Widgets Magazine

1ο Δεκαήμερο

Ο μήνας ξεκινάει με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού-Ζυγού και εσείς Αιγόκεροι, κυρίως οι γεννημένοι στα τέλη του δεκαημέρου 30-31 Δεκεμβρίου επηρεάζεστε από την ενέργεια της σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και καριέρας. Υπάρχει σύγκρουση μέσα σας σχετικά με το τι πραγματικά θέλετε και πού είναι να βρίσκεστε. Από τη μία αποζητάτε το σπίτι και την οικογένεια αλλά χωρίς τις δεσμεύσεις και τις ευθύνες που συνεπάγονται και από την άλλη θέλετε να βρίσκεστε πρωταγωνιστές στη δημόσια σκηνή, να είστε επιτυχημένοι στην καριέρα σας αλλά όχι μόνοι σας. Το μπέρδεμα φαίνεται μεγάλο και ίσως νοιώθετε ότι χρειάζεται να επιλέξετε μεταξύ των δύο. Αυτό όμως που πραγματικά χρειάζεται να κάνετε είναι να αφήσετε τη ζωή να σας δείξει που θέλει να βρίσκεστε, να ακολουθήσετε τη ροή και τελικά μπορεί να δείτε ότι τα πράγματα δεν είναι μόνο άσπρο-μαύρο και ότι τίποτα δεν είναι αγεφύρωτο όπως νομίζουμε. Υπάρχει η δυνατότητα να τα έχετε όλα, αρκεί να χαλαρώσετε, να εμπιστευτείτε τη ζωή και να αφήσετε τη λογική σας και τις πεποιθήσεις σας περί σωστού και λάθους σας στην άκρη. Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε θετική όψη με τον Ήλιο σας μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, σας υποστηρίζει να δείτε καθαρά τα πράγματα και να κάνετε εποικοδομητική αυτοκριτική. Σας δίνει ομορφιά, καλή υγεία, φιλικότητα και αρμονία στις σχέσεις σας. Αυτή την περίοδο μπορεί να βιώνετε τη μετάλλαξη ή το θάνατο μιας σχέσης για να γεννηθεί όμως μια άλλη. Ο μαγνητισμός σας είναι έντονος και έχετε αυξημένη σεξουαλικότητα και πάθος. Οι ιδέες σας είναι έξυπνες και πρωτότυπες αλλά με τον Ερμή ανάδρομο στο Σκορπιό υπάρχει η τάση να μην τις επικοινωνείτε. Τα οικονομικά σας ευνοούνται (όσο επιτρέπει η οικονόμος Παρθένος) και υπάρχει ενδεχόμενο να δεχθείτε κληρονομιές ή χρήματα από τον σύντροφό σας. Με τη Νέα Σελήνη στον 10ο οίκο σας στις 16 Οκτωβρίου πιθανολογείται ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σας ή μια επαγγελματική αλλαγή. Μετά από τις πιέσεις που δεχθήκατε τα προηγούμενα χρόνια από τους μεγάλους καρμικούς πλανήτες Κρόνο και Πλούτωνα, μπορεί να είστε ακόμα κάπως φοβισμένοι και επιφυλακτικοί για το τι μέλλει γενέσθαι. Φαίνεται όμως ότι έστω και με επιφύλαξη αφήνετε σιγά σιγά τον παλιό τρόπο και είστε έτοιμοι για μια νέα αρχή. Συνεργαστείτε με τον αέρα του Ουρανού και της αλλαγής που πνέει φιλικά από πάνω σας και η ζωή θα σας εκπλήξει ευχάριστα με το τι μπορεί να έχει για σας όταν δεν αντιστέκεστε!  

2ο Δεκαήμερο

Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου και ειδικότερα οι γεννημένοι στις 8-9-10 Ιανουαρίου έχετε την εύνοια του Δία που σας προστατεύει και φέρνει γενικότερη τύχη στη ζωή σας. Λάμπετε από καλοσύνη και αισιοδοξία, και τις ημερομηνίες κοντά στις 19 Οκτωβρίου πιθανό να έχετε ευκαιρίες κοινωνικής ανόδου και επιτυχίας. Εκείνη την περίοδο η τύχη είναι με το μέρος σας και θα ήταν ωφέλιμο να διευθετήσετε τότε ό,τι θέματα σας απασχολούν. Ήδη στις 16 Οκτωβρίου η Νέα Σελήνη στο 10ο για σας οίκο σηματοδοτεί μια νέα αρχή στα επαγγελματικά σας και την εικόνα σας προς τα έξω. Οργανώστε έτσι τον χρόνο σας και το πρόγραμμά σας ώστε επαγγελματικές συναντήσεις ή διαπραγματεύσεις, τυχόν εξετάσεις αλλά ακόμα και πιθανές συνεργασίες ή σχέσεις να γίνουν κοντά στις 19 Οκτωβρίου που ο ευεργέτης Δίας στο ζώδιο σας μαζί με την πρακτική Αφροδίτη στην Παρθένο θα βρίσκονται σε αρμονική συνεργασία μεταξύ τους και με τον Ήλιο σας. Από την άλλη μεριά όμως χρειάζεται να προσέξετε για τυχόν υπερβολές και ακρότητες. Με τον Άρη στον Κριό να πυροδοτεί τη φωτιά σας και με το Δία να τη φουντώνει, μπορεί να σας είναι δύσκολο να αντέξετε σε κανόνες και περιορισμούς. Η διάθεσή σας ίσως γίνει εριστική και ο εγωισμός σας μπορεί να σας οδηγήσει σε συγκρούσεις, ανταγωνισμό και καβγάδες. Πεδίο εκτόνωσης θυμού μπορεί να είναι το σπίτι και η οικογένειά σας και αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τη διάσπαση της οικογένειας ή τη ψυχρότητα μεταξύ των μελών της. Λόγω αναδρομής του Άρη υπάρχει επίσης η τάση να συσσωρεύετε τον θυμό σας και αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο για την υγεία σας. Ίσως νοιώσετε τον οργανισμό σας κουρασμένο και μπορεί να παρουσιάσετε φλεγμονές. Υπάρχει η τάση για υπέρταση, κοψίματα ή καψίματα. Είναι καλό να ασχοληθείτε με τη γυμναστική ή τον αθλητισμό ώστε να αποκτήσετε συντονισμό του σώματός σας και να διοχετεύσετε εκεί την υπερβολική ενέργεια που ενδέχεται να έχετε εκείνη την περίοδο. 

3o Δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 16 Οκτωβρίου σίγουρα αφορά εσάς τους Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου και περισσότερο τους γεννημένους 13-14-15 Ιανουαρίου. Η δυναμική αυτής της Νέας Σελήνης εστιάζεται στις σχέσεις, τις συνεργασίες και τα επαγγελματικά. Ίσως μια νέα αρχή στα επαγγελματικά σας, μια αλλαγή στην καριέρα σας ή μια νέα σχέση συμβούν αυτό το μήνα. Βέβαια με τη συμμετοχή του Πλούτωνα στο φαινόμενο της Νέας Σελήνης όλα αυτά ενδέχεται να συμβούν και το σκηνικό όπως το γνωρίζατε σήμερα μπορεί να αλλάξει, με δεδομένο όμως ότι θα περάσετε μέσα από τις αγωνίες και τον πόνο που έχει η διαδικασία μετάλλαξης. Οι δυνάμεις του Κρόνου και του Πλούτωνα επενεργούν τώρα στο δικό σας δεκαήμερο και είναι πιθανό να αισθάνεστε πιεσμένοι ψυχολογικά και να έχετε τάση για θλίψη και μελαγχολία. Αισθάνεστε ίσως φόβο για τη ζωή και η εσωτερική αυστηρότητα που επιλέγετε να έχετε προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις πιέσεις που νοιώθετε, μπορεί να οδηγήσουν σε εξωτερική σκληρότητα, σε απομόνωση και σε απαισιοδοξία. Ωστόσο, ακόμα και αν αυτή είναι μια σχετικά επίπονη περίοδος για σας, είναι και η περίοδος που ουσιαστικά θα σας μεταλλάξει, θα σας ωριμάσει και θα σας οδηγήσει στο καινούριο. Το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου ενδέχεται να είναι έντονο ενεργειακά και ο θυμός σας φτάνει σε τέτοια σημεία που πιθανό να αισθάνεστε ως βόμβα ενέργειας που χρειάζεται προσεκτική μεταχείριση για να μην εκραγεί. Η άθληση και κάθε είδους ασχολία που περιέχει σωματική κίνηση, ο διαλογισμός και οποιαδήποτε τεχνική που βοηθάει στην εσωτερική ηρεμία και ισορροπία του ανθρώπου, είναι τα μέσα που θα σας υποστηρίξουν να περάσετε εύκολα και ανώδυνα μέσα από τις πιέσεις των καιρών. Η Αφροδίτη από την Παρθένο δε, σάς ευνοεί και σας προτρέπει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την υγεία σας. Ακολουθήστε λοιπόν τις υποστηρικτικές όψεις του ουρανού και αγαπήστε τον εαυτό σας ξεκινώντας από το σώμα σας. Με αυτόν τον τρόπο λειτουργείτε έξυπνα και μπορείτε να διαχειρίζεστε κάθε κατάσταση χωρίς ψυχολογικό κόστος.

Ajita Μαρία Καστριώτη

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here