Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο

Περνάτε μια περίοδο που βιώνετε ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες. Από τις αρχές του μήνα θα έχετε μια εγκλωβισμένη ενέργεια που δεν θα ξέρετε που να την διοχετεύσετε. Η ψυχολογία σας είναι βαριά και εσωτερικές σκέψεις και ανησυχίες σας ταράζουν. Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του δεύτερου δεκαήμερου. Από τις 4 του μήνα και για δεκα ημέρες, αυτή η εγκλωβισμένη ενέργεια θα βρει τρόπο να εκαφραστεί λεκτικά. Θα βρείτε τρόπους αυτοέκφρασης και επικοινωνίας. Θα κάνετε αντιληπτό στο  περιβάλλον σας τι πραγματικά θέλετε και οι ανάγκες σας θα γίνουν σεβαστές. Προσοχή στις 7 του μήνα, γιατί μπορεί η μαχητικότητα σας για αυτά που διεκδικείτε να σας φέρει σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας ή  σημαντικούς συνεργάτες σας. Το δεύτερο δεκαήμερο, θα νιώσετε  μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αφού θα εχετε καταφέρει να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις ανάγκες  σας. Αυτές τις μέρες θα ακτινοβολείτε και θα γοητεύετε. Θα νιώθετε αλλά και θα είστε επιθυμητοί από το περειβάλλον σας. Είναι πολύ πιθανό οι αδέσμευτοι να αναπτύξετε μιά τρυφερή σχέση που θα υπόσχεται εγγύτητα και κατανόηση. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να απολαύσετε τον θαυμασμό και την φροντίδα. Προσέξτε στις 13 του μήνα να σέβεστε και να υπολογίζετε τον σύντροφο σας γιατί μπορεί λόγω αυξημένης αυτοπεποίθησης και επιβεβαίωσης να φτάσετε στα όρια του εγωισμού. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα θα είστε ακόμα πιο δυναμικοί και σίγουροι για τον εαυτό σας. Ο θαυμασμός που εισπράξατε το τελευταίο διάστημα θα γίνει αυτοθαυμασμός, και θα προωθήσετε τις απόψεις σας άφοβα. Ίσως επιβραβεύσετε τον εαυτό σας με αγορές και φροντίδα. Προσοχή σε σπατάλες.

2ο δεκαήμερο

Διανύετε μια περίοδο όπου τα οικονομικά σας βελτιώνονται και η επικοινωνία σας περιορίζεται και γίνεται πιο στοχευμένη. Μέχρι τα μέσα του μήνα θα έχετε λίγο βαριά ψυχολογία. Μπορεί εσωτερικοί φόβοι ή ανασφάλειες να κάνουν την εμφάνιση τους και να ταράξουν τον ψυχισμό σας. Αυτό το διάστημα θα είστε πιο συμπονετικοί με όσους έχουν προβλήματα από το περιβάλλον σας και θα θελήσετε να βοηθήσετε. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από ίντριγκες και κρυφά λόγια ή κρυφές δραστηριότητες για να μην εκτεθείτε στο μέλλον. Ευτυχώς το δεύτερο δεκαήμερο θα βρείτε τρόπο να εκφράσετε ξεκάθαρα τις απόψεις σας και τις επιλογές σας στο περιβάλλον σας. Θα γίνετε διεκδικητικοί και δυναμικοί στους διαλόγους σας. Στις 16 του μήνα μπορεί αυτό να σας εκπλήξει ευχάριστα και να έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα σε σχέση με τα παιδιά σας αυτοί που έχετε, ή με κάτι που θέλετε να δημιουργήσετε. Ειδικά το δεκαήμερο μετά τα μέσα του μήνα θα νιώσετε επιβεβαίωση βλέποντας πως οι άλλοι σας ακούνε και δέχονται τις απόψεις σας. Θα ασκείτε γοητεία και θα εισπράτετε θαυμασμό. Νιώθετε και είστε πιο όμορφοι και αυτό μπορεί να φέρει μια σχέση που υπόσχεται την τρυφερότητα και την φροντιδα, οι αδέσμευτοι. Οι δεσμευμένοι δείτε το ταίρι σας να σας πρσεγγίζει με αγάπη και ζεστασιά. Στις 22 του μήνα μη χάσετε την ευκαρία για μια έξοδο για διασκέδαση. Τη τελευταία εβδομάδα πιθανά να νιώσετε εσωτερική πίεση για κάτι που θέλετε να κάνετε και σας εμποδίζουν οι συνθήκες. Προσοχή σε μολύνσεις ή ασθένειες ειδικά στις 28 του μήνα.

3ο δεκαήμερο

Διανύετε μια περίοδο που ενώ έχετε πλούσια κοινωνική δράση, έχετε εσωτερικές σκέψεις και ανασφαλειες που δυσκολεύστε να εκφράσετε. Ειδικά τις πρώτες μέρες του μήνα κρυμμένοι φόβοι και θαμμένα απωθημένα που αποφεύγατε να δείτε, σας ταράζουν την ψυχολογία και απαιτούν να τα δείτε κατάματα. Πρέπει να βρείτε τρόπο να τα εκφράσετε γιατί όσο και αν τα θάβετε αυτά θα είναι εκεί, αλλά και γιατί τα άτομα του περιβάλλοντος σας νιώθουν πως περιχαρακώνεστε και απομονώνεστε. Προσοχή σε κρυφά λόγια που μπορεί να σας εκθέσουν. Μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαήμερου αυτή η εσωτερική ανησυχία θα εκφραστεί με επιθυμία προσφοράς και αλληλεγγύης σε όσους το έχουν ανάγκη. Μπορεί οι εσωτερικές σας ανησυχίες να σας φέρουν πιο κοντά στα προβλήματα των άλλων και θα θέλετε να βοηθήσετε. Προσοχή σε κρυφές ερωτικές ή οικονομικές δραστηριότητες που μπορεί να σας εκθέσουν. Μέχρι το τέλος του δεύτερου δεκαήμερου θα έχετε καταφέρει να διαχειριστείτε αυτές τις εσωτερικές ανησυχίες και θα αρχίσετε να εκφράζεστε. Από τις αρχές του τρίτου δεκαήμερου θα γίνετε πιο εκφραστικοί και επικοινωνιακοί. Θα πείτε αυτά που θέλετε ξεκάθαρα και θα διεκδικήσετε ότι χρειάζεστε από το περοβάλλον σας. Θα έχετε ευθύτητα και παρορμητισμό και θα αντιλαμβάνεστε καλύτερα τους γύρω σας. Την τελευταία εβδομάδα θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε την ακινησία του προηγούμενου διαστήματος και θα ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας. Νιώθετε και είστε πιο όμορφοι, ενώ ασκείτε έλξη και γοητεία στους γύρω σας. Είναι πιθανό οι αδέσμευτοι, τώρα να κάνετε μια σχέση που υπόσχεται την τρυφερότητα και την εγγύτητα  ενώ οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε την φροντίδα του συντρόφου σας. Αρχίζει μια περίοδος που δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 – Ζυγός
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 – Τοξότης
Αγαμέμνων Κεδικγιάννης
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here