Widgets Magazine
Αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλές σχέσεις και συνεργασίες κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου αλλά και να ξεκινήσουν άλλες. Σαφέστατα τα πράγματα δεν γίνονται με τον εύκολο τρόπο εδώ και πολύ καιρό κι εσείς καλείστε να κρατήσετε ισορροπίες με τους απέναντί σας, είτε ανήκουν στον επαγγελματικό ή οικογενειακό σας χώρο, είτε πρόκειται για ανθρώπους με τους οποίους υπάρχει κάποιου είδους συναισθηματική εμπλοκή. Όλα αυτά, δεν μπορούν να μην σας επηρεάσουν ψυχολογικά και να μην σας βάλουν σε σκέψεις. Ενεργοποιημένος και ο οικονομικός τομέας ενώ θα σας απασχολήσει και η σεξουαλική σας ζωή.
Ο Οκτώβριος του 2019 για το Α’ δεκαήμερο του Κριού
Η Νέα Σελήνη που μόλις προηγήθηκε, στα τέλη Σεπτέμβρη, ήδη σηματοδότησε έναν νέο κύκλο σε ό,τι αφορά σχέσεις και συνεργασίες αρχικά αλλά και με ό,τι σχετίζεται με το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Νέα σελίδα λοιπόν σε κάποιον τομέα της ζωής σας, με τον οποίο θα συνεχίσετε να ασχολείστε και τον Οκτώβριο. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο ψυχολογικός παράγοντας όμως: Είναι πιθανόν να αναπτύξετε δεύτερες σκέψεις ή εμμονές που ως αφετηρία θα έχουν τον σεξουαλικό σας σύντροφο ή να πειραματιστείτε σε καινούργια πράγματα. Προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά σας, ειδικά τα ξαφνικά έξοδα που μπορεί να προκύψουν με αιφνίδιο τρόπο και να σας βγάλουν εκτός προγράμματος, ειδικά κοντά στις 12/10, ενώ κοντά στις 7/10 δεν αποκλείεται να λάβετε νέα και πληροφορίες που θα σας ταράξουν ή θα σας σοκάρουν. Παράλληλα, μην αφήνετε τους όποιους εκνευρισμούς να επικρατήσουν καθιστώντας σας ευάλωτους σε ατυχήματα και χειρουργεία. Ο Άρης απέναντι σας θα ενισχύσει τέτοιου είδους καταστάσεις έτσι κι αλλιώς και θα σας κρατήσει σε εγρήγορση κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να στρέψετε την ενέργεια σε δημιουργικές οδούς και να “εξημερώσετε” το εκρηκτικό σας ταπεραμέντο που μπορεί να φέρει ρήξεις.
Ο Οκτώβριος του 2019 για το Β’ δεκαήμερο του Κριού
Οι πιέσεις στον ευρύ επαγγελματικό χώρο συνεχίζονται, το ίδιο και οι οικογενειακές υποχρεώσεις. Όλα μαζί, συνυπολογιζόμενης και της ψυχολογίας σας που δεν βρίσκεται και στα καλύτερα σας, ζωγραφίζουν τον Οκτώβριο με πιο σκούρες αποχρώσεις. Συμβαίνουν και θετικά όμως στη ζωή σας και θα ήταν ιδανικό να εστιάσετε σε αυτά, ακόμα κι αν το διάστημα που προηγήθηκε, με τις “εκκαθαρίσεις” του και την ψυχολογική και οικονομική (αλλά και συναισθηματική πίεση), σας κάνει να βλέπετε το μέλλον δύσκολο. Δείτε την θετική επιρροή του Δία που στους περισσότερους από εσάς συνεχίζει να φέρνει δώρα και επεκτάσεις, ακόμα κι αν αισθάνεστε ότι δημιουργούνται περαιτέρω υποχρεώσεις που σας βαραίνουν. Το πρώτο μισό  του μήνα θα είναι πιο “βαρύ” αλλά στη συνέχεια, θα έρθουν και θετικότερα πράγματα που θα σας αναπτερώσουν την ψυχολογία και νέες ιδέες και οικονομικές επιτυχίες. Οι εντάσεις είναι δεδομένες, με τον Άρη απέναντι σας, ειδικά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, αλλά έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια του δημιουργικά. Αφήστε να “σπάσει” μόνο ό,τι δεν λειτουργεί εδώ και καιρό και κρατήστε την ψυχραιμία σας απέναντι στις απαιτήσεις των άλλων, ειδικά του συντρόφου σας. Προσοχή σε ατυχήματα.
Ο Οκτώβριος του 2019 για το Γ’ δεκαήμερο του Κριού
Για κάποιους από εσάς, πιο συγκεκριμένα για όσους έχετε γεννηθεί κοντά στις 10 Απριλίου, ο Οκτώβριος ξεκινάει δύσκολα σχετικά, με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα να σας κάνει σαφές πως δεν μπορείτε να διατηρείτε “νεκρές” καταστάσεις και σχέσεις. Στην τελική, δεν είναι στο χέρι σας όλα. Αφήστε να φύγει ό,τι δεν λειτουργεί πλέον και δώστε προσοχή στην νέα σελίδα που ανοίγει. Σύντομα, ο Δίας θα φέρει νέες ευκαιρίες και θα επεκτείνει τα σχέδια σας. Για κάποιους, είναι σαν ο Οκτώβριος να προσφέρει την δυνατότητα για “κάθαρση” παντός είδους, ακόμα κι αν η διαδικασία της είναι επίπονη. Οι υπόλοιποι, χαρείτε τις νέες γνωριμίες που έρχονται, την επικοινωνία που αναπτύσσεται με τους γύρω σας και τις οικονομικές ευκαιρίες που θα έρθουν. Δώστε προσοχή και σε νέες ιδέες ή πληροφορίες που στην πορεία μπορεί να σας ωφελήσουν οικονομικά. Αυτό τον μήνα, οι άλλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο και θα σας κινητοποιήσουν να ασχοληθείτε μαζί τους κι εκείνοι με εσάς. Οι τελευταίες μέρες του μήνα θα ενεργοποιήσουν τον οικονομικό τομέα, από τον οποίο μπορεί να προκύψουν και ευχάριστα νέα αλλά και τον σεξουαλικό τομέα επίσης…
*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here