Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο

Τα επαγγελματικά σας κυριαρχούν τα δύο τρίτα του μήνα. Θα είστε μεθοδικοί και επίμονοι. Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σας μαζί με την εργατικότητα που σας χαρακτηρίζει θα σας φέρουν την επιτυχία. Θα πρέπει να πρσέξετε όμως να διαχειριστείτε με σύνεση τη μαχητικότητα σας, γιατί χωρίς να το καταλάβετε μπορεί να γίνετε αλαζονικοί. Τα άτομα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σας περιβάλλον μπορεί να ενοχληθούν και να σας εναντιωθούν. Αν όμως θέλετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας, τώρα μπορείτε να περιμένετε ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Ο δυναμισμός που έχετε τώρα και η αποφασιστικότητα σας θα σας ανταμείψουν. Παράλληλα με αυτό, το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα έχετε έντονη κοινωνική δραστηριότητα. Θα συναναστρεφεστε με παρέες και φίλους ή ίσως σε ομάδες ή συλλόγους. Θα είστε οξυδερκείς και επικοινωνιακοί και θα ασκείτε γοητεία και έλξη στο περιβάλλον σας. Την εβδομάδα μετά το πρώτο δεκαήμερο θα νιώθετε ακαταμάχητοι. Οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε το ταίρι σας να σας συνοδεύει και να σας θαυμάζει, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε τον έρωτα στο φιλικό περιβάλλον ή κάποια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε ερωτική. Προσοχή στις 13 του μήνα γιατί μπορεί κάποια τρυφερή γνωριμία να σας τρομάξει ή ίσως να σας σοκάρει με ασυνήθιστα παιχνίδια. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα η κοινωνική σας δράση εντείνεται και εσείς επιβάλεστε και κυριαρχείτε. Αν θέλετε να ηγηθείτε μιας ομάδας η μιάς κοινής δράσης είναι πολύ πιθανό να το πετυχετε.

2ο δεκαήμερο

Τον τελευταίο καιρό ασχολείστε σοβαρά με τον εαυτό σας. Κάνετε αυτοκριτική και ωριμάζετε προσπαθώντας να εξελιχθείτε σε πιο δομημένη προσωπικότητα. Νιώθετε πως έχετε ένα είδος προστασίας που σας αφήνει να δράτε άφοβα. Επίσης ευνοούνται κρυφές δραστηριότητες ή αφορολόγητα έσοδα. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η παρουσία σας θα γίνεται αισθητή και θα ασκείτε κυριαρχία σε φίλους παρέες και συναναστροφές. Θα έχετε εύνοια από σημαντικά άτομα κύρους. Παράλληλα θα μπορέσετε να προωθήσετε τις επιδιώξεις σας, αφού θα αποπνέετε εμπιστοσύνη και σεβασμό. Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε έντονη κοινωνική δραστηριότητα. Η επικοινωνία θα αυξηθεί με παρέες, ομάδες ή συλλόγους. Θα ανταλλάσετε απόψεις και ιδέες με ευστοχία και διορατικότητα και θα πείθετε τους συνομιλητές σας. Αν θέλετε να διεκδικήσετε μια ηγετική θέση σε κάποια κοινωνική ή πολιτική δράση, θα έχετε πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Ειδικά το δεκαήμερο 15 με 25 του μήνα θα ασκείτε ιδιαίτερη έλξη. Θα είστε γοητευτικοί και με την τρυφερότητα που θα σας χαρακτηρίζει θα θέλουν όλοι να σας κάνουν παρέα. Οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε το ταίρι σας να σας συνοδεύει να σας φροντίζει και να σας θαυμάζει, γεμίζοντας σας αυτοπεποίθηση. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για φλερτ και ερωτική επιβεβαίωση από φιλικούς κύκλους ή μπορεί μια φιλική σχέσει να πάρει πιο προσωπικό χαρακτήρα. Το τελευταίο δεκαήμερο θα δραστηριοποιηθείτε στα επαγγελματικά σας με μεθοδικότητα και αυτοπεποίθηση. Θα μπορέσετε να προβληθείτε και να κερδίσετε την αναγνώριση.

3ο δεκαήμερο

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα έχετε θετική διάθεση απέναντι στη καριέρα σας και την προβολή σας σε αυτό τον τομέα. Αναπτύσετε ζεστές σχέσεις με τους συνεργάτες σας κερδίζοντας την βοήθεια τους σε ότι χρειαστείτε αλλά και εγγύτητα και ικανοποίηση. Μπορείτε επίσης να αμβλύνετε εντάσεις του παρελθόντος και να αποκαταστήσετε κάποιες σχέσεις που μπορεί να σας προβλημάτισαν στο παρελθόν. Τα άτομα που δουλεύουν μαζί σας θα ανταποκριθούν θετικά στον τρόπο σας και αυτό θα γίνει αντιληπτό από προϊστάμενους και άτομα κύρους που μπορεί να συντελέσουν στη μελλοντική σας εξέλιξη. Αυτή η ενέργεια θα συνεχιστεί και το δευτερο δεκαήμερο, όπου μπορεί να αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα από το καλό κλίμα που έχετε δημιουργήσει. Το τρίτο δεκαήμερο θα αυξηθεί η επικοινωνία και οι επαφές με κοινωνικούς κύκλους ομάδες ή συλλόγους. Θα έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε τις απόψεις σας με ευστοχία και δυναμισμό. Θα επηρεάζετε και θα πείθετε τους συνομιλητές σας που θα σας αντιμετωπίζουν με αποδοχή και σεβασμό. Ειδικά την τελευταία εβδομάδα θα γίνετε πιο τρυφεροί και γλυκείς. Θα ασκείτε έλξη και γοητεία. Οι δεσμευμένοι θα συνοδευεστε από το ταίρι σας σε κάθε σας έξοδο και θα απολαμβάνετε την φροντίδα και τον θαυμασμό του, κερδίζοντας κύρος όπου κινείστε. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για τρυφερές γνωριμίες από φιλικούς κύκλους ή μπορεί μια φιλική σχέση να γίνει πιό προσωπική.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 – Τοξότης
Επόμενο άρθροOι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 – Υδροχόος
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here