Widgets Magazine

1ο Δεκαήμερο

Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου και ειδικότερα όσοι έχετε γεννηθεί προς τα τέλη, δηλ.1-2-3 Νοεμβρίου ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε και πάλι τον Ουρανό που λόγω της ανάδρομης πορείας του ξαναπερνάει από πάνω σας φέρνοντας μαζί του αλλαγές και ανατροπές. Είναι πολύ πιθανό να νοιώσατε ήδη την ενέργεια του αυτόν τον χρόνο που ο πλανήτης διένυε τις πρώτες μοίρες του Ταύρου και η ζωή σας ήδη να έχει αλλάξει. Εάν ωστόσο δεν καταλάβατε τις δονήσεις του μέχρι τώρα, αυτό το μήνα σίγουρα θα τις νοιώσετε. 10-11-12 Οκτωβρίου είναι οι μέρες που ο Ουρανός θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ήλιο σας (κυρίως οι γεννημένοι την 1-2-3 Νοεμβρίου) και οι μέρες που η ενέργεια της αλλαγής μπαίνει στη ζωή σας. Ως σταθερό ζώδιο βέβαια, που αντιστέκεστε από φύση στην αλλαγή, υπάρχει πιθανότητα να μη δείτε τα πράγματα να αλλάζουν άμεσα αλλά με κάποια καθυστέρηση. Η ενέργεια του Ουρανού θα υπάρχει μεν από 10 Οκτώβρη αλλά οι μεταβολές μπορεί να φανούν αργότερα ακόμα και μέσα στους επόμενους μήνες. Ένας τομέας που πιθανό να επηρεαστεί από τον Ουρανό είναι ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών. Σε ό,τι κατάσταση κι αν είστε και ό,τι δεδομένα και αν έχετε σήμερα, σύντομα θα ανατραπούν και θα βρεθείτε σε νέες καταστάσεις με τελείως καινούρια δεδομένα. Αυτό το μήνα ίσως νοιώσετε την ανάγκη για απομόνωση ώστε να κάνετε την ενδοσκόπησή σας και να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας. Ενδεχόμενο επίσης να βιώσετε προδοσίες και απογοητεύσεις από ανθρώπους που δεν το περιμένατε, ακόμα και από αδέλφια ή κοντινούς συγγενείς. Τέλος, με τον Άρη ανάδρομο στον 6ο οίκο σας, τον οίκο της υγείας και της εργασίας, δώστε σημασία στην υγεία σας, σωματική και ψυχολογική και βρείτε τρόπους να εκφράσετε το θυμό που συσσωρεύεται μέσα σας. Η Αφροδίτη που μπαίνει στην Παρθένο αυτό το μήνα είναι ιδανική για να σας βοηθήσει να ακολουθήσετε μια πιο υγιεινή ζωή που θα είναι μόνο προς όφελός σας.  

2ο Δεκαήμερο

Σκορπιοί αυτού του δεκαημέρου έχετε έμπνευση αυτό το μήνα και η τέχνη μπορεί να γίνει το μέσο της δημιουργικής διαφυγής σας. Η διάθεσή σας και η παρουσία σας αποπνέουν ερωτισμό αλλά ταυτόχρονα υπάρχει και η τάση να μην έχετε καθαρή εικόνα για το αντικείμενο του πόθου σας, να εξιδανικεύσετε πρόσωπα και έρωτες με αποτέλεσμα ίσως να βιώσετε απογοητεύσεις. Επίσης υπάρχει πιθανότητα να προκύψουν πλατωνικές σχέσεις ή κάποιες φιλικές σχέσεις να καταλήξουν ερωτικές ή και το αντίθετο. Από 18 Οκτωβρίου έως και 23 Οκτωβρίου επικρατεί σύγχυση και ένα γενικότερο μπέρδεμα στα αισθήματα σας. Αν και από τη φύση σας ρεαλιστές, εκείνη την περίοδο ενδέχεται να ζείτε στα σύννεφα και μέσα στα πλαίσια της θυσίας για τον ιδανικό έρωτα που νομίζετε ότι ήρθε στη ζωή σας να εμπλακείτε σε απαγορευμένους δεσμούς ή ακόμα και σε σκάνδαλα. Σε όλο αυτό το θολό και ασαφές τοπίο χρειάζεται προσοχή και στη χρήση ουσιών ή αλκοόλ, που μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως μέσο διασκέδασης αρχικά αλλά να καταλήξουν ως εξάρτηση. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο στον 11ο για σας οίκο, είναι ιδανική περίοδος να συμμετέχετε σε ομάδες καλλιτεχνικού χαρακτήρα, σε ανθρωπιστικούς ή φιλοζωικούς συλλόγους και σε συλλογικότητες που αφορούν τη μόδα, τη ραπτική ή την υγιεινή διατροφή και μαγειρική. Έχετε την ανάγκη να σας αποδέχονται οι φίλοι και να σας φροντίζουν όπως τους φροντίζετε κι εσείς. Πιθανά κέρδη επίσης μπορεί να έρθουν από φίλους και ομάδες ή από την ενασχόλησή σας με εναλλακτικές θεραπείες ή μέσω τεχνολογίας και διαδικτύου. Η καθημερινότητά σας φαίνεται να είναι δύσκολο να έχει μία συγκεκριμένη ρουτίνα και μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στο επάγγελμά σας, τις συνθήκες ή τον χώρο εργασίας σας. Γενικότερα υπάρχει από μέρους σας μια διάθεση εριστική μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον και μπορείτε εύκολα να συγκρουστείτε με ανωτέρους ή κατωτέρους και να διασπάσετε τις σχέσεις σας. Ωστόσο η κυριαρχική σας φύση και το ταλέντο αυτοελέγχου που διαθέτετε μπορούν να σας προστατεύσουν από τέτοιες ρήξεις και να αποφύγετε καταστάσεις που τα αποτελέσματά τους δεν σας ωφελούν.  

3ο Δεκαήμερο

Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 16 Οκτωβρίου στο Ζυγό στο 12ο οίκο σας ίσως νοιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να αποτραβηχτείτε από τις πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις. Είναι η ώρα που καλείστε να αντιμετωπίσετε όσα είναι απωθημένα στο ασυνείδητό σας. Θέματα που μέχρι σήμερα παρέμεναν κρυμμένα τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια και εσείς υπό το σκηνικό της Νέας Σελήνης χρειάζεται να ξεπεράσετε τους φόβους σας, να έρθετε σε επαφή με την πραγματικότητα, τις πρακτικές ανάγκες της ζωής και να γεφυρώσετε το ασυνείδητο με το συνειδητό. Ως Σκορπιοί που ούτως η άλλως εμβαθύνετε πάντα στα πράγματα και έχετε την ικανότητα της ψυχανάλυσης, αυτή η  περίοδος είναι ιδανική για να κάνετε την ενδοσκόπησή σας, να στραφείτε προς τα έσω και από εκεί θα σας έρθουν όλες οι απαντήσεις που ζητάτε. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο τα αισθήματά σας εκφράζονται συγκρατημένα και δείχνετε την αγάπη σας στους άλλους μέσα από πράξεις και υπηρεσία. Ομάδες και συλλογικότητες προσφοράς και υπηρεσίας είναι το ιδανικό περιβάλλον για να νοιώσετε όμορφα και πλήρεις, αρκεί να βάλετε στην άκρη την κριτική σας τάση για όλα και τις τυπικότητες. Όσο αφορά την υγεία σας μπορεί να υπάρχει μια ένταση στα νεύρα σας, γι αυτό θα ήταν χρήσιμο να διατηρήσετε ένα ήρεμο περιβάλλον μέσα στο οποίο ζείτε και κινείστε και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που ηρεμούν το νευρικό σύστημα όπως περπάτημα στη φύση, γιόγκα, διαλογισμός κλπ. Οξυθυμία και νευρικότητα ενδέχεται επίσης να υπάρχει ή να προκαλείται από και προς τον χώρο εργασίας σας. Η διάθεσή σας είναι επαναστατική και μπορεί να υπάρξουν αλλαγές και ανατροπές στα επαγγελματικά. Παρόλα αυτά η ηρεμία πριν τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης, η έμφυτη αυτοσυγκράτηση σας καθώς και η γνωστή ρεαλιστική σας προσέγγιση για τα πράγματα θα σας βοηθήσουν για ακόμα μια φορά να προβείτε στις κατάλληλες για εσάς ενέργειες αυτό το μήνα και να διαχειριστείτε ό,τι σας φέρει η ζωή!

Ajita Μαρία Καστριώτη

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here