Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο

Το τελευταίο διάστημα βλέπετε να πλησιάζουν ή  βιώνετε ήδη ανατροπές στην καθημερινότητα σας, αλλά και στα επαγγελματικά σας. Αυτό είναι κάτι το οποίο θα έχει διάρκεια και φέρει αλλαγές. Μην τις φοβηθείτε γιατί μετά από αυτό θα νιώσετε απελευθερωμένοι και θα έρθετε πιο κοντά στις ανάγκες σας. Πριν περάσει η πρώτη εβδομάδα του μήνα θα αρχίσουν να σας επηρεάζουν αντίρροπες ενέργειες. Από τη μία πλευρά θα κάνουν τη εμφάνιση τους εσωτερικές ανησυχίες, κρυμμένα απωθημένα και θαμένοι φόβοι κάνουν την εμφάνιση τους και ταράζουν τον εσωτερικό σας κόσμο. Ίσως είναι καταστάσεις και συναισθήματα του παρελθόντος που σας κάνουν να νιώθετε άσχημα ή δεν θέλετε να θυμάστε. Δυσκολεύστε να εκφραστείτε και οι γύρω σας μπορεί να σας νιώσουν απομονωμένους ή απόμακρους. Θα πρέπει να βρείτε τρόπο να εκφραστείτε, γιατί μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαήμερου θα νιώθετε μεγάλη εσωτερική πίεση. Μέχρι το τέλος του δεύτερου δεκαήμερου θα διοχετεύσετε αυτή την ενέργεια σε αλληλεγγύη και προσφορά σε όσους το έχουν ανάγκη από το περιβάλλον σας. Ευαισθητοποιείστε και νιώθετε έντονα τον πόνο των άλλων. Μπορεί μέσα από την βοήθεια προς τους άλλους να επουλώνετε δικές σας πληγές.  Για το ίδιο διάστημα θα έχετε έντονη κοινωνική δραστηριότητα. Κινείστε σε νέους κύκλους και συναναστρέφεστε με άτομα, ανταλλάσετε απόψεις και προβάλετε δυναμικά τις ιδέες σας. Η αγωνιστική σας διάθεση σας οδηγεί σε κοινές δράσεις για ομαδικούς στόχους. Προσπαθήστε να ακούτε και να σέβεστε τις απόψεις των άλλων γιατί θα έχετε τάση για αδιαλαξία.

2ο δεκαήμερο

Διανύετε μια περίοδο με αυστηρή διαχείριση στα οικονομικά, ισχυροποίηση των ηθικών αξιών σας αλλά με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Νιώθετε πως επεκτείνεστε και βλέπετε πως η ενέργεια σας εμπνέει και όσους συναναστρέφονται μαζί σας, γεμίζοντας σας αυτοπεποίθηση. Αυτή η ευνοϊκή περίοδος θα σας βγάλει στο προσκήνιο της κοινωνικής ζωής σε παρέες αλλά και ομάδες ή οργανώσεις με κοινή δράση. Θα είστε ενεργητικοί και θα ακτινοβολείτε κερδίζοντας το σεβασμό όσων κινούνται στο πεδίο δράσης σας και δεν αποκλείεται να πάρετε μια ηγετική θεση μέχρι τα μέσα του μήνα. Παράλληλα από τις αρχές του δεύτερου δεκαήμερου, μπορεί να αρχίσει να βαραίνει η ψυχολογία σας. Ξεχασμένα συναισθήματα ή θαμμένες καταστάσεις από το παρελθόν σας μελαγχολούν μέχρι το τέλος του δεύτερου δεκαήμερου. Αυτά που σας απασχολούν δεν θα μπορείτε να τα μοιραστείτε με τους άλλους και αυτό μπορεί να μπλοκάρει την επικοινωνία σας. Ίσως να πρέπει να κάνετε μια ενδοσκόπηση αλλά προσέξτε να μην απομονωθείτε. Ειδικά το δεκαήμερο 15 με 25 του μήνα, η διάθεση που σας διακατέχει θα σας οδηγήσει στην προσφορά και την βοήθεια σε όσους σας το ζητήσουν ή νιώσετε πως το έχουν ανάγκη. Αυτή η διάθεση προσφοράς που θα αποπνέετε μπορεί να σας φέρει τρυφερές επαφές που όμως δεν θα πρέπει να δημοσιοποιήσετε. Το τρίτο δεκαήμερο σταδακά θα αρχίσετε να ανακτάτε την αυτοπεποίθηση σας και ξαναβγαίνετε  πιο δυναμικά στο προσκήνιο. Θα έχετε όρεξη για κοινή δράση μέσα από παρέες, ομάδες ή οργανώσεις. Προσοχή το τελευταίο πενθήμερο του μήνα, που πρέπει να διαχειριστείτε συνετά την μαχητικότητα σας για να αποφύγετε εντάσεις.

3ο δεκαήμερο

Ο Οκτώβριος σας βρίσκει να ασχολείστε μεθοδικά και επίμονα με τα επαγγελματικά σας. Προσπαθείτε για αναγνώριση στην καριέρα σας και με τον τρόπο που δράτε θα τα καταφέρετε. Αυτό θα σας βγάλει προς τα έξω σε γνώριμες παρέες, αλλά και σε νέους κύκλους το πρώτο δεκαήμερο. Θα έχετε τρυφερή διάθεση και θα ασκείτε γοητεία. Βεβαίως και το περιβάλλον που θα κινείστε θα ανταποκρίνεται θετικά, αλλά και το ταίρι σας για τους δεσμευμένους θα σας συνοδεύει με θαυμασμό. Είναι πιθανο μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαήμερου, οι αδέσμευτοι να κάνετε μια τρυφερή γνωριμία ή μιά φιλική σχέση να γίνει ερωτική. Το δεκαήμερο μετά από τις 15 του μήνα θα πρωτοστατήσετε στον επαγγελματικό σας χώρο και θα προβληθείτε. Αυτές τις μέρες ευνοείται η εξέλιξη σας και θα έχετε καλές σχέσεις με προϊσταμένους σας. Αν υποστηρίξετε σωστά την δημόσια εικόνα σας είναι σίγουρο πως θα υπολογιστεί στην εξέλιξη σας. Από την άλλη πλευρά, το δεύτερο δεκαήμερο σταδιακά μπορεί να βαρύνει η ψυχολογία σας. Ίσως αρχίσει να σας πιάνει μελαγχολική διάθεση από βαθύτερους φόβους που είχατε ξεχασμένους. Μπορεί ακόμα επαφές που δεν μπορείτε να δημοσιοποιήσετε να σας αγχώνουν. Προσπαθήστε να μην απομονωθείτε για να μην χάσετε ευκαιρίες. Την τελευταία εβδομάδα η συναισθηματικότητα σας θα αυξηθεί και θα έχετε την διάθεση προσφοράς και φροντίδας όχι μόνο για τα κοντινά σας πρόσωπα, αλλά και για όποιον νιώθετε πως το έχει ανάγκη. Υπάρχει περίπτωση να κάνετε μια τρυφερή γνωριμία που όμως θα πρέπει να μην δημοσιοποιήσετε.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 – Σκορπιός
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 – Αιγόκερως
Αγαμέμνων Κεδικγιάννης
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here