Widgets Magazine

1ο Δεκαήμερο

Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου αυτό το μήνα το ενδιαφέρον σας στρέφεται σε ομάδες, συλλόγους και κινήματα. Σας ενδιαφέρουν τα κοινά και υπάρχει η τάση να ασχοληθείτε με τον συνδικαλισμό και την πολιτική αλλά σε ένα επίπεδο που αφορά το σύνολο και τις κοινωνικές μεταρρυθμίσεις. Οι φίλοι σας έχουν μεγάλη σημασία για σας αυτή την περίοδο και είστε πάντα διαθέσιμοι για εκείνους. Προσοχή χρειάζεται μόνο στις 12-13 Οκτωβρίου με τον Άρη απέναντι από τον Ήλιο που μπορεί να φέρει εντάσεις και αντιπαλότητες. Κατά τα άλλα ξεχωρίζετε και λάμπετε σε κάθε ομάδα που μπορεί να συμμετέχετε, θέτετε νέους στόχους και οράματα για το μέλλον και υπάρχει η πιθανότητα να ξεκινήσετε ασχολίες που σχετίζονται με την τεχνολογία ή τα εναλλακτικά. Το ενδιαφέρον σας στρέφεται επίσης στη θρησκεία, τη φιλοσοφία και τη γνώση. Βρίσκετε το νόημα της ζωής μέσα από την υπηρεσία και την εργασία ή μέσα από τις σχέσεις και τον έρωτα. Ίσως σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό αυτό το μήνα ή να κάνετε μία γνωριμία ή συνεργασία που έχει σχέση με το εξωτερικό. Στα οικονομικά σας έχετε εύνοια και κάνετε σωστή και λογική διαχείριση του ταμείου σας. Στο σπίτι σας ωστόσο το κλίμα είναι κάπως μπερδεμένο ή χαοτικό και υπάρχει η τάση να θυσιάζεστε για την οικογένειά σας. Χρειάζεται να αναπτύξετε την ικανότητα διάκρισης στα θέματα του σπιτιού και να αποφύγετε να εξιδανικεύετε τις οικογενειακές καταστάσεις. Σε αντίθετη περίπτωση που αρνείστε να δείτε την πραγματικότητα και την όποια παθογένεια μπορεί να υπάρχει στην οικογένεια, ο Ποσειδώνας στον 4ο οίκο σας θα φέρει απογοήτευση και πιθανό να βιώσετε αισθήματα εξαπάτησης και προδοσίας. 

2ο Δεκαήμερο

Η ενέργειά σας αυτό το μήνα είναι άκρως δημιουργική και η διάθεσή σας ζητάει καλοπέραση, διασκέδαση και έρωτα! Αποπνέετε ερωτισμό που εκφράζεται επιθετικά η διεκδικητικά. Υπάρχει μάλιστα περίπτωση να ερωτευθείτε κεραυνοβόλα αλλά υπάρχει η πιθανότητα της απότομης αλλαγής της διάθεσής σας και αυτό που σας ενδιέφερε εχθές να μην σας ενδιαφέρει αύριο. Όπως και να έχει είναι ένας μήνας που η ενέργειά σας θα είναι έντονα ερωτική και μπορεί ακόμα και να προκαλέσετε κρίσεις και συγκρούσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει προκειμένου να τραβήξετε την προσοχή του και να κρατήσετε ζωντανό το ενδιαφέρον. Ανταγωνισμός και συγκρουσιακές καταστάσεις μπορεί να υπάρξουν και με τα παιδιά σας. Επιχειρηματικά γίνεστε πιο επιθετικός και αποζητάτε να λάβετε τα εύσημα και την αναγνώριση μέσα από τις επιτυχίες σας και τα δημιουργήματά σας. Η κοινωνική σας εικόνα και η επιτυχία παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή σας αυτή την περίοδο. Οι γεννημένοι στα τέλη του δεκαημέρου, 9-10-11 Δεκεμβρίου χρειάζεται να είστε αφυπνισμένοι γύρω στις 19-20 Οκτωβρίου γιατί υπάρχει η πιθανότητα εξαπάτησης στη σχέση σας ή στα επαγγελματικά-οικονομικά σας. Εκείνες τις ημέρες ίσως βιώσετε απογοήτευση από κάποιες προσδοκίες που μπορεί να είχατε από τον σύντροφό σας ή από έσοδα που υπολογίζατε. Γενικά ο τομέας των οικονομικών φαίνεται να είναι ο τομέας που σας φοβίζει και νοιώθετε κάποιου είδους ανασφάλεια. Πιθανό να υπάρχει οικονομική ή ψυχολογική πίεση και περιορισμός στα υλικά αγαθά και τα χρήματα. Δεν αποκλείεται όμως η καλή σας τύχη και ο Δίας στο 2ο οίκο σας να σας αποζημιώσει με κάποιο δώρο είτε πρακτικής είτε ψυχολογικής φύσης. Η εμπιστοσύνη σας στο θειικό σχέδιο και η έμφυτη αισιοδοξία σας σας προστατεύουν πάντα και ενδόμυχα γνωρίζετε ότι κάθε δυσκολία είναι προσωρινή και έρχεται για να μας μάθει κάτι.  

3ο Δεκαήμερο

Ο μήνας ξεκινάει με τον Άρη ανάδρομο στον 5ο σας οίκο και αυτό σας κάνει ενεργητικούς, διεκδικητικούς και ταυτόχρονα πιο εσωτερικούς. Η ενέργεια σας είναι έντονη και χρειάζεται να εκφραστεί προς τα έξω δημιουργικά. Ο έρωτας είναι μία από τις εκφράσεις της ζωτικής ενέργειας που ρέει μέσα σας αλλιώς ο αθλητισμός ή οποιοδήποτε έντονο και ανταγωνιστικό χόμπι μπορεί να κρατήσει το ενδιαφέρον σας και να γίνει το μέσο εκτόνωσης της ενέργειάς σας. Υπάρχει επίσης η ικανότητα οργάνωσης και διοίκησης και αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να οργανώσετε τα επιχειρηματικά σας βήματα και να διεκδικήσετε αυτά που επιθυμείτε. Από 20 Οκτωβρίου μπορεί να υπάρχουν εντάσεις και θυμός στο σπίτι. Υπάρχει ασάφεια στην σκέψη σας και στην επικοινωνία σας και χρειάζεται εστίαση στην ικανότητα διάκρισης και επιμονή στην σαφήνεια των όσων λέτε. Αυτό το μήνα θα νοιώσετε ίσως την ανάγκη να συμμετέχετε σε ομάδες και μέσα από αυτές θα λάμψετε και θα βρείτε ικανοποίηση. Με αυτή τη Νέα Σελήνη στις 16 Οκτωβρίου βάλτε τους νέους σας στόχους και χρησιμοποιήστε τον βαθύ και αναλυτικό Ερμή στο Σκορπιό πριν αναδρομήσει στις 15 Οκτωβρίου, για να βρείτε τους τρόπους να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας που πιθανόν να αφορούν και το κοινό καλό. Τα οικονομικά σας φαίνεται να περνάνε από κρίση και εσείς περνάτε μέσα από φόβους ότι θα μείνετε έκθετος. Η αυτοπεποίθησή σας δοκιμάζεται τώρα και ίσως αισθάνεστε ότι χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας. Ταυτόχρονα όμως έχετε τη δύναμη να κάνετε «επανεκκίνηση» και να ξεκινήσετε από το μηδέν αν χρειαστεί. Η εις βάθος αναζήτηση του συστήματος αξιών και όλων όσων ουσιαστικά σας κάνουν να νοιώσετε ασφαλείς είναι ζητούμενο σας τώρα. Αν πραγματικά λοιπόν ψάξετε βαθιά και αναγνωρίσετε τι είναι εκείνο που σας προσφέρει ασφάλεια και δε μείνετε μόνο στο κυνήγι του κέρδους με κάθε τρόπο, τότε θα προκύψουν οι περιστάσεις για να πετύχετε το ζητούμενό σας και να αισθανθείτε επάρκεια και πληρότητα. 

Ajita Μαρία Καστριώτη

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here