Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο

Ο Οκτώβριος σας βρίσκει, παρ’ όλες τις δυσκολίες, με αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα. Εκφράζεστε άφοβα και ασχολείστε με την εμφάνιση σας, για να τονίσετε την προσωπικότητα σας. Ειδικά από το τέλος της πρώτης εβδομάδας, και μέχρι το τέλος του δεύτερου δεκαήμερου, γίνεστε πιο μαχητικοί και άμεσοι διεκδικώντας αυτά που θέλετε με τρόπο ασυνήθιστα έντονο για τον χαρακτήρα σας. Υπολογίστε τις δυνάμεις σας και μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητες σας για να αποφύγετε υπερκόπωση. Επίσης λάβετε υπ’όψιν σας, πως οι γύρω σας δεν περνούν την ίδια φάση με εσάς και ίσως να μην μπορούν να παρακολουθήσουν τους ρυθμούς σας. Επίσης μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαήμερου θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Θα έχετε ιδέες, ευθυκρισία και πρακτική σκέψη. Θα αυξήσετε τα εισοδήματα σας, με εύνοια σε θέματα επικοινωνίας και εμπορίου. Προσοχή στις 7 του μήνα για απώλειες από φορολογικά κληρονομικά θέματα ή κοινές με άλλους οικονομικές αποδοχές. Ευτυχώς την εβδομάδα μετά το πρώτο δεκαήμερο θα απολαύσετε βελτιωμένες αποδοχές. Θα έχετε διάθεση να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας, αλλά προσέξτε τις σπατάλες. Την τελευταία εβδομάδα θα σας απασχολήσουν πάλι τα οικονομικά σας, αφού θα έχετε καταφέρει να τα βελτιώσετε, αλλά και τις προσωπικές αξίες που θα έχετε αναβαθμίσει. Η αυτοεκτίμηση σας είναι αυξημένη και η ηθική σας αδαμάντινη. Το περιβάλλον σας, σας εκτιμά και σας θαυμάζει.

2ο δεκαήμερο

Από καιρό τώρα είστε σε μια φάση που αντιμετωπίζετε δυσκολίες στο σπίτι, ρευστότητα στην εργασία και την καθημερινότητα σας αλλά και πολύ επικοινωνία και μετακινήσεις. Ευτυχώς το πρώτο μισό του μήνα έχετε δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Ακτινοβολείτε και αυτό περνάει και στους γύρω σας, με αποτέλεσμα να πετυχαίνετε αυτά που θέλετε. Προσοχή σε αλαζονικές συμπεριφορές λόγω αυξημένης σιγουριάς. Το δεύτερο δεκαήμερο θα ασχολείστε με τα οικονομικά σας. Θα έχετε υψηλή αντίληψη και πρακτική σκέψη και θα μπορέσετε να μεθοδεύσετε τις κινήσεις σας για μέγιστες απολαβές. Τα κέρδη μπορεί να έρθουν από επικοινωνίες, εμπόριο ή διατροφή. Το δεκαήμερο μετά τα μέσα του μήνα θα έχετε καταφέρει να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Θα θελήσετε να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας, με αγορές προιόντων εμφάνισης και αισθητικής. Προσοχή σε σπατάλες. Στις 25 του μήνα, κάποια ιδέα ή βοήθεια από το σπίτι και την οικογένεια σας, μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε χρήματα. Το τελευταίο δεκαήμερο βγαίνετε προς τα έξω. Είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και ασκείτε γοητεία και κυριαρχία στους γύρω σας. Θα προωθήσετε τα θέματα που σας απασχολούν με δυναμισμό αλλά προσέξτε να μην φανείτε εγωιστές και αλαζονικοί. Σεβαστείτε τους γύρω σας και σκεφτείτε πως και εσείς δεν έχετε πάντα την ίδια ενέργεια και δύναμη όπως τώρα.

3ο δεκαήμερο

Ο μήνας σας βρίσκει να απέρχεστε από μια φάση όπου είχατε εγκλωβισμένη ενέργεια και προσπαθούσατε να την διοχετεύσετε. Πιθανώς να έχετε κάποιο εσωτερικό βάρος ή κάποια κρυφή δραστηριότητα που σας κούρασε. Ευτυχώς όμως έχετε αρχίσει να ακτινοβολείτε και να γοητεύετε. Βγαίνετε προς τα έξω και εισπράτετε επιβεβαίωση και θαυμασμό. Η εξωτερική σας εμφάνιση βελτιώνεται και σας διευκολύνει να κάνετε χρήσιμες γνωριμίες μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαήμερου. Από τα μέσα του μήνα αυξάνεται η αυτοπεποίθηση σας και γίνεστε περισσότερο γοητευτικοί και ελκυστικοί. Εκφράζεστε πιο απελευθερωμένα και η γνώμη σας επηρεάζει το περιβάλλον σας. Αυτές τις μέρες μπορεί να έχετε ευκαιρίες μέσα από επικοινωνία ή μικρά ταξίδια, να γνωρίσετε άτομα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε κάποιους προσωπικούς σας στόχους. Προσέξτε όμως να μην φανείτε εγωιστές και να λαμβάνετε υπ’όψιν σας την γνώμη των άλλων. Το τελευταίο δεκαήμερο αρχίζετε να απολμβάνετε βελτιωμένα οικονομικά και ασχολείστε με τις επιθυμίες σας κάνοντας αγορές και διασκεδάζοντας ποιοτικά. Θα έρθετε σε επαφή με αξιόλογα άτομα που έχουν θετική διάθεση απέναντι σας και προάγουν τους στόχους σας. Εννοούν αυτά που λένε, ενώ σας ανεβάζουν εμπνέοντας σας εμπιστοσύνη. Μπορεί κάποια από αυτές τις επαφές να εξελιχθεί σε μια τρυφερή σχέση για τους αδέσμευτους.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 – Παρθένος
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 – Σκορπιός
Αγαμέμνων Κεδικγιάννης
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here