Widgets Magazine

Αναμφίβολα, το σημαντικό γεγονός του Νοεμβρίου είναι η είσοδος του Δία στον Τοξότη στις 8/11 και ως γεγονός, σας αφορά άμεσα. Στη δική σας περίπτωση, αν φανείτε προσεκτικοί με κάποια πράγματα, θα είναι άκρως ευεργετικός. Θα επηρεάσει αρκετά ό,τι σχετίζεται με την οικογένεια σας αλλά και το σπίτι, τα οικήματα, τις αγοραπωλησίες  τους.  Επεκτάσεις αλλά και απελευθέρωση από πολλά που σας απασχολούν, ενώ θετική επιρροή θα δεχτεί και ο επαγγελματικός τομέας. Σημαντική για εσάς και η αναδρομή του Ερμή, που σας θέλει προσεκτικούς, ιδιαίτερα από τα μέσα του μήνα και μετά.

Ο Νοέμβριος του 2018 για το Α’ δεκαήμερο της Παρθένου

Οι πρώτοι που θα δεχτείτε την επιρροή του Δία από την νέα του θέση, τον Τοξότη, είστε εσείς και μάλιστα, σε έναν πολύ σημαντικό τομέα, εκείνον της οικογένειας και του σπιτιού. Επεκτάσεις λοιπόν σε ό,τι τα αφορά, εύνοια σε αγοραπωλησίες και απελευθέρωση από δυσκολίες. Θετική και η επιρροή στον επαγγελματικό τομέα.  Εκείνο που χρειάζεται προσοχή με τα τετράγωνα του Δία, είναι οι επιπόλαιες κινήσεις και το «άπλωμα έξω από την κουβέρτα». Προσοχή και στην διατροφή σας, δεν είναι δύσκολο η επέκταση να εκφραστεί και… σωματικά. Συμβόλαια, συμφωνίες, αγορές, σημαντικές αποφάσεις, είναι καλό να ολοκληρωθούν όσο νωρίτερα γίνεται και να αποφευχθούν ιδιαίτερα από τα μέσα του μήνα και μετά. Κάποιες ζημιές και αναβολές θα προκύψουν με την αναδρομή του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, ενώ η επικοινωνία δεν θα είναι στα «καλύτερα» της. Παράλληλα, αυξάνονται οι απαιτήσεις στον χώρο εργασίας, όπου καλό θα είναι να αποφύγετε εκνευρισμούς και ρήξεις.

Ο Νοέμβριος του 2018 για το Β’ δεκαήμερο της Παρθένου

Αν και θα πρέπει να περιμένετε να φύγει ο Νοέμβριος για να δείτε την επιρροή του Δία στο ζώδιο σας, πολλοί από εσάς θα διαπιστώσετε νωρίτερα τα οφέλη του.  Πλησιάζει η εποχή που θα κάνετε σημαντικά πράγματα σε ό,τι αφορά την οικογένεια αλλά και την ακίνητη περιουσία ή θα απελευθερωθείτε από κάποια βάρη σε αυτούς τους τομείς. Μέχρι τότε, θα διαπιστώσετε και την επιρροή του ανάδρομου Ερμή, περισσότερο από τα μέσα του μήνα και μετά, που θα επαναφέρει οικογενειακά θέματα στην επιφάνεια αλλά και θέματα σπιτιού – ακινήτων. Δεν ευνοούνται συμφωνίες και συμβόλαια το ίδιο διάστημα όπως καταλαβαίνετε ενώ ζημιές, αναβολές, καθυστερήσεις, είναι πολύ πιθανόν να σας εκνευρίσουν. Όσοι έχετε γεννηθεί 5,6, 7/9, προσέχετε διπλά κοντά στα μέσα του μήνα: Οι μέρες μπορεί να αποδειχθούν απογοητευτικές, να κρύβουν μεγάλα λόγια και υποσχέσεις και εξαπατήσεις. Φιλτράρετε όσα ακούτε και βεβαιωθείτε ότι είστε σε θέση να υποστηρίξετε όσα λέτε. Πιθανόν να σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν κάποιον από τους γονείς σας.

Ο Νοέμβριος του 2018 για το Γ’ δεκαήμερο της Παρθένου

Μπορεί να υπάρχει αναμονή για την επιρροή του Δία από τον Τοξότη στο δικό σας δεκαήμερο (εκτός αν επηρεάζεται το προσωπικό σας ωροσκόπιο ήδη) όμως ως τις 7/11, έχετε το πλεονέκτημα του Δία στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού, κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί τις 2 – 3 τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί σας δίνει την ευκαιρία να διεκπεραιώσετε υποθέσεις, να υπογράψετε, να κάνετε συμφωνίες, να κανονίσετε μετακινήσεις, αγορές και να κλείσετε θέματα, πριν την αναδρομή του Ερμή, κατά την οποία τίποτα από τα παραπάνω δεν προτείνεται και δεν ευνοείται. Όσοι έχετε γεννηθεί στις τελευταίες δύο μέρες του ζωδίου, δώστε προσοχή στα οικονομικά σας, διότι στο τέλος του μήνα είναι πιθανόν να προκύψουν έκτακτα έξοδα από το πουθενά. Ισχύει και για εσάς ότι και για τους υπόλοιπους, ειδικά από τα μέσα του μήνα του και μετά: Προσοχή σε μετακινήσεις, αναβολές, καθυστερήσεις, ζημιές. Μην βιαστείτε να ξεκινήσετε νέα πράγματα.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here