Widgets Magazine

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Ο Νοέμβριος σας κάνει να αξιολογείτε πιο σοβαρά τις αξίες σας τόσο τις ηθικές όσο και τις οικονομικές. Κάνετε πιο αυστηρή διαχείριση στα οικονομικά σας πράγμα που ίσως σας επιβάλλεται, αλλά αυτό σας βοηθάει να συγκροτήσετε ένα πιο δομημένο σύστημα αξιών. Χαρά, αισιοδοξία και νέα σχέδια κάνουν την εμφάνιση τους. Ανακαλύπτετε νέους τρόπους διασκέδασης και δημιουργίας και καινοτομείτε σε σχέση με τα δεδομένα σας αυτό το διάστημα. Έρχονται άνθρωποι που σας κάνουν να φλερτάρετε με νέους τρόπους και σκέπτεστε πρωτότυπες ανατρεπτικές ιδέες για να επεκταθείτε . Έχετε την ανάγκη να μιλάτε λιγότερο για τις εσωτερικές σας αναζητήσεις και ίσως και σε αυτό το τομέα να σας έρθουν πληροφορίες που θα φωτίσουν το ψυχισμό σας και θα σας κάνουν περισσότερο γνώστες του εσωτερικού σας εαυτού.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Ο Νοέμβριος σας βρίσκει σε φάση ενδοσκόπησης και αυτοκριτικής. Αλλάζει η ψυχολογία σας και με σκοπό τα εξωτερικά γεγονότα να επηρεάζουν λιγότερο τον ψυχισμό σας. Σκέφτεστε να μεταβάλετε τον τρόπο που βγάζετε χρήματα και είναι πιθανό να σας δοθεί μια ευκαιρία να αλλάξετε ριζικά επαγγελματική δραστηριότητα. Προσέξτε πολύ πριν απο κάθε αλλαγή για να είστε σίγουροι για τα αποτελέσματα. Το τελευταίο διάστημα σας έχουν απορροφήσει θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Μετά το πρώτο δεκαήμερο θα σας δοθεί η ευκαιρία να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους αλλά και με τους οικείους σας. Σύντομα θα έχετε τις ευεργετικές επιρροές του Δία.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Η ψυχολογία σας έχει αρχίσει να ανεβαίνει. Επανέρχονται στο προσκήνιο κοινωνικές συναναστροφές που είχατε χάσει και σας δίνουν ικανοποίηση. Ξαναβρίσκεστε σε ομάδες ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα. Εκεί μπορεί να βρίσκεστε με το ταίρι σας και να περνάτε καλά με την αποδοχή και το θαυμασμό των φίλων σας αν είστε δεσμευμένοι. Για τους αδέσμευτους υπάρχει περίπτωση μια φιλική σχέση να προχωρήσει σε πιο προσωπικό επίπεδο. Έχετε αυξημένη κινητικότητα, θέλετε να διεκπεραιώσετε όσο περισσότερες εργασίες μπορείτε και γίνεστε υπερδραστήριοι. Προσέξτε τις μετακινήσεις σας, για να αποφύγετε ατυχήματα βιασύνης. Επίσης θα πρέπει να είστε υποχωρητικοί με τα αδέλφια και τους γείτονες για να αποφύγετε εντάσεις.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2018 – Σκορπιός
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2018 – Aιγόκερως
Αγαμέμνων Κεδικγιάννης
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here