Widgets Magazine

Περίπου μέχρι τα μέσα του μήνα με τον Άρη ανάδρομο η δράση σας μπλοκάρεται από φόβο και δεν σας αφήνει να βγείτε μπροστά, να κάνετε πράγματα. Κινείστε πιο παρασκηνιακά θα έλεγα και δεν εξωτερικεύετε την ενεργεία σας. Αυτό αλλάζει βέβαια από τα μέσα του μήνα που αρχίζετε να κινητοποιήστε και μάχεστε για τις ιδεολογίες σας. Έχετε πρωτοποριακές ιδέες και μπαίνετε δυναμικά σε ομάδες. Η Πανσέληνος ρίχνει το φως της σε θέματα καθημερινότητας, εργασίας και υγείας. Αλλά και η Ν. Σελήνη σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα στην καθημερινότητα σας η ακόμη στο χώρο εργασίας σας που θα σας ευχαριστούν . Ο ουρανός θα σας βάλει πάλι στη διαδικασία αλλαγών. Προσοχή όμως στα παιχνίδια που παίζονται πίσω από την πλάτη σας.

Α’ Δεκαήμερο

Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου εστιάζετε σε θέματα τις καθημερινότητας και τις εργασία σας που αποζητάτε την αρμονία και την ισορροπία. Ο Ουρανός όμως ανάδρομος έρχεται να σας αναστατώσει πάλι ειδικά εσάς που είσαστε γεννημένοι κοντά στις τελευταίες ημέρες του πρώτου δεκαημέρου με ανατροπές και ξαφνικές αλλαγές. Αλλαγές που έχουν να κάνουν με εσάς και τους άλλους σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Μέχρι 9/10 θα υπάρχει έντονη νευρικότητα και διάθεση να τα πείτε έξω από τα δόντια , θα έχετε άκρως επαναστατικές και ανταγωνιστικές ιδέες και όλο αυτό θα σας μπλοκάρει γιατί είναι κάτι που εσείς δεν το συνηθίζεται . Το καλό είναι ότι η Αφροδίτη από 3/10 περνώντας στο ζώδιο τις Παρθένου θα γλυκάνει το κλίμα και την επικοινωνία σας . Στις 12/10 σας φέρνει θετικές εκπλήξεις και νέα, και για όσους επιδιώκουν θα τους φέρει μια νέα σχέση. Είναι επίσης καλό το διάστημα για τα δημιουργικά σας σχέδια καθώς και θέματα που αφορούν τα παιδιά σας τα όποια θα σας δώσουν χαρά. Ίσως φροντίσετε περισσότερο το χώρο του σπιτιού σας η θελήσετε να τον φτιάξετε, να βάλετε μια τάξη ώστε να νιώσετε όμορφα, ένα συναίσθημα που σας χαρακτηρίζει… Πολυ πιθανόν να έχετε απρόσμενες οικονομικές βοήθειες από την οικογένεια σας αλλά και γενικότερα. Από 15/10 που θα έχει γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για εσάς και ειδικά από 20/10 σας φέρνει επαναφορές πρόσωπων από το προσωπικό και επαγγελματικό παρελθόν. Είναι ένα διάστημα που μπορείτε να διαπραγματευτείτε πράγματα αλλά θα πρέπει να τα δείτε και εξετάσετε με προσοχή, καλό θα είναι να αποφασίσετε από 5 /11 που ορθοδρομεί ο Ερμής.

Β’ Δεκαήμερο

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε αλλαγές στην καθημερινότητα σας αλλά και στον χώρο εργασία σας .Θα επικρατεί μια νευρικότητα που θα σας βγαίνει στο τρόπο που επικοινωνείτε γενικότερα αλλά και στο χώρο εργασίας σας. Σε αυτό συντελεί και ο ανάδρομος Ερμής από 15/10 -19/10 στο δικό σας δεκαήμερο που σας βάζει στη διαδικασία να αναμοχλεύσετε από το παρελθόν θέματα εργασίας, σχέσεων, καθημερινότητας προσπαθώντας να εστιάσετε σε βάθος για να βρείτε λύσεις . Το διάστημα από 12/10 είναι ευνοϊκό για νέα σχέδια και στόχους. Πολύ πιθανό να σας βοηθήσουν φίλοι να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας ή να ενταχτείτε σε μια ομάδα. Ακόμα πολύ καλή περίοδος για όσους έχουν επαφή με το εξωτερικό ή συνεργασία καθώς επίσης για ταξίδια η σπουδές που θέλετε να κάνετε. Επίσης αυτό το διάστημα θα έρθετε αντιμέτωποι με παρασκήνιο και ξαφνικά ‘’Σοκ’’ που θα δεχτείτε από κρυφούς εχθρούς που πιθανόν έχετε. Μπορεί να νιώσετε προδομένοι από φίλους που ξαφνικά γίνονται εχθροί σας . Ο Άρης ανάδρομος σας δημιουργεί μια εσωστρέφεια και δεν σας αφήνει να δράσετε. Όλη αυτη η ένταση θα σας δημιουργήσει αστάθεια στον ύπνο σας η θέματα νευρολογικής φύσεως. Παρόλα αυτά όμως η Αφροδίτη στην Παρθένο από 12/10 περνώντας στο δικό σας δεκαήμερο σας δημιουργεί μια γλυκιά και όμορφη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας ,ευκαιρίες σε σχέσεις καθώς και καλή επαφή με τα παιδιά σας . Προσοχή χρειάζεται στις 18/10 για τυχόν απογοητεύσεις ή και εξαπατήσεις που μπορεί να προκύψουν λόγο του ότι είναι ένα διάστημα θολό θα έλεγα για εσάς.

Γ΄ Δεκαήμερο

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου με τον Ήλιο σας να δέχεται τις πολύ καλές όψεις Κρόνου – Πλούτωνα μπορείτε και γίνεστε πιο οργανωτικοί, αποκτάτε μεγαλύτερη υπευθυνότητα και δύναμη θέλησης σε αυτά που θέλετε να επιτύχετε και με την υπομονή σας αποκτάται την σταθερότητα που θέλετε. Προσοχή χρειάζεται μόνο το διάστημα από 13-18/10 σε θέματα υγείας και επαγγελματικών σχέσεων που θα σας απασχολήσουν πράγμα που το δηλώνει και η Ν. Σελήνη που γίνετε στο οίκο τις εργασίας, καθημερινότητας και υγείας. Έχετε έντονη τάση για νέα ξεκινήματα και εδώ αλλάζει το σκηνικό με τον Άρη ανάδρομο να σας δραστηριοποιεί έχοντας νέες πρωτοποριακές ιδέες σε νέες ομάδες δίνοντας σας την δυνατότητα να αποκτήσετε ακόμη και ηγετική θέση εδραιώνοντας τις ιδέες σας. Και εσείς έρχεστε αντιμέτωποι με παρασκήνιο που υπάρχει ,το όποιο σας σοκάρει. Η Αφροδίτη στην Παρθένο περνώντας στο δικό σας δεκαήμερο από 19/10 σας ευνοεί σε θέματα σχέσεων, μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε μια πιο σταθερή σχέση που θα σας κάνει να νιώσετε ασφαλής και γενικότερα να έχετε μια σταθερή συναισθηματική ζωή. Αυτό το διάστημα υπάρχει οικονομική εύνοια καθώς και εύνοια στα δημιουργικά σας σχέδια . Και εσείς έχετε πολύ καλή επαφή με τα παιδιά σας καθώς και εσείς θα λάβετε χαρά από τα παιδιά σας .

Εφη Τσιλίδου

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here