Widgets Magazine

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς τους παρορμητικούς Κριούς ο μηνάς ξεκίνα με την Πανσέληνο να φωτίζει θέματα σχέσεων και συνεργασιών που συνεχίζουν να σας απασχολούν και να σας δημιουργούν διάφορες εμπλοκές. Επίσης και το οικονομικό θα σας απασχολήσει έντονα όσο αφορά όμως οικονομικά προς τρίτους π.χ. κληρονομικά , οικονομικά που μοιράζεστε με τον/την σύντροφο δάνεια, εφορία κλπ . Η Ν. Σελήνη που γίνεται στο απέναντι από εσάς ζώδιο του Ζυγού δεν είναι εύκολη για εσάς στο να κάνετε καινούργια πράγματα. Αντίθετα σας δημιουργεί πίεση και άγχος. Είναι και ο Άρης κυβερνήτης σας ανάδρομος που σας κρατά την ενεργεία και αυτό σας θυμώνει περισσότερο. Ο Ερμής ανάδρομος από 15/10 σας βάζει σε διαδικασία να αναμοχλεύσετε, να ψάξετε λύσεις σε θέματα οικονομικά που αφορούν όπως προανέφερα τρίτους όχι τα άμεσα καθημερινά οικονομικά σας καθώς και θέματα συνεργασιών που σας απασχολούν.

Α’ Δεκαήμερο

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου και κυρίως εσείς οι γεννημένοι προς το τέλος του πρώτου δεκαημέρου με την Πανσέληνο να σας φωτίζει σχέσεις και συνεργασίες έρχεστε σε μια αντιπαράθεση με τις σκέψεις και αποφάσεις σας. Αυτό προφανώς σας δημιουργεί μια κυκλοθυμία και συχνή αλλαγή συμπεριφοράς. Είναι μια περίοδος που ρουφάτε την ενεργεία και τα συναισθήματα από το περιβάλλον σας και αυτό σας κάνει ακόμη πιο ευάλωτους και ίσως θελήσετε λίγο να απομονωθείτε. Από την άλλη ο Άρης σας δίνει ψυχική και σωματική δύναμη που δυσκολεύεστε να την εξωτερικεύσετε και αυτό σας κάνει επιθετικούς. Θα πρέπει λοιπόν να προσέξετε λίγο την γλωσσά σας σε αυτά που λέτε γιατί τα λέτε που τα λέτε έξω από τα δόντια με τον πηγαίο αυθορμητισμό σας , τώρα θα τα πείτε παραπάνω και όπως καταλαβαίνετε αυτό θα δημιουργήσει εντάσεις. Στα οικονομικά το όποια θα παίξουν σημαντικό ρολό στο μήνα, οικονομικά όμως που στηρίζονται από άλλες πηγές, οικονομικά που μοιράζεστε (π.χ. συντρόφου) , οφειλές η θέματα κληρονομικά θα υπάρξουν κάποιες ξαφνικές ανατροπές που θα σας αιφνιδιάσουν μεν, από την άλλη θα σας βάλουν στη διαδικασία σκέψης για λύσεις. Ο μήνας δεν είναι θετικός για οικονομικές συζητήσεις η αποφάσεις . Η Αφροδίτη περνώντας στο ζώδιο τις Παρθένου θα σας κάνει λίγο πιο συγκρατημένους στο συναίσθημα,κάτι που δεν το συνηθίζετε εσείς καθώς επίσης θα σας δημιουργήσει μια επικριτική διάθεση απέναντι στη σχέση σας και γενικότερα στην καθημερινότητα και στο χώρο εργασία σας .

Β’ Δεκαήμερο

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου απολαμβάνετε ή και επιδιώκετε περισσότερη αρμονία στην οικογενειακή σας ζωή και στις συνεργασίες σας, προσπαθώντας να επουλώσετε παλιότερες πληγές που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν. Ο Δίας στο δικό σας δεκαήμερο σας επηρεάζει στο κομμάτι το επαγγελματικό, ο όποιος φεύγοντας από 24/10 θα σας βάλει στη διαδικασία να επανεξετάσετε και επαναπροσδιορίσετε τις ικανότητες και δυνατότητες σας στο επαγγελματικό κομμάτι. Αυτό το διάστημα θα σας απασχολήσουν θέματα οικογενειακά και συνεργασιών που προϋπήρχαν από το παρελθόν και ξαναέρχονται στο προσκήνιο με τον ανάδρομο Ερμή από 15/10. Τώρα λοιπόν θα τα δείτε σε βάθος και όχι παρορμητικά. Η επικοινωνία με τους δικού σας ανθρώπους θα είναι σημαντική καθώς θα είναι πιο ουσιαστική. Είναι ένα διάστημα με έντονα ανεπτυγμένη την διαίσθηση σας όποτε και πρέπει να εκμεταλλευτείτε για να σας προστατέψει. Προσοχή σε μικροατυχήματα από βιασύνη. Ο Άρης ως κυβερνήτης σας και ανάδρομος από 18/10 στο δικό σας δεκαήμερο δεν παύει να δημιουργεί τις εστίες του ώστε να φουντώνετε και να θέλετε να περνά το δικό σας. Έτσι λοιπόν αυτό το διάστημα έχετε μεγαλύτερη ενεργεία , αυξάνετε η σεξουαλικότητα σας η κτητικότητα και η επιθετικότητα σας όποτε προσπαθήστε όσο μπορείτε να διαχειριστείτε αυτή την ενέργεια. Πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να θελήσετε να ανανεωθείτε η να αλλάξετε την εμφάνιση σας. Ακόμη κάποιοι από εσάς θελήσετε να αποστασιοποιηθείτε η γίνετε περισσότερο αντιδραστικοί και ψυχροί. Η Αφροδίτη στο ζώδιο τις Παρθένου περνώντας από 12/10 στο δικό σας δεκαήμερο θα σας κάνει και εσάς πιο συγκρατημένους στο συναίσθημα και ίσως φέρει παγωμάρα στη σχέση σας , η ακόμη σας δημιουργήσει μια επικριτική διάθεση στο ερωτικό παιχνίδι και σας απομακρύνει από αυτό.

Γ’ Δεκαήμερο

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή ακόμη διότι είναι ένα εύφλεκτο διάστημα όσο αφορά σχέσεις, συνεργασίες, γάμος που ξαναέρχεται στο προσκήνιο με τον ανάδρομο Ερμή να δημιουργεί θέματα στην καθημερινότητα σας . Ο Δίας αν και ορθοδρομεί σας δημιουργεί μια τάση υπερβολής και σας κάνει να συμπεριφέρεστε ή του ύψους ή του βάθους. Υπάρχει έλλειψη ψυχραιμίας. Και βέβαια ο Άρης Ανάδρομος που αγαπά το πολεμικό τοπίο ανάβει το φυτίλι και έρχεται σε κόντρα με Κρόνο – Πλούτωνα και δημιουργεί όλο αυτό το εμπόλεμο τοπίο. θέλει προσοχή και σε νομικά θέματα για κάποιους αλλά και σε θέματα επίθεσης προς σε εσάς από τους άλλους (π.χ. λεκτική επίθεση). Το χρονικό που θέλει προσοχή είναι από 13- 19/10. Η Ν. Σελήνη στις 16 /10 που γίνετε στο απέναντι από εσάς ζώδιο του ζυγού, κάθε άλλο παρά αρμονία και ισορροπία δίνει στην καθημερινότητα σας και στην εργασία σας , καθώς υπάρχει μεγάλη ένταση από την μεριά σας. Ο Άρης ανάδρομος σας μπλοκάρει αυτή την ενεργεία και δεν σας αφήνει να εκφραστείτε, οπότε αυτό δημιουργεί άγχος ,ανασφάλεια και θυμό. Προσοχή σε ατυχήματα από βιασύνη. Το διάστημα που η Αφροδίτη στην Παρθένο από 20/10 περνά στο δικό σας δεκαήμερο αλλάζει θα έλεγα το σκηνικό. Γίνετε πιο ευνοϊκό σε θέματα καθημερινότητας και εργασίας ,ίσως αν έχουν ταραχτεί κάποια πράγματα στο επαγγελματικό χώρο μπορούν να διορθωθούν αυτό το διάστημα καθώς και θέματα υγείας αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Τώρα από 23/10 η ενεργεία εστιάζεται θα έλεγα με τρόπο εμμονικο σε θέματα εργασίας και θέματα που σας απασχολούν στην καθημερινότητα σας.

Έφη Τσιλίδου

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here