Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο

Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζετε τριγμούς ή ανατροπές στο σπίτι και την οικογένεια. Αυτό είναι κάτι που θα κρατήσει καιρό και θα αλλάξει πολλά σε αυτό τον τομέα. Το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου θα ασχοληθείτε δημιουργικά με τους επαγγελματικούς σας στόχους. Επικοινωνείτε με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν στην εξέλιξη της καριέρας σας και παραθέτετε τον τρόπο που σκέπτεστε να δράσετε. Παίρνετε συμβουλές από άτομα κύρους για το πως θα προωθήσετε τις ικανότητες σας και πως αυτές θα γίνουν γνωστές στους συνεργατες σας για να αξιοποιηθούν. Αν θέλετε να κάνετε μια διαφήμιση της δουλειάς σας, τώρα θα έχετε ανταπόκριση. Προσοχή στις 7 του μήνα, γιατί οι επαγγελματικές σας συζητήσεις μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σας με την οικογένεια. Παράλληλα με αυτό και μέχρι το τέλος του δεύτερου δεκαήμερου, ανεβαίνει η αγωνιστική σας διάθεση. Θα θελήσετε να προωθήσετε τις πολιτικές πεπιθήσεις σας ή τις απόψεις σας για την ζωή και το νόημα της. Θα έχετε έντονη ιδιοσυγκρασία και θα πρέπει να αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις. Επίσης θα πρέπει να αποφύγετε δικαστικές διαμάχες που μπορεί να προκυψουν από φανατισμό που νιώθετε και δεν το καταλαβαίνετε. Από την άλλη πλευρά τα επαγγελματικά σας θα συνεχίσουν να σας απασχολούν δημιουργικά. Το δεύτερο δεκαήμερο και αφού θα έχετε επικοινωνήσει τους στόχους σας στο επαγγελματικό περιβάλλον, οι σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους βελτιώνονται και προκύπτουν ευκαιρίες. Οι σχέσεις με τος προϊσταμένους σας και άτομα κύρους θα γίνουν εγγύτερες και θα βοηθήσουν την εξέλιξη σας. Μπορεί μέσα από το επαγγελαματικό σας περιβάλλον να εξελιχθεί μια ερωτική σχέση.

2ο δεκαήμερο

Το τελευταίο μεγάλο διάστημα χαρακτηρίζεται από έντονη κοινωνική δράση, ασαφή οικονομικά και μια βαριά ψυχολογία που σας κάνει να κλείνεστε στον εαυτό σας. Το πρώτο μισό του μήνα θα σας απασχολήσουν φιλοσοφικές αναζητήσεις. Μπορεί να παρουσιαστεί στη ζωή σας κάποιο άτομο με κύρος που ίσως σας δώσει νεό νόημα στη ζωή. Αν θέλετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας μέσα από κάποιο σεμινάριο ή κύκλο σπουδών, αυτή είναι καλή περίοδος. Επίσης ευνοούνται ταξίδια. Παράλληλα το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα θα έχετε την επιθυμία να επανεξετάσετε και να συζητήσετε με συνεργάτες σας τους επαγγελματικούς σας στόχους. Παίρνετε ιδέες από άτομα κύρους και παρουσιάζετε το σχέδιο δράσης σας για το επόμενο διάστημα με σκοπό να πάρετε ιδέες για την καλύτερη εφαρμογή του. Η οξυδέρκεια που σας χαρακτηρίζει αυτό το διάστημα θα σας οδηγήσει σε θετικές επιλογές. Το δεκαήμερο 15 με 25 του μήνα θα δείτε τις σχέσεις σας στο χώρο της δουλειάς να βελτιώνονται και να γλυκαίνουν. Εσείς έχετε τρυφερό τρόπο επικοινωνίας και προσέγγισης και με τον ίδιο τρόπο ανταποκρίνονται και οι άλλοι. Άτομα κύρους και προιστάμενοι σας αντιμετωπίζουν θετικά και σας βοηθούν να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Υπάρχει περίπτωση να συναντήσετε τον έρωτα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ή κάποια επαγγελματική σχέση να εξελιχθεί σε ερωτική αυτό το διάστημα. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα θα έχετε αγωνιστική διάθεση για κοινωνικά ή πολιτικά θέματα. Προσοχή σε φανατιμό από μέρους σας και σε δικαστικές διαμάχες που μπορεί να προκαλέσετε.

3ο δεκαήμερο

Ο Οκτώβριος σας βρίσκει ανάμεσα σε έντονη ερωτική δράση και πολιτική ή φιλοσοφική αναζήτηση και επικοινωνία. Με αυτές τις ενέργειες θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα μέχρι τα μέσα του μήνα. Το δεκαήμερο μετά τα μέσα του μήνα θα σας απασχολήσουν δημιουργικά, φιλοσοσφικά και πνευματικά θέματα. Θέλετε να παρουσιάσετε τις απόψεις σας για αυτά τα θέματα και το κάνετε με αυτοπεποίθηση και ευστοχία. Μπορεί να παρουσιαστεί κάποιο πνευματικό άτομο αυτό το διάστημα και να σας δώσει μια άλλη οπτική, ανοίγοντας τους ορίζοντες σας. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο τώρα θα έχετε τη μέγιστη αφομοίωση. Παράλληλα το δεύτερο δεκαήμερο θα ασχοληθείτε με την επαγγελματική σας δράση. Θα θελήσετε να συζητήσετε με συνεργάτες και ανωτέρους σας τους στόχους σας και με ποιό τρόπο θα τους πετύχετε. Θα λάβετε υπ’όψιν σας τις συμβουλές που θα ακούσετε και πιθανά να αναδιαμορφώσετε το σχέδιο δράσης σας. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα βελτιώνονται συνεχώς. Θα έχετε τρυφερή διάθεση απέναντι σε συνεργάτες και αυτό θα τους κάνει να ανταποκρίνονται το ίδιο θετικά απέναντι σας. Θα έχετε την εύνοια των προισταμένων σας που θα δείξουν απέναντι σας ειλικρινή διάθεση να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Μπορεί αυτές τις μέρες να βρείτε το έρωτα σους επαγγελματικούς κύκλους που συναναστέφεστε ή κάποια συναδελφική σχέση να εξελιχθεί σε ερωτική.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 – Αιγόκερως
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 – Ιχθύες
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here