Widgets Magazine

1ο Δεκαήμερο

Αυτό το μήνα διαθέτετε έντονο μαγνητισμό και αποπνέετε κάτι υπερκόσμιο, σα να μη βρίσκεστε απόλυτα σε σύνδεση με τη Γη. Είστε ευμετάβλητοι και η εικόνα σας προς τα έξω μεταβάλλεται διαρκώς με αποτέλεσμα να δείχνετε μυστηριώδεις και απόκοσμοι για τους άλλους. Υπάρχει η ανάγκη για εξερεύνηση του αγνώστου, επαφή με το άυλο, την Τέχνη και τη μεταφυσική. Με τον Ερμή στο Σκορπιό και τον Ήλιο στον 8ο για σας οίκο, είναι περίοδος εσωτερικών αναζητήσεων και μεταλλάξεων μέσω κρίσεων, ο ψυχισμός σας βαθαίνει, και ακόμα κι αν δείχνετε φαινομενικά εξωστρεφής, δύσκολα θα ανοιχτείτε να μιλήσετε για τα βαθιά σας ζητήματα εκτός κι αν τα μοιραστείτε με κάποιον που βρίσκεται στο ίδιο σημείο και έχει τα ίδια ενδιαφέροντα με σας. Υπάρχει έντονη σεξουαλικότητα και με κάποιο τρόπο μπορεί να έρθετε σε επαφή με κρίσεις και το θάνατο, βιώνοντας ίσως το τέλος μιας κατάστασης ή μιας σχέσης. Ο τρόπος σκέψης σας γίνεται βαθύς, μυστηριώδης και απασχολείται από τα μυστήρια της ζωής και του θανάτου, το σεξ και τα οικονομικά. Μπορεί να έχετε διάφορες φοβίες αυτό το μήνα όπως για τα αδέλφια σας, τα ζώα, τις μετακινήσεις σας. Συνιστάται να είστε σε επαγρύπνηση γύρω στις 7 Οκτωβρίου γιατί υπάρχει ενέργεια για απρόοπτα και ατυχήματα. Ο Οκτώβριος είναι ο τέλειος μήνας αν θέλετε να φροντίσετε τον εαυτό σας και να στραφείτε προς την υγιεινή ζωή. Η Αφροδίτη στην Παρθένο απέναντι από τον Ήλιο σας μέχρι τις 11 Οκτωβρίου είναι ξένη προς εσάς, ίσως και αντιπαθητική, αλλά εάν ακούσετε τι έχει να σας πει μπορεί να είναι ό,τι χρειάζεστε για να απαλλαγείτε από συνήθειες που δεν εξυπηρετούν την υγεία σας ούτε τη ζωή σας και να σας δείξει τον δρόμο και τον τρόπο για να έχετε υγεία, ομορφιά και ευεξία! Τέλος στα οικονομικά σας φαίνεται να διεκδικείτε αυτά που θέλετε και η δράση σας αφορά την προσωπική σας ασφάλεια. Εάν δε έχετε ανοιχτές οικονομικές υποθέσεις ή φορολογικές/ λογιστικές εκκρεμότητες, αυτό το μήνα με τις αναδρομές Άρη και Ερμή (από 15 Οκτωβρίου), είναι η ώρα να ασχοληθείτε με αυτές.

2ο Δεκαήμερο

Οι γεννημένοι αυτό το δεκαήμερο έχετε την επήρεια του Ποσειδώνα πάνω σας και ειδικότερα όσοι έχετε γενέθλια 8-9-10 Μαρτίου. Μπορεί να αισθάνεστε εξασθενημένοι αυτό το διάστημα και να έχετε τάση για υπνηλία. Το ανοσοποιητικό σας σύστημα μπορεί να είναι αποδυναμωμένο γι αυτό χρειάζεται να θρέφεστε σωστά, να ξεκουράζεστε όσο χρειάζεστε και αν σας λείπουν βιταμίνες φροντίστε να τις παρέχετε στον οργανισμό σας. Καλό είναι επίσης να παίρνετε τις προφυλάξεις σας και τις κοινωνικές αποστάσεις σας μιας και ζούμε και σε εποχές πανδημίας. Οι ενέργειες του Ποσειδώνα είναι πάντα αινιγματικές και ασαφείς και έτσι υπάρχει πιθανότητα να θολώνει η ματιά σας, η κρίση σας και να τα βλέπετε όλα μέσα από ένα δικό σας ρομαντικό φίλτρο. Μπορεί να έχετε προσδοκίες από κάποιο πρόσωπο ή από κάποια κατάσταση και μέσα στον Οκτώβριο να συνειδητοποιήσετε ότι η πραγματικότητα δεν συνάδει με τις προσδοκίες και τις φαντασίες σας και να απογοητευθείτε. Από 12 μέχρι 20 Οκτωβρίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται απέναντί σας και ίσως νοιώθετε περισσότερο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί. Εκείνη τη βδομάδα θα είστε ακαταμάχητοι και άκρως γοητευτικοί, και δεν αποκλείεται να προκύψει ενδιαφέρουσα γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτικό ειδύλλιο. Και πάλι, μέσα στο χαοτικό και αποπροσανατολίζον ποσειδώνιο κλίμα χρειάζεται να διατηρήσετε την επαφή σας με την πραγματικότητα και να μην χαθείτε σε όνειρα και ψευδαισθήσεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιο της λογικής και της πρακτικότητας είναι επιβοηθητική στη γείωσή σας που είναι ο μόνος τρόπος για να αποφύγετε τα δράματα αργότερα και να προστατεύσετε την ψυχολογική και τη φυσική σας υγεία. Τα οικονομικά σας φαίνεται να υφίστανται σκαμπανεβάσματα και μπορεί να έχετε ξαφνικές απώλειες ή ξαφνικά έσοδα. Επίσης μπορεί να προκύψουν κρίσεις μέσα σε ομάδες ή στις φιλικές σας σχέσεις, αλλά και προσωπικές κρίσεις που αφορούν το όραμα και τα μελλοντικά σας σχέδια. 

3ο Δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη αυτού του μήνα γίνεται στο ζώδιο της συντροφικότητας το Ζυγό και συγκεκριμένα για σας μέσα στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών. Η τέλεια συνθήκη δηλαδή να ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση ή συνεργασία. Η υγεία σας είναι καλή και η Αφροδίτη στην Παρθένο σας ωθεί προς την υγιεινή ζωή και την φροντίδα του οργανισμού σας. Από 20 Οκτωβρίου και μετά μπορεί να υπάρχει μια τάση γκρίνιας ή ανικανοποίητου που πηγάζει από την υπερβολική κριτική και την τελειομανία σας. Ωστόσο είστε εργατικοί, παραγωγικοί και εξυπηρετικοί στην καθημερινότητά σας. Στα οικονομικά σας αναμένονται ανατροπές και αυτό ίσως σας δημιουργεί ανασφάλεια. Με τον Άρη όμως στον 1ο σας οίκο δεν τρομάζετε αλλά αντίθετα παίρνετε πρωτοβουλίες, βγαίνετε μπροστά και διεκδικείτε αυτά που θέλετε. Ένας Άρης με πολύ ζωτική ενέργεια που καλό είναι να  εκτονωθεί μέσω του αθλητισμού, της δράσης και των πρωτοβουλιών, γιατί σε διαφορετική περίπτωση είναι τόσο έντονος που μπορεί να γίνει επιθετικός και βίαιος προς το περιβάλλον ή ακόμα και προς τον εαυτό του. Πιέσεις, εμπόδια, και εντάσεις ενδέχεται να συναντήσει ο τομέας της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σας. Μπορεί να αλλάξετε τελείως αντικείμενο εργασίας και εύκολα να καταστρέψετε ό,τι έχετε δημιουργήσει μέχρι τώρα προκειμένου να προχωρήσετε και να αναγεννηθείτε. Υπάρχει μέσα σας δύναμη, πάθος αλλά και πειθαρχία για να πετύχετε επαγγελματικά ακόμα κι αν αυτό έρθει μέσα από κρίση ή απώλεια. Ο Ερμής στον Σκορπιό ανάδρομος είναι ο ιδανικός για να κάνετε την ενδοσκόπησή σας, να ψάξετε βαθιά μέσα σας να δείτε τι έχετε πραγματικά ανάγκη για να είστε καλά, και σύμφωνα με τα προσωπικά σας συμπεράσματα να δράσετε ώστε το επόμενο σας βήμα στη ζωή να είναι ένα βήμα πιο κοντά στον εαυτό σας.

Ajita Μαρία Καστριώτη

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here