Widgets Magazine

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Επιτέλους ο μήνας των γενεθλίων σας έφτασε και θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Σε προσωπικό επίπεδο κάνετε νέα ξεκινήματα που σας βγάζουν μπροστά και χρησιμοποιείτε τη γοητεία σας για να πετύχετε τις επιδιώξεις σας. Έχετε την εύνοια της τύχης και μέσα απο κινητικότητα και ταξίδια θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που ήταν αυτό που ψάχνατε. Ίσως σκεφτείτε πιο αποδοτικούς τρόπους για να βγάλετε χρήματα. Αυτά που θα ξεκινήσετε τώρα, θα έχουν δομή και διάρκεια αφού γίνονται κάτω απο το πρίσμα της ωριμότητας σας και με την εύνοια του Δία. Δεχθείτε χωρίς φόβο τις αλλαγές που θα έρθουν στον επαγγελματικό τομέα και θα βγείτε κερδισμένοι. Αυτό το διάστημα που σηματοδοτούνται αλλαγές έχετε διορατικότητα, καλή διάθεση και τύχη. Τολμήστε άφοβα !

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Έχετε ήδη ανεβασμένη διάθεση και οι ιδέες που είχατε το προηγούμενο διάστημα αρχίζουν τώρα να μπαίνουν σε εφαρμογή. Εμβαθύνεται η σκέψη σας και αλλάζετε τις σχέσεις με το περιβάλλον σας . Θέλετε να έχετε διαφορετική εικόνα προς τα έξω και να σας αντιμετωπίζουν πιο σοβαρά όλες οι συναναστροφές σας , οικογενειακές και φιλικές . Τα ξεκινήματα που θα γίνουν τώρα θα σας φέρουν πιο κοντά στις ανάγκες σας και θα σας αναβαθμίσουν ουσιαστικά. Η καλή σας διάθεση θα σας φέρει έμπνευση, ρομαντισμό και επιθυμία για φλέρτ διασκέδαση και δημιουργία. Προσοχή στις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις με πρόσωπα της οικογενείας.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Ο Νοέμβριος σας φέρνει την επιθυμία να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Θέλετε να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας και το προσωπικό σας χρόνο και δράση. Το καλό είναι πως έχετε τις κατάλληλες ιδέες και την ενέργεια να τις υλοποιήσετε για να έχετε πολύ θετικά αποτελέσματα. Προσοχή χρειάζεται στις σχέσεις σας με την οικογένεια. Εκεί θα σας απασχολήσουν κάποιες εντάσεις με το οικείο σας περιβάλλον και καλό θα ήταν να είστε υποχωρητικοί. Έχετε μιά εσωτερική παρόρμηση να ικανοποιήσετε ψυχικές ανάγκες σας που σας είχαν αφήσει έλλειψη ή μια δυσάρεστη αίσθηση απο το παρελθόν. Είναι καλή στιγμή να τονώσετε τη ψυχολογία σας μέσα απο εσωτερικές διεργασίες που θα σας δώσουν ψυχική ικανοποίηση.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2018 – Ζυγός
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2018 – Τοξότης
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here