Widgets Magazine

Συνεχίζετε να πρωταγωνιστείτε στο πλανητικό σκηνικό, με την αναδρομή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού, το πέρασμα του Ερμή εκεί αλλά και τον Άρη να προχωράει στο δικό σας ζώδιο. Οι συναντήσεις τους θα είναι «εκρηκτικές», και δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα δοκιμαστούν η υπομονή και τα νεύρα σας. Είναι όμως και μήνας ενάρξεων και αποφάσεων. Μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντός σας συγκεντρώνεται στον επαγγελματικό τομέα, που δείχνει να υφίσταται αλλαγές, ή, τουλάχιστον, να μην σας δίνει το αίσθημα σταθερότητας που θα επιθυμούσατε.

Ο Οκτώβριος του 2018 για το Α’ δεκαήμερο του Υδροχόου

Και οι αλλαγές συνεχίζονται. Ειδικά ο επαγγελματικός τομέας, βρίσκεται σε μία απροσδιόριστη φάση και δείχνει σαν να μην μπορεί εύκολα να σταθεροποιηθεί κάτι. Τον Οκτώβριο, είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας γιατί θα έρθουν στιγμές που θα νιώσετε να εκνευρίζεστε και να ξεπερνάτε τα όρια σας. Από τις 10 του μήνα οι απαιτήσεις εκεί αυξάνονται, επανέρχονται παρελθοντικά θέματα  που ζητούν λύση. Μάλιστα, εκείνη τη μέρα, ίσως πάρετε κάποια σοκαριστικά νέα και είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί σε μετακινήσεις  και ζημιές. Ένταση και σε οικογενειακά ζητήματα, ειδικά με την Πανσέληνο στις 24/10, για όσους έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου. Προσοχή σε γονείς και ηλικιωμένους αλλά και την επαφή σας με ανωτέρους και πρόσωπα εξουσίας. Προσοχή επίσης στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις, σε ζημιές και μεταφορικά μέσα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία στην πορεία να βάλετε πράγματα σε σειρά, αρκεί να είστε ψύχραιμοι.

Ο Οκτώβριος του 2018 για το Β’ δεκαήμερο του Υδροχόου

Από τις 10/10 και ως το τέλος του μήνα, ο Άρης περνάει στο δικό σας δεκαήμερο. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει κάποιου τύπου έναρξη. Εκείνο που θέλει προσοχή, είναι ο εκνευρισμός που θα προκληθεί από κάποιες συναντήσεις του, ώστε να μην προκύψουν ρήξεις και προβλήματα στον επαγγελματικό  αλλά και τον οικογενειακό τομέα. Ειδικότερα κοντά στις 10/10, χρειάζεται χειρισμός στην ένταση που μπορεί να προκύψει σε κάποια σχέση και κοντά στις 19/10 το πώς χρησιμοποιείτε τον λόγο και πως απαντάτε στις προκλήσεις. Κοντά στην δεύτερη ημερομηνία ειδικά, είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί προς αποφυγή ατυχημάτων, όχι μόνο λεκτικών αλλά και σωματικών. Μετακινήσεις και μέσα μεταφοράς στο νου σας λοιπόν αλλά και οικιακές ζημιές. Τα καλά νέα έρχονται από τη Νέα Σελήνη του μήνα, από το φιλικό σε εσάς ζώδιο του Ζυγού, που διευκολύνει ζητήματα νομικά, εκπαίδευσης και θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό. Κάτι νέο  έχει την δυνατότητα να ξεκινήσει εδώ, ακόμα και μέσω μίας κρίσης που αν και θα επηρεάσει ψυχολογικά, μπορεί κάλλιστα στην πορεία να λειτουργήσει προς όφελος σας.

Ο Οκτώβριος του 2018 για το Γ’ δεκαήμερο του Υδροχόου

Είναι πολύ πιο χαλαρά τα πράγματα για εσάς, που συνεχίζετε να δέχεστε την προστασία και τις ευκαιρίες που προσφέρει στον επαγγελματικό σας τομέα ο Δίας. Καθώς διανύουμε τον τελευταίο μήνα παραμονής του στο ζώδιο του Σκορπιού, σε κάποιους θα εκφραστεί με επαγγελματικές ευκαιρίες , κάποιοι θα επεκταθούν στον ίδιο τομέα και κάποιοι θα προστατευθούν, με την εύνοια των ανωτέρων τους. Από τον επόμενο μήνα μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη, θέση που επίσης θα είναι φιλική για εσάς, αλλά είναι σημαντικό τώρα να «εκμεταλλευτείτε» ό,τι μπορεί να προσφέρει στον πολύ σημαντικό χώρο της εργασίας. Οι πρώτες μέρες του μήνα, περίπου ως τις 9/10, είναι ευνοϊκές για ζητήματα εκπαίδευσης και νομικές διευθετήσεις. Η τελευταία εβδομάδα θα είναι απαιτητικότερη στον επαγγελματικό τομέα όπου θα «κουραστείτε» κάπως επικοινωνιακά.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here