Widgets Magazine

Μήνας αυξημένων μετακινήσεων, συναντήσεων και συζητήσεων. Παρ’ όλα αυτά, η αίσθηση ότι ανασύρεται από μέσα σας υλικό που πρέπει να «δουλέψετε», θα είναι υπαρκτή. Είναι ένας μήνας που θα έχει κλεισίματα κύκλων και την αίσθηση της ανάγκης να τακτοποιήσετε πράγματα μέσα σας. Οι κύκλοι δεν αφορούν μόνο το παρόν, αλλά και το παρελθόν: Ας είστε προσεκτικοί, αν θέλετε να παραμείνουν «κρυφά» όσα πρέπει. Συνεχίζετε να έχετε κάποιες οικονομικές πιέσεις όμως φαίνεται να βελτιώνονται τα πράγματα σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Ο Οκτώβριος του 2018 για το Α’ δεκαήμερο του Τοξότη

Ο Οκτώβριος δεν είναι αρνητικός. Είναι όμως κάπως πιεστικός σε ψυχολογικό επίπεδο. Με την Αφροδίτη και αργότερα τον Ερμή, στον φυσικό 12ο σας οίκο, χρειάζεται προσοχή το παρασκήνιο και ό,τι αυτό συνεπάγεται, ακόμα και στον αισθηματικό τομέα. Έτσι κι αλλιώς, πολλοί Τοξότες, διανύετε εδώ και  αρκετό καιρό, μία περίοδο αποκαλύψεων. Άνθρωποι από το παρελθόν είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψουν, για να σας οδηγήσουν σε αποφάσεις αλλά και εσωτερικές αναζητήσεις, «αφυπνίζοντας» πράγματα μέσα σας που θα χρειαστούν επεξεργασία. Κατά τα’ άλλα, θα έχετε μία περίοδο αυξημένων μετακινήσεων και επαφών. Ενώ η διέλευση του Άρη από τον Υδροχόο δεν είναι αρνητική, αρκετές από τις όψεις που θα σχηματίσει θα είναι δύσκολες. Έτσι, χρειάζεται προσοχή στις μετακινήσεις, τα μεταφορικά μέσα και τον εκνευρισμό που μπορεί να προκαλέσει δυσκολία στην επικοινωνία σας με τους γύρω σας. Να θυμάστε ότι βρίσκεστε πολύ κοντά στο πολύ σημαντικό πέρασμα του Δία στο ζώδιο σας, τον επόμενο μήνα.

Ο Οκτώβριος του 2018 για το Β’ δεκαήμερο του Τοξότη

Μετά τα μέσα του μήνα, ούτε εσείς θα αποφύγετε την τάση απομόνωσης και αυτό – ανάλυσης πάνω σε κάποια πράγματα. Είναι μία χρήσιμη διαδικασία, σχεδόν καθαρτική, που θα σας προετοιμάσει για τα καλύτερα που έρχονται στη πορεία. Προφυλαχτείτε από παρασκηνιακές κινήσεις  και προστατέψτε τον εαυτό σας από αυτές. Από τις 10/10, οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας θα αυξηθούν και θα έχετε περισσότερες υποχρεώσεις, μετακινήσεις και συζητήσεις. Ο Άρης από τον Υδροχόο βρίσκεται σε φιλική για εσάς θέση αλλά κάποιες από τις όψεις που θα κάνει κατά τη διάρκεια του μήνα, δεν είναι «εύκολες». Άρα, είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας αλλά και επικοινωνιακά, προς αποφυγή εκνευρισμών και παρεξηγήσεων. Προσοχή και σε ζημιές. Κατά τ’ άλλα, θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με κόσμο και να κινητοποιηθείτε αν θέλετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας σε κάποιον τομέα.

Ο Οκτώβριος του 2018 για το Γ’ δεκαήμερο του Τοξότη

Καθόλου άσχημα τα πράγματα, αν μάλιστα παραδεχτούμε ότι οι περισσότεροι δεν διανύουν ιδανική περίοδο. Ο μήνας φιλοξενεί μία Νέα Σελήνη (στις 9/10), στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού, που σας προτρέπει να κάνετε νέα σχέδια, να αυξήσετε την κοινωνικότητα σας αλλά και να ενταχθείτε σε μία ομάδα αν το επιθυμείτε. Όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες, νιώθετε μία πίεση βέβαια, που όμως θα ξεπεραστεί σύντομα.  Οι πρώτες δέκα ημέρες του Οκτωβρίου λοιπόν, είναι ιδανικές για να επικοινωνήσετε (ειδικά με φίλους) και ευνοϊκότερες. Ακόμα κι αν κατά τη διάρκεια του μήνα σας γίνουν αποκαλύψεις, δείτε το θετικά: Από κάτι απελευθερώνεστε. Είναι ιδανική περίοδος να κλείσετε λογαριασμούς και να επουλώσετε πληγές, να ολοκληρώσετε κύκλους και να απελευθερωθείτε από πράγματα που σας βαραίνουν.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας. 

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here