Widgets Magazine

Αν κάτι χαρακτηρίζει τον Νοέμβριο, αυτό είναι η ποικιλία των διαθέσεων που είναι διαφορετικές για κάθε δεκαήμερο. Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός του μήνα, είναι αναντίρρητα η είσοδος του Δία στον Τοξότη, θέση άκρως ευνοϊκή για εσάς. Εξαιρετικά σημαντική όμως και η επιστροφή του Ουρανού στο ζώδιο σας, για τελευταία φορά. Παράλληλα, επιστρέφει και η Αφροδίτη απέναντι σας, κι έτσι σχέσεις και συνεργασίες συγκεντρώνουν για άλλη μία φορά την προσοχή σας.

Ο Νοέμβριος του 2018 για το Α’ δεκαήμερο του Κριού

Πόσο καιρό έχετε να ακούσετε κάτι θετικό; Κάτι που να μην αφορά τα βάρη που έχετε επωμιστεί , με τον Κρόνο να πιέζει σταθερά και να απαιτεί από εσάς όλη σας την ενέργεια; Ήρθε λοιπόν η ώρα. Ο Κρόνος μπορεί να είναι ακόμα μαζί σας και να έχει απαιτήσεις, ο Δίας όμως πλέον, από τις 8/11, εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, μία θέση εξαιρετικά ευνοϊκή για εσάς. Από εκεί, θα σας βοηθήσει με θέματα σπουδών, εξωτερικού, ζητήματα που αφορούν νομικές διαδικασίες. Κυρίως όμως, στο επανακτήσετε κάτι από την χαμένη σας αισιοδοξία και να αλλάξετε διάθεση. Να δείτε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.  Έχετε τον χρόνο να εξερευνήσετε τις επιλογές σας, γι’ αυτό, αποφύγετε να «δεσμευτείτε» με συμβόλαια που αφορούν τα παραπάνω, ειδικά από τα μέσα του μήνα και μετά. Από τα μέσα του μήνα και μετά, προσοχή επίσης σε υπερβολές ή απροσεξίες από τις οποίες μπορεί να προκύψουν ιώσεις, αδιαθεσίες κλπ.

Ο Νοέμβριος του 2018 για το Β’ δεκαήμερο του Κριού

Είναι ένας ηπιότερος μήνας σε γενικές γραμμές, χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις, κάτι που βέβαια εξαρτάται πάντα και από το προσωπικό ωροσκόπιο. Εξαίρεση σε αυτό, υφίσταται για όσους έχουν γεννηθεί 8 – 9/4 και όσους έχουν πλανήτες κοντά στην 19η μοίρα των Παρορμητικών. Για εσάς ισχύουν οι βαθιές και μεταμορφωτικές αλλαγές του Πλούτωνα, για κάποιο διάστημα ακόμη, κι αυτό, δεν μπορεί να είναι εύκολο.  Σε γενικές γραμμές , με την Νέα Σελήνη στις 7/11, θα αναδυθούν είτε οικονομικά, είτε ψυχολογικά και σεξουαλικά θέματα. Θα δοθούν όμως και ευκαιρίες διευθέτησης τους. Με την αναδρομή του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, ισχύουν γενικοί κανόνες: Παρότι αυτή η θέση δεν είναι «εχθρική» για εσάς, αποφύγετε συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων, σοβαρές αποφάσεις και αγορές ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών, μέσων μετακίνησης, ιδιαίτερα από τα μέσα του μήνα και μετά.

Ο Νοέμβριος του 2018 για το Γ’ δεκαήμερο του Κριού

Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό μήνα, ειδικά για όσους έχουν γεννηθεί στα τέλη του ζωδίου. Ο Ουρανός, επιστρέφει στο ζώδιο σας για τρίτη και τελευταία φορά. Οι αλλαγές που δεν έγιναν, θα γίνουν στο εξής. Στο τέλος του μήνα δε, συναντά και την Αφροδίτη που έχει επιστρέψει στον Ζυγό. Σχέσεις, συνεργασίες, δεδομένα που πρέπει να αλλάξουν, θα αλλάξουν. Σκοπός είναι να φέρει και να εγκαθιδρύσει στη ζωή σας την αλήθεια, την γνησιότητα, ειδικά αν αυτό δεν έγινε πράξη στο παρελθόν. Οπότε, προετοιμαστείτε να αποχωριστείτε από ό,τι μη αυθεντικό, ίσως και με απρόσμενο τρόπο. Έως τα μέσα του μήνα δε, θα έχετε την συμπαράσταση του ‘Άρη από τον Υδροχόο που θα υποστηρίξει τις δράσεις σας και τα σχέδια σας. Από τα μέσα του μήνα και μετά όμως, χρειάζεται να είστε προσεκτικοί (όπως όλοι) σε συμβόλαια, συμφωνίες, αγορές, μετακινήσεις, σοβαρές αποφάσεις. Με την αναδρομή του Ερμή, δεν ενδείκνυνται.

*Για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here