιρία να βγάλετε σημαντικά συμπεράσματα που θα ωφελήσουν την εξέλιξη σας. Ανήσυχος ύπνος ή όνειρα. Σε πρακτικό επίπεδο, προσέξτε την υγεία σας γιατί θα είστε ευάλωτοι σε ιώσεις και λοιμώξεις και θα αναγκαστείτε να περιοριστείτε. Ευκαιρίες να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού και τα πρόσωπα της οικογένειας, από τα μέσα του μήνα και μετά. Μπορείτε να βελτιώσετε τον χώρο σας αλλά και τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους μέσα σε αυτόν. Κοντά στις 9/3, με την Πανσέληνο να λαμβάνει χώρα στον τομέα των οικονομικών (δικών σας και των άλλων) αλλά και των αναγκών σας, θα ολοκληρωθεί κάτι σχετικό για κάποιους ενώ άλλοι θα καταφέρουν να δουν καλύτερα την εικόνα που χρειάζονται.
Ο Μάρτιος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο του Υδροχόου
Το πρώτο μισό του μήνα δεν φαίνεται ιδιαίτερα “κινητικό” για εσάς σε γενικές γραμμές. Το δεύτερο, κάπως αλλάζουν τα πράγματα. Καταρχάς, πολλοί από εσάς θα αναπτύξετε διάθεση για “εσωτερική” εργασία, μία διαδικασία που έτσι κι αλλιώς πρέπει να γίνει: Το γιατί διαφέρει για τον καθένα και  θα γίνει κατανοητό αργότερα. Άλλοι, θα αρχίσουν να έχουν αποκαλύψεις. Το σίγουρο είναι ότι όλοι βρίσκεστε σε μία φάση που μοιάζετε να υφαίνετε το τελευταίο κομμάτι ενός κύκλου. Μετά τα μέσα του μήνα θα αυξηθούν και οι “κρυφές” κινήσεις αλλά και τα ψιθυρίσματα πίσω από την πλάτη σας. Καλού – κακού, έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές μήπως μαγειρεύεται κάτι που σας αφορά και φυσικά, αποφύγετε την δική σας εμπλοκή σε καταστάσεις που μπορεί να σας εκθέσουν αργότερα. Επίσης προσέξτε την υγεία σας. Ίσως χρειαστεί να “τρέξετε” όμως ώστε να στηρίξετε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ευχάριστες “παρεμβάσεις” στο χώρο του σπιτιού και βελτιωμένο κλίμα ανάμεσα σε εσάς και σε ανθρώπους της οικογένειας σας.
*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.
Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here