Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο

Οι εντάσεις από σχέσεις και συνεργασίες σας απασχολούν και δεν σας αφήνουν να απολαύσετε τη σπιτική ηρεμία. Κάποιες σχέσεις από το παρελθόν συνεχίζουν να σας απασχολούν και σας κλέβουν ενέργεια από αυτά που θέλετε να κάνετε. Γύρω στα μέσα του μήνα μια ευχάριστη συνάντηση ή επικοινωνία θα σας δώσει χαρά, αλλά λίγες μέρες μετά οι απαιτήσεις και η ένταση από το χώρο της εργασίας θα σας χαλάσει τη διάθεση. Στα μισά του τρίτου δεκαήμερου θα γίνει επιτακτικό να κάνετε αλλαγές σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών για να απελευθερωθείτε.

2ο δεκαήμερο

Ο Οκτώβριος είναι γεμάτος ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Προς το τέλος του πρώτου δεκαήμερου θα χρειαστεί να αλλάξετε το τρόπο επικοινωνίας σας για να έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με τους στόχους σας. Μία σχέση από το παρελθόν κινείται στον περίγυρο σας και ενώ σας παρουσιάζονται ευκαιρίες για διασκέδαση σας δημιουργούνται διλήμματα. Στη μέση του μήνα μια ερωτική συνάντηση ή επικοινωνία θα σας δώσει χαρά. Κατά το β’ δεκαπενθήμερο αποφύγετε να εμπλακείτε σε λογομαχίες στο χώρο της εργασίας και μη πάρετε αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής.

3ο δεκαήμερο

Θέματα σπιτιού και οικογένειας θα σας απασχολήσουν τον Οκτώβριο με ευχάριστο τρόπο, μιας και θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με το οικείο περιβάλλον σας αυτά που σας απασχολούν. Μπορείτε τώρα να δρομολογήσετε θετικές αλλαγές οι οποίες θα τεθούν σε εφαρμογή μετά τα μέσα του τρίτου δεκαήμερου και θα βελτιώσουν τη καθημερινότητα σας. Μέσα σε αυτό το σκηνικό εσείς περνάτε υπέροχα στο σπίτι και βελτιώνετε το χώρο και τις σχέσεις του. Στις αρχές του δεύτερου δεκαήμερου μία σχέση θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ένταση στην οικογένεια σας αλλά η θετική σας διάθεση θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2018 – Καρκίνος
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2018 – Παρθένος
Αγαμέμνων Κεδικγιάννης
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here