Widgets Magazine
Ο Οκτώβριος έρχεται με τις καλύτερες των διαθέσεων για εσάς. Η πλανητική οικογένεια θα φροντίσει να σας ανταμείψει στους τομείς και στον βαθμό που προβλέπεται από το προσωπικό σας ωροσκόπιο, καθιστώντας την “καρδιά” του φθινοπώρου, μία από τις πλέον γόνιμες, θετικές και ενδιαφέρουσες περιόδους του έτους για το ζώδιο σας. Βελτίωση στα οικονομικά, θετική επικοινωνία, επέκταση αλλά και επίτευξη στόχων λοιπόν, για τους εκπροσώπους και των τριών δεκαημέρων, σε διαφορετικούς τομείς και βαθμό μεν, με θετικό πρόσημο δε. Εκμεταλλευτείτε τις θετικές συγκυρίες της περιόδου κι έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, με προσοχή σε κάθε υπερβολική διάθεση και χωρίς να απλώνεστε εκτός ορίων σας.
Ο Οκτώβριος του 2019 για το Α’ δεκαήμερο της Παρθένου
Ο Σκορπιός είναι φιλικό για εσάς ζώδιο και το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης εκεί και στον 3ο φυσικό σας οίκο, θα φέρει όπως και να έχει αύξηση των μετακινήσεων, των συναντήσεων, των επικοινωνιακών αναγκών. Μπορεί να υποστηρίζεστε γενικά βέβαια, αλλά κάποιες από τις πληροφορίες που θα λάβετε θα σας εκπλήξουν και καλό είναι να προσέχετε τις μετακινήσεις και εσείς, όπως όλοι. Το ίδιο και της ζημιές σε τεχνολογικά μέσα αλλά και μέσα μαζικής μεταφοράς. Αυτά συμβαίνουν κοντά στις 7/10. Ο τομέας των οικονομικών σας επίσης θα είναι αρκετά ενεργός για μεγάλο μέρος του Οκτωβρίου, με τον Άρη από τον Ζυγό να αυξάνει έξοδα και ανάγκες αλλά να ενεργοποιεί και καινούργιους οικονομικούς κύκλους. Από τις 8/10, εισέρχεται και η Αφροδίτη στον Σκορπιό και έως τις 16/10, υποστηρίζει την επικοινωνία, την επιμόρφωση σας και τις μετακινήσεις σας, που δεν αποκλείεται να είναι και για να περάσετε καλά. Προσοχή χρειάζεται κοντά στις 12/10 μόνο με την αντίθεση της με τον Ουρανό να φέρνει ανατροπές και “παγώματα” σε γενικό επίπεδο, αν και όπως ειπώθηκε παραπάνω, εσείς υποστηρίζεστε. Ο Οκτώβριος εν κατακλείδι, είναι ένας μήνας που θα σας φέρει σε επαφή με άλλους, θα σας βάλει σε διαδικασία να “δείτε” τις ανάγκες σας και να αξιοποιήσετε τις επαφές σας αλλά και να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, που φαίνεται να παίρνουν σημαντική θέση αυτή τη περίοδο. Μην αφήνετε ιδέες να πηγαίνουν χαμένες. Έμπνευση.
Ο Οκτώβριος του 2019 για το Β΄δεκαήμερο της Παρθένου
Διανύσατε έναν δύσκολο Σεπτέμβρη σε πολλά επίπεδα. Είτε προηγήθηκαν απογοητεύσεις, είτε οι ίδιοι εξασθενήσατε και είδατε να μην σας “βγαίνουν” τα πράγματα όπως τα θέλατε, αφήστε τα πίσω και εκμεταλλευτείτε τα κατά πολύ θετικότερα αστρολογικά δεδομένα του Οκτωβρίου, για να πάρετε ανάσες και να ανασκουμπωθείτε. Το πρώτο μισό του μήνα, είναι θετικότατο εάν προβλέπεται να συναντήσετε και να συζητήσετε με ανθρώπους, να αποκαταστήσετε σχέσεις με το κοντινό σας περιβάλλον, ακόμα και να αποδράσετε γεμίζοντας μπαταρίες. Θέματα σπουδών και επιμόρφωσης ευνοούνται, κι αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάτι σχετικό, ιδού η ευκαιρία. Για λίγο ακόμα, ο Δίας ευνοεί θέματα σπιτιού, οικογένειας, γονέων και ακίνητης περιουσίας, οπότε δείτε πως μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε, αρκεί να θυμάστε πως η όποια υπερβολή ή επιπόλαιη κίνηση, αργότερα μπορεί να σας βγάλει προβλήματα και να απογοητευτείτε. Θα πρέπει να είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε το ταλέντο σας στην εκλογίκευση και στις προσεκτικές, υπολογισμένες κινήσεις. Το δεύτερο μισό του μήνα, ενεργοποιείται ο οικονομικός τομέας και αυτό σημαίνει ότι αυξάνονται μεν τα έξοδα αλλά για πολλούς, θα σημάνει μία περίοδο με νέες οικονομικές κινήσεις.
Ο Οκτώβριος του 2019 για το Γ’ δεκαήμερο της Παρθένου
Eάν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, υποδέχεστε τον Οκτώβριο… υπ’ ατμόν, με τον Άρη να βρίσκεται απέναντι σας τις πρώτες μέρες του μήνα και να σας ωθεί μεν σε δράση, αλλά παράλληλα, να “ανάβει τα αίματα”. Το τελευταίο σημαίνει ότι καλό θα είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας ώστε να αποφύγετε ρήξεις, εκνευρισμούς, ατυχήματα ενώ καλό θα είναι να προφυλάξετε την υγεία σας από τραυματισμούς κι εμπύρετες καταστάσεις. Κατά τ’ άλλα, ο Οκτώβριος θα προχωρήσει θετικά για εσάς. Καταρχάς, οι πρώτες εννέα μέρες του είναι θετικές για τα οικονομικά σας ενώ παράλληλα ανεβαίνει κι η αυτοπεποίθηση σας. Δεν αποκλείεται να λάβετε δώρα. Μετά τα μέσα του μήνα και ιδιαίτερα προς το τέλος του, το ενδιαφέρον στρέφεται στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τα συμβόλαια και τις συμφωνίες. Προσπαθήστε να τα φέρετε εις πέρας όσο νωρίτερα γίνεται, προκειμένου να αποφύγετε τις… ατυχίες και τις ματαιώσεις του ανάδρομου Ερμή που πλησιάζει. Αυξημένες και οι μετακινήσεις αλλά καλό θα ήταν να προσέχετε το μεταφορικό σας μέσον και ό,τι άλλο σχετίζεται με ηλεκτρικές – ηλεκτρονικές συσκευές, που δεν είναι απίθανο να παρουσιάσουν βλάβες. Αυξημένη και η ερωτική επικοινωνία όμως και καλό είναι να έχετε υπ’ όψιν πως αν το θελήσετε, ο Οκτώβριος μπορεί να γίνει πολύ ερωτικός! Πριν το τέλος του μήνα, φροντίστε τις δουλειές σας και τις υποχρεώσεις σας, μετά θα παρουσιαστούν πρακτικές δυσκολίες.
*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας. 
Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here