Widgets Magazine

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Ο Νοέμβριος είναι λίγο αυστηρός μαζί σας. Γίνεστε ακόμα πιο σοβαροί και κάνετε περισσότερη αυτοκριτική, έχετε μια εσωστρέφεια που σας απομονώνει. Προσπαθείτε να εμβαθύνετε τη σκέψη σας και να βελτιώσετε την ψυχολογία σας. Υπάρχει περίπτωση αυτό το διάστημα να λέγονται λόγια πίσω από την πλάτη σας και να δημιουργούνται ίντριγκες εις βάρος σας. Ακόμα και στο σπίτι σας δεν ησυχάζετε με διάφορα γεγονότα να σας προκαλούν ανατροπές και ένταση. Ίσως είναι περίοδος να κάνετε αλλαγές σε θέματα σπιτιού. Μπορεί αυτές να έρθουν κάπως απότομα και σοκαριστικά αλλά να σκέπτεστε ότι πρόκειται για το καλό σας. Η υπερεργασία που προσφέρετε αυτό το διάστημα σύντομα θα αμοιφθεί.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Το Νοέμβριο θα γίνετε πιο εξωστρεφείς, θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους που θα έρθουν στη ζωή σας και θα πάρετε νέες εμπειρίες. Θα ανταλλάξετε απόψεις σε κοινωνικές ομάδες και θα δείτε την επιθυμία των άλλων να συναναστρέφονται μαζί σας. Θα δείτε με ποιους ταιριάζετε και ποιους θα κρατήσετε στη συνέχεια της ζωής σας. Ίσως νιώθετε την ανάγκη να επικοινωνείτε περισσότερο με το συναίσθημα, και να βρείτε τις μεταφυσικές προεκτάσεις αυτών που σας συμβαίνουν. Αυτό θα σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα και να διώξετε το αίσθημα ευθύνης σας για τα γεγονότα. Μην αφήσετε όμως στην άκρη τη λογική που σας χαρακτηρίζει, αλλά χρησιμοποιήστε και τα δύο για να προχωρήσετε στις αλλαγές που θέλετε και έχετε αρχίσει απο καιρό.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Ο Νοέμβριος σας κάνει πιο επικοινωνιακούς . Βγαίνετε προς τα έξω, η δημοτικότητα σας είναι στα ύψη και εισπράττετε αποδοχή και θαυμασμό. Ίσως θέλετε να ασχοληθείτε με κοινωνικά θέματα και να προσφέρετε. Αλλάζετε τις προτεραιότητες σας και σκέπτεστε πιο συλλογικά. Οι πολιτικές και κοινωνικές ομάδες σας ευνοούν. Μέσα από την προσφορά προς τους άλλους και την αναγνώριση που θα έχετε να έρθουν και επαγγελματικές απολαβές. Κάποια εξέλιξη η κάποια συνεργασία στα επαγγελματικά σας που περιμένατε από καιρό ίσως τώρα να γίνει πραγματικότητα. Προσοχή σε σχέδια που αφορούν το οικογενειακό περιβάλλον και δεν χαίρουν εκτίμησης των οικείων σας.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2018 – Τοξότης
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2018 – Υδροχόος
Αγαμέμνων Κεδικγιάννης
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here