Widgets Magazine

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Οι εντάσεις αρχίζουν να καταλαγιάζουν. Τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα. Τυχόν διλήμματα που οδήγησαν τα πράγματα στα άκρα, ξεκαθαρίζουν και απολαμβάνετε πλέον την εύνοια φιλικών σας προσώπων, ομοϊδεατών που διαρκώς σας προσκαλούν σε εκδηλώσεις και θεάματα. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας ενδέχεται να συναντήσετε τον έρωτα μέσα από φιλικές συναναστροφές. Αν νιώσετε την ανάγκη κάποια στιγμή να απομονωθείτε, φροντίστε να ενημερώσετε τους αγαπημένους σας ότι σας είναι πολύ σημαντική ανάγκη για χαλάρωση.

2ο ΔΕΚΗΜΕΡΟ

Ενάρξεις και νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα σας δίνουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε όνειρα και φιλοδοξίες σας. Εξαιρετικές ευκαιρίες θα προκύψουν από νέες γνωριμίες που θα κάνετε με ενδιαφέροντες ανθρώπους που θέλουν να σας βοηθήσουν. Ενεργητικοί και δραστήριοι αναζητάτε τον έρωτα και τις συγκινήσεις του, χωρίς όμως να είστε αποφασισμένοι κατά πόσο θέλετε να δεσμευτείτε.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Ελάχιστος χρόνος σας απομένει μέχρι ο Δίας να αποχωρήσει από τον τομέα της καριέρας. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε την εύνοια του και να αποκομίσετε τα μέγιστα δυνατά οφέλη. Αν νιώθετε κουρασμένοι θα έχετε την ευκαιρία να αποδράσετε με το ταίρι σας και να απολαύσετε ερωτικές και ρομαντικές στιγμές και χαλάρωση. Για όσους είστε ελεύθεροι, φροντίστε να κυκλοφορήσετε και αποδεχτείτε προσκλήσεις μιας και ο έρωτας θα σας περιμένει σε κάθε βήμα σας.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2018 – Aιγόκερως
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2018 – Ιχθύες
Αγαμέμνων Κεδικγιάννης
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here