Widgets Magazine

1ο Δεκαήμερο

Οι Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου και περισσότερο οι γεννημένοι στις 29-30-31 Ιανουαρίου επηρεάζεστε από την Πανσέληνο του μήνα την 1η Οκτωβρίου στον άξονα Ζυγού-Κριού. Είναι μια πανσέληνος που αφορά κυρίως στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες και το κατά πόσο μπορείτε να νοιώθετε ελεύθερα και ανεξάρτητα μέσα σε αυτές. Με τη Σελήνη στον Κριό στον 3ο οίκο σας και τον Άρη ανάδρομο λίγο παραδίπλα στο ίδιο ζώδιο και οίκο, η επικοινωνία σας ενδέχεται να είναι προκλητική και η διάθεση σας εριστική. Τα λόγια σας μπορεί να είναι κοφτερά και να πληγώνουν τους ανθρώπους με τους οποίους σχετίζεστε. Υπάρχει συσσωρευμένος θυμός που με τον Άρη ανάδρομο αλλά και τον Ερμή στο Σκορπιό που αναδρομεί στις 15 Οκτωβρίου, δεν είναι εύκολο να εξωτερικευθεί και αυτό μπορεί να έχει ως συνέπεια μια εσωτερική δυσφορία και πονοκεφάλους. Οι γεννημένοι στα τέλη του δεκαημέρου έχετε επίσης τις δυνάμεις του Ουρανού να πιέζουν για αλλαγή και μάλιστα σε ό,τι έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια. Η τάση του μήνα είναι της ελευθερίας και της αποκόλλησης από ό,τι οικείο και γνωστό και εάν μέχρι σήμερα έχετε αντισταθεί (καθότι σταθερό ζώδιο που δεν αρέσκεται στις αλλαγές), με τον Ουρανό ανάδρομο από πάνω σας η αλλαγή είναι το μόνο δεδομένο! Όσο αφορά στα οικονομικά μπορεί να έχετε κάποια απογοήτευση και τα πράγματα να μην έρθουν όπως τα φανταζόσασταν. Υπάρχει γενικότερα ένα αίσθημα ανασφάλειας. Φόβοι που πιθανόν είναι κρυμμένοι στο ασυνείδητό σας ζητάνε την προσοχή σας και μπορεί να δυσκολεύουν τον ύπνο σας. Υπάρχει η τάση για απομόνωση και απομάκρυνση από το σύνολο θεωρώντας ότι έτσι ίσως βρείτε την πολυπόθητη ηρεμία και γαλήνη που ζητάτε. Η απομόνωση όμως δεν θα σας βοηθήσει πουθενά ούτε θα βρείτε αυτό που ζητάτε εκεί. Το χρήσιμο τώρα για σας είναι η ουσιαστική δουλειά με τον εαυτό σας, μέσω ψυχανάλυσης, διαλογισμού ή οποιουδήποτε μέσου μπορεί να σας υποστηρίξει να φτάσετε στα βάθη σας, να δείτε τους φόβους σας και να τους αποδεχθείτε. Με αυτόν τον τρόπο θα δείτε ότι οι αμφιβολίες σας για το μέλλον διαλύονται και οι όποιοι φόβοι σας για τη ζωή εξαφανίζονται!

2ο Δεκαήμερο

Αυτό το μήνα η σκέψη σας είναι γρήγορη και κοφτερή αλλά υπάρχει η τάση για έριδες και εκνευρισμούς. Επίσης μπορεί να σοκάρετε τους ανθρώπους γύρω σας με τα λεγόμενα σας και να φέρεστε αντιδραστικά. Οι σχέσεις σας με τα αδέλφια ή τα ξαδέλφια μπορεί να χαρακτηρίζεται από εντάσεις και τσακωμούς και καθόλου απίθανο να οδηγηθείτε ακόμα και σε διάσπαση των σχέσεων σας. Με την Αφροδίτη στον 7ο οίκο σας έχετε ανάγκη για αρμονία, συντροφικότητα και ομορφιά. Αν περιορίσετε την κριτική και την τάση τελειομανίας που αυτή η Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να βγάλει από μέσα σας, θα έλξετε αυτόματα ωραία πράγματα στη ζωή σας και οι σχέσεις σας θα ομορφύνουν. Υπάρχει έντονη η τάση να διευρύνετε τα όριά σας και μπορεί να κάνετε κάποιο ταξίδι ή να «ταξιδέψετε» μέσα από γνώσεις και φιλοσοφικές αναζητήσεις. Ταυτόχρονα έχετε την ανάγκη να μεταδώσετε τα μαθήματα και τη γνώση που έχετε αποκτήσει μέσα από τις εμπειρίες σας και έτσι να εκπληρώσετε τον υδροχοοικό σας σκοπό που είναι πανανθρώπινος και έχει να κάνει με το γενικότερο καλό. Όσο αφορά στα οικονομικά σας και τις ασφάλειες σας γίνεστε διεκδικητικοί και αντλείτε ικανοποίηση από αυτά που καταφέρνετε να κερδίσετε. Επίσης αν περιμένατε να λάβετε χρήματα και ακόμα δεν τα έχετε λάβει, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να τα διεκδικήσετε. Ίσως υπάρχει μέσα σας φόβος για το άγνωστο και είναι πιθανό να αισθάνεστε ένα ψυχικό μπλοκάρισμα. Σκέψεις, όνειρα και πληροφορίες ανασύρονται ασυνείδητα και εσείς μάλλον προσπαθείτε να απωθήσετε ό,τι ανασύρεται, να καταπιέσετε τις εσωτερικές σας παρορμήσεις και να κυριαρχήσετε πάνω τους. Το ευχάριστο είναι ότι ο Δίας μπορεί να σας δώσει την αισιοδοξία που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε και να βγείτε από τέτοιου είδους αγωνίες και φοβίες. Η πνευματικότητα, η φιλανθρωπία και η τέχνη μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να βρείτε εσωτερική ασφάλεια και να ηρεμήσετε ψυχολογικά. 

3ο Δεκαήμερο

Ο Οκτώβριος είναι γενικά ένας μήνας χωρίς ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα για σας τους Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο φιλικό προς εσάς ζώδιο του Ζυγού στις 16 Οκτωβρίου ίσως σημαίνει ένα νέο ξεκίνημα σχέσης ή την αρχή μιας συνεργασίας. Επίσης μπορεί να ξεκινήσετε σπουδές αυτό το μήνα ή να ασχοληθείτε γενικότερα με την ανώτερη γνώση και τη φιλοσοφία. Ο τρόπος σκέψης σας είναι αντισυμβατικός και εκρηκτικός και αυτό μπορεί να προκαλεί αντιδράσεις στο περιβάλλον σας ή κενά στη μεταξύ σας επικοινωνία. Από τη μεριά σας υπάρχει η ανάγκη για σχέση και συντροφικότητα αλλά με την Αφροδίτη στην Παρθένο υπάρχει και η τάση για κριτική, ανάλυση στη λεπτομέρεια και τελειομανία. Έτσι μπορεί να υπάρχει ένα συνεχές ανικανοποίητο μέσα σας που δεν σας αφήνει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την όποια  σχέση έχετε ή θέλετε να δημιουργήσετε. Στις 18 Οκτωβρίου ίσως έχετε μια αισθηματική απογοήτευση που μπορεί να προέρχεται από εξιδανίκευση καταστάσεων και θεοποίηση των ανθρώπων που αγαπάτε. Το τοπίο είναι γενικά θολό και η ατμόσφαιρα ομιχλώδης μέσα στη σχέση σας ή στο περιβάλλον σας και αυτό είναι επίφοβο για εξαπατήσεις, είτε να εξαπατήσετε εσείς είτε με κάποιο τρόπο να εξαπατηθείτε. Δυσκολίες και κρίσεις μπορεί να υπάρξουν και σε φιλίες, σε ομάδες και συλλογικότητες. Φαίνεστε αδιαπραγμάτευτος και κυριαρχικός, έχετε πείσμα και προσκόλληση στις ιδέες σας και υπάρχει αδυναμία να αφεθείτε στις όποιες φιλικές ή ομαδικές σχέσεις. Ως Υδροχόος όμως, το κατεξοχήν ζώδιο της φιλίας, γνωρίζετε ότι τα μαθήματα της ζωής έρχονται μέσα από την επαφή μας με τους άλλους, με φίλους ή με ομάδες. Για το λόγο αυτό χρειάζεται να αντισταθείτε στην τάση  απομόνωσης που μπορεί να έχετε, να κοινωνικοποιηθείτε και να αποφύγετε τη μοναξιά. Ακόμα κι αν δεν σας είναι ευχάριστο, διευρύνετε συνειδητά το φιλικό σας κύκλο αυτό το μήνα, μετριάστε τυχόν τάσεις φανατισμού και απολυτότητας και εργαστείτε πάνω στα μελλοντικά σας σχέδια και τις επιδιώξεις σας.

Ajita Μαρία Καστριώτη

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here