Widgets Magazine
Θετικά τα νέα σε γενικές γραμμές για το ζώδιο σας και το πως θα εξελιχθεί ο Οκτώβριος για εσάς. Μήνας κατά τον οποίο θα σας δοθούν οι απαραίτητες ωθήσεις ώστε να κινηθείτε δημιουργικά και να αναλάβετε δράση. Αυξημένη δράση και διάθεση θα υπάρξει όμως και στον ερωτικό τομέα, με εσάς να είστε πιο…ορεξάτοι να μπείτε στο παιχνίδι του φλερτ. Για αρκετούς μάλιστα, κάτι ήδη ξεκίνησε ή ξεκινάει σύντομα. Ο τομέας της καθημερινότητας και της εργασίας αποκτά αυξημένους ρυθμούς και δεν αποκλείεται μέσα στις πολλές πληροφορίες που έχετε να πάρετε και να δώσετε αυτό το διάστημα, να περιλαμβάνονται και κάποιες αρκετά αποκαλυπτικές. Προσοχή στα ζώα σας, εάν κι εφόσον έχετε και σε νεαρά άτομα.
Ο Οκτώβριος του 2019 για το Α’ δεκαήμερο των Διδύμων
Με τη Νέα Σελήνη που προηγήθηκε στα τέλη Σεπτέμβρη, ενεργοποιήθηκε η διάθεση για κάποιο νέο project ή δημιουργικό σχέδιο. Με αυξημένη έμπνευση και διάθεση, είναι η κατάλληλη εποχή για να δημιουργήσετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να σκεφτείτε τα επιχειρηματικά σας σχέδια ή και να ερωτευτείτε ακόμα, αν συμφωνεί το σύνολο του ωροσκοπίου σας. Αν τίποτα από τα παραπάνω δεν σας πείθει, τότε… έχετε την ευκαιρία να το ρίξετε λίγο έξω και να διασκεδάσετε, πριν οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και οι ανάγκες της καθημερινότητας αυξηθούν. Το τελευταίο μάλιστα προβλέπεται να γίνει κατά τη διάρκεια του Οκτώβρη, με το σταδιακό πέρασμα των πλανητών στο ζώδιο του Σκορπιού να σας αναγκάζει να αντιμετωπίσετε πιο ενεργητικά τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Χρειάζεται προσοχή στα όσα λέτε αυτή την εποχή και στο πως αντιμετωπίζετε και όσα ακούτε, που δεν αποκλείεται να είναι αποκαλυπτικά με σοκαριστικό τρόπο, αλλά και στις μετακινήσεις σας, ειδικά την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Προσοχή και στα ζωάκια σας. Προς το τέλος του μήνα, κάτι νέο ξεκινάει στον εργασιακό τομέα ή αποφασίζετε να μπείτε σε κάποιου είδους πρόγραμμα προς όφελος της υγείας σας.
Ο Οκτώβριος του 2019 για το Β’ δεκαήμερο των Διδύμων
Προηγήθηκε ένα διάστημα που απογοήτευσε πολλούς αλλά έφερε και νέες γνωριμίες, αυξημένη δημιουργικότητα και ευκαιρίες να περάσετε καλά. Θα έχετε βαρεθεί να το ακούτε, αλλά οι μεγάλες προσδοκίες που μπορεί να φέρει και ο Δίας και ο Ποσειδώνας, συχνά οδηγούν και σε μεγάλες απογοητεύσεις… Πάρα ταύτα, αν συνειδητοποιήσετε ότι είναι σημαντικό να έχετε ικανότητα διάκρισης και να ζυγίζετε τα πράγματα με καθαρή ματιά, συνεχίζονται οι ευκαιρίες, οι δυνατότητες για δέσμευση αλλά και οι ευκαιρίες να απελευθερωθείτε από όσα σας κρατούν πίσω, για λίγο ακόμα. Κάτι σας ζητά να δείτε τα πράγματα αλλιώς… Κατά τ’ άλλα, αλλάζει η καθημερινότητα σας, αυξάνονται οι ευκαιρίες αλλά και οι υποχρεώσεις στον εργασιακό χώρο, που μεταφράζονται σε περισσότερες μετακινήσεις και επικοινωνιακές ανάγκες. Το διάστημα αυτό, παρουσιάζονται πολλά διλήμματα σε αρκετούς από εσάς. Καλό θα είναι μέσα σε όλα, να είστε και τυπικοί με θέματα υγείας. Πολύ εποικοδομητικό το διάστημα από τις 19/9, με τις δράσεις σας να υποστηρίζονται, την δημιουργικότητα να αυξάνεται και τον ερωτικό τομέα να ενεργοποιείται περισσότερο.
Ο Οκτώβριος του 2019 για το Γ’ δεκαήμερο
Τι κάνει εξαιρετικά σημαντικό αυτό το μήνα; Μα ασφαλώς, η επιρροή του Δία από το ζώδιο του Τοξότη, που επιστρέφει στο δεκαήμερο σας, ορθόδρομος ασφαλώς, έτοιμος να φέρει τα δώρα του, στο βαθμό που ορίζεται από το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Είτε μπει νέος άνθρωπος στη ζωή σας, κάτι που θα σηματοδοτήσει καινούργια σχέση, είτε σας απελευθερώσει από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν λειτουργούν πλέον, είτε φέρει νέες συνεργασίες, η επιρροή του θα είναι ευεργετική και φροντίστε να την εκμεταλλευτείτε (με την καλή έννοια), όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται. Στα παραπάνω, αλλά και στην δημιουργική διάθεση που θα αναπτυχθεί, βοηθούν τις πρώτες μέρες και ο Ερμής αλλά και η Αφροδίτη την πρώτη εβδομάδα του μήνα, που θα ωθήσουν να αναδείξετε τα δημιουργικά σας σχέδια, να βελτιώσετε τη σχέση σας με τα παιδιά σας και φυσικά, να διασκεδάσετε και να ενεργοποιηθείτε στον ερωτικό τομέα. Παράλληλα, η καθημερινότητα σας και η καθημερινή εργασία, θα έχει περισσότερη κίνηση κατά τον Οκτώβριο. Όσοι έχετε γεννηθεί τις δύο τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, δεν βλάπτει να είστε προσεκτικοί και να ελέγχετε τα νεύρα σας, τις πρώτες μέρες του μήνα.
*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας. 

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here