Widgets Magazine

Ουκ ολίγες αλλαγές, ουκ ολίγες ανατροπές, ουκ ολίγες ταλαιπωρίες  από τον Μάιο και μετά: Ο Νοέμβριος, είναι ο πρώτος μήνας από τότε, που θα σας προσφέρει την ευκαιρία να ηρεμήσετε, να πάρετε βαθιά ανάσα, να ανασυγκροτήσετε τις σκέψεις σας. Ο Ουρανός απομακρύνεται (προσωρινά) στις 6/11, ο Δίας μπαίνει στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στις 8/11, η Αφροδίτη επιστρέφει στο ζώδιο του Ζυγού και ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων ηρεμώντας τα πνεύματα και τις απαιτήσεις που εδώ και καιρό προέκυπταν από τους άλλους. Έχετε μόνο (όπως όλοι) να συμβαδίσετε με τα δεδομένα του ανάδρομου Ερμή από τα μέσα του μήνα και μετά.

Ο Νοέμβριος του 2018 για το Α’ δεκαήμερο του Λέοντα

Όλο το προηγούμενο διάστημα, δεν σας άφησε στιγμή να βαρεθείτε. Αλλαγές, απαιτήσεις, ανατροπές, ξαφνικά γεγονότα κι ένα δύσκολο καλοκαίρι και φθινόπωρο. Το Σύμπαν, όχι μόνο σας προσφέρει την ευκαιρία να ηρεμήσετε κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου αλλά και κάτι παραπάνω: Η είσοδος του Δία στον Τοξότη, είναι άκρως ευνοϊκή για εσάς και μέχρι το τέλος του μήνα θα επηρεαστούν θετικά όσοι έχουν γεννηθεί έως και την 1η Αυγούστου περίπου. Θέματα παιδιών ευνοούνται, επιχειρηματικότητας,  η δημιουργικότητα αυξάνεται και ο έρωτας παραμονεύει στη γωνία για τους ελεύθερους! Παράλληλα, θα απελευθερωθείτε από κάποια βάρη. Χαρείτε αυτή την τόσο ευνοϊκή συγκυρία και απλά, έχετε το νου σας από τα μέσα του μήνα και μετά, με την αναδρομή του Ερμή να μην ευνοεί σημαντικές ενάρξεις και να δημιουργεί αναβολές και ακυρώσεις. Και η Πανσέληνος του μήνα, στις 23/11, «φωτίζει» τους ίδιους τομείς και σας συμπεριφέρεται ευγενικά.

Ο Νοέμβριος του 2018 για το Β’ δεκαήμερο του Λέοντα

Ηρεμία και για εσάς, με τον Άρη να έχει απομακρυνθεί από το δεκαήμερο σας, κι έτσι, να πέφτουν οι τόνοι με τους γύρω σας. Στις 7/11 γίνεται η Νέα Σελήνη του μήνα, που δείχνει ότι εστιάζετε στην οικογένεια και το σπίτι. Θυμηθείτε, ότι αν και η αναδρομή του Ερμή γίνεται σε φιλικό σας ζώδιο, αν σκοπεύετε να κάνετε εργασίες και αγορές για τον χώρο του σπιτιού, καλό είναι να κάνετε το πλάνο σας πριν τα μέσα του μήνα. Ωστόσο, θέματα που αφορούν τα παιδιά είναι πιθανόν να επανέλθουν με την αναδρομή αυτή, όπως και δημιουργικά σχέδια που έχουν μείνει στο συρτάρι. Μαζί, μπορεί να επιστρέψουν φλερτ από το παρελθόν, που θα ενεργοποιήσουν την ανάγκη να ασχοληθείτε με το ερωτικό σας κομμάτι. Παρά ταύτα, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις από τα μέσα του μήνα και μετά. Δείτε τον Νοέμβριο σαν μία περίοδο, που θα σας δώσει την ευκαιρία να επεξεργαστείτε σημαντικά σχέδια και διαθέσεις, που θα βάλετε μπροστά λίγο αργότερα.

Ο Νοέμβριος του 2018 για το Γ’ δεκαήμερο του Λέοντα

Οι πρώτες έξι ημέρες του μήνα, θα έχουν κάποια ένταση, με τους άλλους να έχουν απαιτήσεις από εσάς και να σας αναγκάζουν σε κίνηση, κάτι που μπορεί να σας δημιουργήσει εκνευρισμό. Ο Νοέμβριος όμως, στη συνέχεια του, είναι υποστηρικτικός, ιδιαίτερα για εκείνους που έχουν γεννηθεί 22 – 23/8, με τον Ουρανό να επιστρέφει στο ζώδιο του Κριού και να υποστηρίζει  νομικές υποθέσεις, σπουδές, ταξίδια και να ωθεί σε νέα σχέδια. Προσπαθήστε μόνο, να κάνετε τα πλάνα σας όσο το δυνατόν νωρίτερα και σίγουρα πριν τα μέσα του μήνα, όπου πλέον η αναδρομή του Ερμή, απαιτεί προσοχή και δεν ενδείκνυται για συμφωνίες, συμβόλαια κλπ.  Επιστροφή και για την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού, που θα ομορφύνει την επικοινωνία, ενώ θα προκύψουν συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σας. Φροντίστε να θυμάστε μόνο ότι όλα αυτά δυσκολεύουν από τα μέσα του μήνα και μετά οπότε κανονίστε έγκαιρα όσα έχετε να κάνετε.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here