Widgets Magazine

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Πολλές συζητήσεις μετακινήσεις και επικοινωνίες στον τομέα της καριέρας, συχνά ανατρεπτικές σας προκαλούν υπερένταση, και δε σας αφήνουν να φτάσετε εύκολα στο τελικό αποτέλεσμα. Μετά το δεύτερο δεκαπενθήμερο τα σχέδια σας αφορούν ενάρξεις που δεν τολμούσατε μέχρι τώρα να κάνετε και θα έχετε την έμπνευση να πραγματοποιήσετε. Η δυναμική ψυχολογία που έχετε αυτό το διάστημα σας οδηγεί να φλερτάρετε και να απολαύσετε την επιτυχία στον έρωτα.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Ονειρεύεστε ταξίδια και αποδράσεις για διασκέδαση και ξεκούραση. Παρόλο που έχετε ανατροπές στα οικονομικά θα βρείτε τρόπο να τα καταφέρετε προκειμένου να ξεφύγετε από την καθημερινότητα που σας έχει κουράσει. Ο έρωτας σας δίνει ενέργεια και το ταίρι σας φροντίζει να καλύπτει τις επιθυμίες σας ακόμα κι αν συχνά δεν συμφωνεί με αυτές. Το άγχος δεν είναι καλός σύμβουλος και θα πρέπει να φροντίσετε να κοιμάστε καλύτερα ίσως και περισσότερο.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Εύνοια, τύχη και σημαντικές επεκτάσεις σε επαγγελματικά, οικονομικά αλλά και προσωπικά θέματα. Οι βάσεις έχουν ήδη στηθεί και όσο και να μην πιστεύετε ότι θα ακολουθήσει μια περίοδος εξαιρετικών ευκαιριών θα την δείτε σύντομα να εξελίσσεται μπροστά σας. Οι δεσμευμένοι διανύετε έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος ενώ οι ελεύθεροι – αν υπάρχουν – βρίσκεστε στην δύσκολη θέση να πρέπει να επιλέξετε μέσα από μια κουστωδία θαυμαστών που σας ακολουθεί.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2018 – Υδροχόος
Επόμενο άρθροOι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2018 για τα 12 ζώδια
Αγαμέμνων Κεδικγιάννης
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here