Widgets Magazine
Mε το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, αναμφίβολα ο Οκτώβριος θα αποδειχθεί απαιτητικός για τους περισσότερους από τους εκπροσώπους του ζωδίου σας σταδιακά, συνυπολογίζοντας ότι και η συνάντηση  του με τον Κρόνο στα τέλη του μήνα, δεν θα είναι εύκολη. Τα καλά νέα και η υποστήριξη όμως, έρχονται από τους πλανήτες που θα βρίσκονται στον Σκορπιό και τις δικές τους συναντήσεις, που και την δημιουργικότητα σας σε κάθε επίπεδο θα σας βοηθήσουν να εκφράσετε και να πάρετε τις ευκαιρίες να διασκεδάσετε και να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή. Ευχάριστα νέα από παιδιά ή για τα παιδιά σας.
Ο Οκτώβριος του 2019 για το Α’ δεκαήμερο του Καρκίνου
Η Νέα Σελήνη που προηγήθηκε μόλις στα τέλη του προηγούμενου μήνα, έθεσε τα θεμέλια ακόμα και μέσω δυσκολιών, να ασχοληθείτε ή να ξεκινήσετε κάτι στον ευρύ χώρο της οικογένειας και του σπιτιού. Οι επόμενες μέρες και ως τις 19/10 (τουλάχιστον), θα είναι αρκετά “νευρικές” και θα πρέπει να φροντίσετε από πλευράς σας να διαχειριστείτε τους εκνευρισμούς και τις απαιτήσεις που θα προκύψουν, ειδικά στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας, χωρίς να εξαιρούνται και οι υπόλοιποι, που θα βρίσκουν τρόπο να σας κάνουν να μην μπορείτε να ηρεμήσετε. Πάντα σε αυτές τις συγκυρίες, προσέχουμε ώστε να μην εκδηλωθεί ατυχηματικά η ενέργεια και φροντίζουμε την υγεία μας. Όμως υπάρχουν και καλά νέα, κι έρχονται από τους Ερμή και Αφροδίτη που στον 5ο φυσικό σας οίκο, σας κάνουν δημιουργικότερους, σας φέρνουν καλά νέα από τα παιδιά σας ή για τα παιδιά σας και αναβαθμίζουν τον μαγνητισμό σας ωθώντας σας να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας και να διασκεδάσετε! Γίνονται θετικά πράγματα (ακόμα κι αν κάποιες φορές γίνονται με τον δύσκολο τρόπο), υποστηρίζεστε και τελικά λαμβάνετε και θετικά αποτελέσματα…
Ο Οκτώβριος του 2019 για το Β’ δεκαήμερο του Καρκίνου
Έως τις 19/10, ο Οκτώβριος για εσάς φαίνεται να είναι σχετικά ήπιος (όλα είναι και θέμα προσωπικού ωροσκοπίου, κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε) έως και υποστηρικτικός θα μπορούσαμε να πούμε. Από εκεί και πέρα, ναι μεν η Αφροδίτη συνεχίζει για λίγες μέρες να υποστηρίζει ό,τι σχετίζεται με τα παιδιά, με τη δημιουργία παντός είδους αλλά και τα ερωτικά σας, αναλαμβάνει όμως δράση κι ο Άρης, που όπως φαίνεται, έρχεται να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα και να αυξήσει τις υποχρεώσεις. Οι τελευταίες, σχετίζονται περισσότερο με τον τομέα της οικογένειας και τον χώρο του σπιτιού και τους γονείς ενδεχομένως. Ειδικά προς τα τέλη του μήνα, όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 7/8, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και με την διάθεση σας αλλά και με τα ατυχήματα που μπορεί να προκληθούν. Παρά τις υποχρεώσεις, ο Οκτώβριος δίνει την ευκαιρία να βάλετε σε τάξη πολλά πράγματα και να χαρείτε με επιτυχίες παντός είδους και να λάβετε υποστήριξη. Δεν είναι ένας μήνας “ήσυχος” όμως και καλό θα είναι να μην είστε βιαστικοί και παρορμητικοί σε κάθε περίσταση, γιατί μπορεί να είναι εναντίον σας.
Ο Οκτώβριος του 2019 για το Γ’ δεκαήμερο του Καρκίνου
Όσοι έχετε γεννηθεί στις 12/8 κοντά ή έχετε πλανήτες και μαθηματικά σημεία στην 20° – 21° Καρκίνου (και των υπόλοιπων παρορμητικών), είστε μία κατηγορία από μόνοι σας. Είναι κάπως δυσκολότερα τα πράγματα στη δική σας περίπτωση, που βλέπετε τις ζωές σας, τις πεποιθήσεις σας και τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα, να αλλάζει. Ασφαλώς αυτό συμβαίνει εδώ και καιρό, όμως ο Οκτώβριος, έρχεται να φέρει στην επιφάνεια πολλά θέματα, και λόγω της Πανσελήνου που θα ολοκληρώσει έναν κύκλο. Για όλους τους υπόλοιπους, κι εφόσον συμφωνεί και το προσωπικό σας ωροσκόπιο, όλα είναι καλύτερα: Δημιουργία και ευχάριστες ώρες, είτε με τα παιδιά σας, είτε διασκεδάζοντας, είτε επί το έργον. Αυξάνεται το ερωτικό ενδιαφέρον και αρκετοί, θα δείτε την εύνοια να μεταφράζεται σε οικονομικό επίπεδο. Οι τελευταίες μέρες του μήνα φέρνουν καλά νέα και ευνοϊκές συναντήσεις κι η επικοινωνία στρέφεται σε ερωτικά θέματα και ζητήματα κέρδους, με θετικό πρόσημο. Θετικές ειδήσεις που αφορούν τα παιδιά σας ή νεαρά άτομα.
*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας. 

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here