Widgets Magazine
Ο Οκτώβριος, είναι ένας μήνας που θα βάλει και για εσάς στο μικροσκόπιο σχέσεις και συνεργασίες, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκετε. Ήδη, από τις αρχές του μήνα, η επικοινωνία με τους γύρω σας γίνεται πιο απαιτητική και οι συναντήσεις και οι συζητήσεις αυξάνονται. Μετά την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου όμως, για τους περισσότερους από εσάς γίνεται και πιο ερωτική ενώ νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας ή αναζωπυρώνεται το ενδιαφέρον σας για εκείνους που ήδη έχετε. Για κάποιους θα υπάρξουν βέβαια ανατροπές και ξαφνικές καταστάσεις… Η καθημερινότητα σας συνεχίζει να είναι φορτισμένη κατά τη διάρκεια του μήνα, ειδικά η εργασιακή. Προσοχή χρειάζεται η υγεία.
Ο Οκτώβριος του 2019 για το Ά δεκαήμερο του Ταύρου
Οι αλλαγές συνεχίζονται και συμπεριλαμβάνουν και τον αισθηματικό τομέα, πέραν των συνεργασιών σας. Αρκετοί από εσάς νιώθετε εσωτερικά τις επερχόμενες αλλαγές και ο Οκτώβριος θα δώσει την ευκαιρία να τις εκφράσετε και εξωτερικά, αν μέχρι τώρα για τους δικούς σας λόγους αντιστεκόσασταν και επιμένετε να συντηρείτε καταστάσεις που δεν λειτουργούν. Άλλοι, θα δείτε να έρχονται νέοι άνθρωποι στη ζωή σας, ξαφνικά, και να σας ανατρέπουν τα δεδομένα. Ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί κοντά στις 25/4, τα πράγματα είναι εκρηκτικότερα και η διάθεση σας να αλλάξετε πράγματα στη ζωή σας και να ζήσετε πιο αληθινά, εντονότερη. Πολλοί θα δείτε τα αποτελέσματα των διαθέσεων αυτών, μέχρι το τέλος του μήνα όπου και θα αποφασίσετε να αλλάξετε πολλά στις σχέσεις σας. Οι ίδιοι, προσέξτε τα ατυχήματα, κυριολεκτικά ή… λεκτικά, αφού θα θελήσετε να πείτε αλλά και να ακούσετε αλήθειες, κοντά στις 7/10.  Σε κάθε περίπτωση, όλοι έχετε να απολαύσετε έναν πιο κοινωνικό Οκτώβριο, με πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες, ανταλλαγές απόψεων και συζητήσεις – συναντήσεις, ικανές ακόμα και να σας αλλάξουν τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα.
Ο Οκτώβριος του 2019 για το Β’ δεκαήμερο του Ταύρου
Μετά την σχετικά ήρεμη πρώτη εβδομάδα του μήνα, ακολουθεί μία περίοδος που θα σας αναγκάσει να βγείτε από το σπίτι, να επικοινωνήσετε με κόσμο, να ανταλλάξετε ιδέες όχι μόνο ενδιαφέρουσες αλλά και γόνιμες. Μήνας κατά τον οποίο θα υπάρξουν συμφωνίες και συναλλαγές και θα εδραιωθούν κάποια από τα σχέδια σας.  Η καθημερινότητα σας λοιπόν θα έχει απαιτήσεις γι’ αυτό θα είναι καλό να προσέχετε μην εξασθενήσετε ή να προκαλέσετε ατυχήματα από την διάσπαση σας. Από τα μέσα του μήνα και μετά, η προσοχή σας θα στραφεί στους άλλους ακόμα περισσότερο, αυτή τη φορά με διαφορετικό τρόπο: Ενδιαφέρουσες γνωριμίες προκύπτουν που μπορεί να οδηγήσουν και σε ερωτική σχέση ακόμα. Για άλλους η συσχέτιση μπορεί να είναι επαγγελματικού ή οικονομικού χαρακτήρα αλλά το σίγουρο για όλους είναι ότι θα έλξετε ανθρώπους και άνθρωποι θα έλκονται από εσάς. Επιτυχίες σε θέματα που αφορούν το εξωτερικό ή κάποια νομική υπόθεση. Οι σπουδαστές, θα χαρείτε την νέα φάση της ζωής σας που μόλις ξεκίνησε. Ο Οκτώβριος σε γενικές γραμμές λοιπόν, χαρακτηρίζεται για εσάς, θετικός.
Ο Οκτώβριος του 2019 για το Γ’ δεκαήμερο του Ταύρου
Αναμένεται ένας θετικός Οκτώβριος για εσάς, χωρίς τις εντάσεις και τις ανατροπές που επιφυλάσσονται για άλλους εκπρόσωπους του ζωδίου σας, αν φυσικά συναινεί και το προσωπικό σας ωροσκόπιο σε αυτό. Για όσους έχετε γεννηθεί τις δύο τελευταίες μέρες του ζωδίου σας δε, οι πρώτες μέρες του μήνα υποστηρίζουν τη δράση και την δημιουργία πρακτικά. Ευνοείται όμως και ο ερωτικός τομέας! Μετά το πρώτο μισό του μήνα αρχίζετε να έρχεστε με επαφή με τους γύρω σας περισσότερο ενώ αυξάνονται οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι συμφωνίες. Παράλληλα, από τις 24/10, η Αφροδίτη αρχίζει να επηρεάζει το δεκαήμερο σας κι αυτό είναι θετικό για σχέσεις και συνεργασίες, ενώ αυξάνεται και το ερωτικό ενδιαφέρον… Γοητεύετε και γοητεύεστε από ανθρώπους, γεγονός που αυξάνει τα ενδεχόμενα σχέσεων και φλερτ αλλά και οι ήδη δεσμευμένοι, έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας. Ο Οκτώβριος, δίνει στους πιο τυχερούς από εσάς την ευκαιρία ενός έρωτα αλλά και μίας οικονομικής επιτυχίας σε άλλους.
*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας. 

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here