Widgets Magazine

Αν θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε μία λέξη ώστε να περιγράψουμε τον Οκτώβριο για τους Σκορπιούς, αυτή θα ήταν η «ένταση». Έντονος μήνας λοιπόν, με διαφορετικό τρόπο για κάθε ένα από τα δεκαήμερα ωστόσο: Ο Ουρανός συνεχίζει να αλλάζει σχέσεις και συνεργασίες, ο Άρης να πιέζει τον οικογενειακό χώρο και να δημιουργεί εκνευρισμούς, η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο σας και γυρίζει ανάδρομη στις 6/10 ενώ και ο Ερμής θα εισέλθει στο ζώδιο του Σκορπιού. Είναι ο τελευταίος μήνας παραμονής του Δία στον Σκορπιό επίσης. Αναλυτικότερα:

Ο Οκτώβριος του 2018 για το Α’ δεκαήμερο του Σκορπιού

Σχέσεις – σχέσεις – σχέσεις. Είτε τελειώνουν, είτε επιστρέφουν από τα παλιά, είτε τώρα ξεκαθαρίζουν, θα είναι το πεδίο που θα σας απασχολήσει κατά κύριο λόγο, τον Οκτώβριο. Με τους Σκορπιούς τα πράγματα δεν λύνονται έτσι κι αλλιώς με τον εύκολο τρόπο κι εσείς έχετε καιρό τώρα που βιώνετε ανατροπές. Έτσι, δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι πρόκειται για έναν ήρεμο μήνα, μιας και δεν θα λείψουν οι συγκρούσεις και τα παρελκόμενα τους, όχι μόνο με τον σύντροφο αλλά και με τους συνεργάτες. Η αναδρομή της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, θα φέρει στο προσκήνιο παλιότερες σχέσεις και συνεργασίες, οπότε υπολογίστε και τις «ρωγμές» στις ήδη υπάρχουσες. Οικονομικά ζητήματα είναι πιθανόν να σας απασχολήσουν επίσης.  Η Πανσέληνος του μήνα στις 24/10, αφορά όσους έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου και είναι αρκετά έντονη και συγκρουσιακή.  Προσοχή κοντά στις 10/10 σε ζημιές και ατυχήματα. Τα νέα εκείνων των ημερών, μπορεί να είναι σοκαριστικά.

Ο Οκτώβριος του 2018 για το Β’ δεκαήμερο του Σκορπιού

Δεν είναι ότι κι εσείς θα έχετε έναν ήρεμο μήνα. Ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί 3/11, δέχεστε την άμεση επίδραση της Αφροδίτης που από την 11η μοίρα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της και φέρνει ανθρώπους από το παρελθόν, ζητήματα οικονομικά και σχέσεων στο προσκήνιο. Αλλά και τα τετράγωνα του Άρη, ο οποίος από τις 10/10 ξεκινάει να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, μέχρι και το τέλος του μήνα. Αυτό μεταφράζεται σε οικογενειακές υποχρεώσεις και κινητικότητα γενικά, αλλά υπό την αίσθηση εκνευρισμού, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεται προσοχή σε ρήξεις, τσακωμούς, ατυχήματα και ζημιές. Προσοχή και γύρω στις 19/10 , με το τετράγωνο Ερμή – Άρη να δυναμιτίζει την επικοινωνία και να προκαλεί ζητήματα. Εκείνο το διάστημα, ας είστε προσεκτικοί και στις μετακινήσεις σας. Ωστόσο, έχετε το πεδίο να εκμεταλλευτείτε θετικά την διέλευση αυτή του Άρη και να κινηθείτε γόνιμα στον επαγγελματικό χώρο. Καλύτερες οι τελευταίες ημέρες του μήνα.

Ο Οκτώβριος του 2018 για το Γ’ δεκαήμερο του Σκορπιού

Είστε το πιο ευνοημένο δεκαήμερο σαφέστατα. Ο Οκτώβριος είναι ο τελευταίος μήνας διαμονής του Δία στο ζώδιο σας (Τον Νοέμβριο θα περάσει στον Τοξότη) κι έχετε την ευκαιρία να το εκμεταλλευτείτε. Για πολλούς από εσάς, θα ανοίξουν νέοι κύκλοι και προοπτικές, θα απελευθερωθείτε από δύσκολες καταστάσεις και θα έχετε την ευκαιρία να επεκταθείτε προσωπικά, επαγγελματικά, σε επίπεδο γνώσης αλλά και σε οικονομικό επίπεδο. Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται αυτό το διάστημα και μάλιστα, την τελευταία περίπου εβδομάδα του μήνα, με τον Ερμή να περνάει στο δικό σας δεκαήμερο, θα έχετε αυξημένη επικοινωνιακή δυνατότητα, μετακινήσεις και συζητήσεις. Δείτε τι καλύτερο μπορείτε να πάρετε αυτή την περίοδο και φυτέψτε σπόρους που θα δώσουν καρπούς. Αν είναι κάτι που πρέπει να προσέχετε είναι μόνο η … σωματική επέκταση. Προσέξτε την διατροφή σας λοιπόν, με τον Δία στο ζώδιο και τον Ωροσκόπο μας, είναι εύκολο να πάρουμε κιλά.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here