Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο

Το τελευταίο μεγάλο διάστημα κάνουν την εμφάνιση τους ανατρεπτικές καταστάσεις σε θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων και ίσως στις σχέσεις σας με αδέλφια ή γείτονες. Αυτό θα συνεχιστει για μακρύ διάστημα και στο τελος θα επιφέρει αλλαγές που θα σας οδηγήσουν πιο κοντά στις πραγματικές σας ανάγκες και στην αλήθεια σας. Το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρίου θα θελήσετε να αυξήσετε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντες της σκέψης σας. Θα σας απασχολήσουν περισσότερο βαθιά θέματα, φιλοσοφικά ή ιδεολογικά που θα θελήσετε να μοιραστειτε με άλλους, ομοϊδεάτες και μη. Αν θέλετε να πάρετε ένα πτυχίο ή μια πιστοποίηση ή να κάνετε ένα κύκλο σπουδών, τώρα θα έχετε την οξυδέρκεια να κατανοήσετε και να αφομοιώσετε τα μέγιστα. Αν περιμένετε μια δικαστική απόφαση μπορεί αυτή την περίοδο να έχετε θετικές ειδήσεις. Το δεύτερο δεκαήμερο αυτές σας οι δραστηριότητες θα αρχίσουν να σας δίνουν ικανοποίηση μέσα από αποδοχή και θαυμασμό. Γοητεύετε και ακτινοβολείτε στους κύκλους που κινείστε και δεν αποκλείεται να συναντήσετε τον έρωτα, σε χώρους μάθησης ή σε ταξίδια, που επίσης ευνοούνται αυτό το διάστημα. Παράλληλα για το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα σας χαρακτηρίζει έντονη ερωτική δραστηριότητα. Οι δεσμευμένοι θα έχετε τάσεις κυριαρχίας προς το ταίρι σας και η κτητικότητα σας θα σας οδηγεί σε δυναμικές διεκδικήσεις των επιθυμιών σας. Οι αδέσμευτοι με τόση ενεργητικότητα που θα σας χαρακτηρίζει είναι βέβαιο πως θα έχετε επιτυχίες σε ότι βάλετε στόχο. Προσοσχή στην ένταση που προβάλλετε στους άλλους για να μην τους τρομάξετε.

2ο δεκαήμερο

Το πρώτο μισό του μήνα θα ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο και αυτά που σας προκαλούν κρίσεις. Πιθανά να σταματήσετε κάποιες δραστηριότητες που σας δέσμευαν, για να αναγεννηθείτε και να δράσετε πιό ελεύθερα. Επίσης κληρονομικά, φορολογικά ή θέματα κοινής οικονομικής διαχείρισης θα σας απασχολήσουν δημιουργικά και θα βρείτε λύσεις που θα σας απελευθερώσουν. Παράλληλα η σεξουαλικότητα σας κυριαρχεί και εσείς ασκείτε γοητεία στο ταίρι σας που δεν θα μπορεί να αρνηθεί καμία σας επιθυμία. Οι αδέσεμευτοι θα έχετε την ευκαιρία μέσα από μιά ερωτική γνωριμία να βιώσετε νέες συναρπαστικές εμπειρίες στον έρωτα και να πραγματοποιήσετε κάποια βαθύτερη επιθυμία σας σε αυτό τον τομέα. Το δεύτερο δεκαήμερο θα δραστηριοποιηθείτε σε φιλοσοφικά ή εκπαιδευτικά θέματα, και ίσως αρχίσετε ένα κύκλο σπουδών ή σεμιναρίων. Και εκεί όμως μπορεί να συναντήσετε τον έρωτα μιας και η τρυφερή σας συμπεριφορά θα γοητεύει όσους συναναστέφεστε, που δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν στις προτάσεις σας. Το τελευταίο δεκαήμερο ο έρωτας θα κυριαρχεί. Οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε έντονες στιγμές πάθους με το ταίρι σας ενώ οι αδέσμευτοι, με την ορμητικότητα που θα σας χαρακτηρίζει θα κερδίσετε κάθε σας ερωτική διεκδίκηση. Προσοχή σε δεσποτικές ή κυριαρχικές συμπεριφορές που μπορεί να τρομάξουν τους άλλους.

3ο δεκαήμερο

Το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου θα σας χαρακτηρίζει έντονο σεξουαλικό ταπεραμέντο. Οι βαθύτερες ερωτικές σας επιθυμίες θα βρούν ανταπόκριση μέσα από ένα υπόγειο παιχνίδι εξουσίας και επιβολής. Θα αποπνέετε έναν αέρα μυστηρίου που θα γοητεύει τους άλλους που θα απαντούν στα μηνύματα σας με ενθουσιασμό. Ερωτικές εμπειρίες που δεν τολμούσατε να εξωτερικεύσετε, τώρα θα πάρουν σάρκα και οστά. Επίσης είναι καλή συγκυρία για να διευθετήσετε φορολογικά ή κληρονομικά θέματα με θετικά αποτελέσματα για τις επιδιώξεις σας. Το διάστημα από 15 ως 25 του μήνα θα έχετε καταφέρει να κυριαρχήσετε στη σχέση σας και θα ακτινοβολείτε γεμάτοι επιβεβαίωση. Θα απολαμβάνετε τον θαυμασμό του συντρόφου σας, όχι μόνο για τη μεταξύ σας σχέση, αλλά και για τον τρόπο που θα ασκείτε επιρροή στους γύρω σας σε σχέση και με οικονομικά θέματα. Παράλληλα το τρίτο δεκαήμερο θα αρχίσετε να βγαίνετε προς τα έξω. Θα έχετε την επιθυμία να επικοινωνήσετε με φίλους, ομάδες ή συλλόγους κοινής δράσης και να παρουσιάσετε τις απόψεις σας. Αν θέλετε να πάρετε μια πιστοποίηση ή να αρχίσετε ένα κύκλο σπουδών, τώρα θα μπορείτε να έχετε ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Επίσης στους κύκλους αυτούς που θα κινείστε θα ασκείτε γοητεία και έλξη στο αντίθετο φύλο. Μπορεί ακόμα να συναντήσετε τον έρωτα σε ομάδες μάθησης ή σε κάποιο ταξίδι που επίσης είναι πιθανό να κάνετε αυτές τις μέρες.

 

 

 

 

 

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροOι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 – Υδροχόος
Επόμενο άρθροOι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 για τα 12 ζώδια
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here