Widgets Magazine

1o Δεκαήμερο

Η Πανσέληνος του μήνα την 1η Οκτωβρίου επηρεάζει εσάς τους Ζυγούς του πρώτου δεκαημέρου και ειδικότερα τους γεννημένους 1-2-3 Οκτωβρίου. Με τον Ήλιο στο Ζυγό, το ζώδιο της ειρήνης και της συντροφικότητας, και με τη Σελήνη εκ διαμέτρου αντίθετα στον Κριό, το ζώδιο του πολέμου και της ανεξαρτησίας, αυτή την περίοδο καλείστε να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας και τα όρια σας μέσα στις σχέσεις, το γάμο ή τις συνεργασίες σας. Η εσωτερική σας ανάγκη για ελευθερία είναι έντονη και αισθάνεστε μάλιστα έτοιμοι να τη διεκδικήσετε με κάθε τρόπο. Η ειρηνική σας φύση όμως κωλύει τη δράση σας και δεν σας επιτρέπει να εμπλακείτε σε κανενός είδους διένεξη. Έτσι  χρειάζεται να βρείτε τη χρυσή τομή και χρησιμοποιώντας την έμφυτη διπλωματία σας να διεκδικήσετε με τρόπο αυτά που θέλετε και έχετε ανάγκη για να είστε καλά. Στο σπίτι υπάρχουν απαιτήσεις και το αίσθημα ευθύνης προς την οικογένειά σας μπορεί να σας πιέζει και να σας κλείνει συναισθηματικά. Με την Αφροδίτη όμως να μπαίνει στην Παρθένο και στον 12ο οίκο σας ανταπεξέρχεστε στις υποχρεώσεις, γίνεστε χρήσιμοι και πρακτικοί και υπάρχει η τάση να βάλετε στην άκρη το προσωπικό σας συμφέρον προκειμένου να εξυπηρετήσετε τους άλλους. Αν και δεν το δείχνετε ούτε το συζητάτε φαίνεται ότι σας απασχολούν τα οικονομικά σας και σκέφτεστε πιθανούς τρόπους για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Μπορεί να λάβετε χρήματα από αδέλφια ή κοντινούς συγγενείς ή να νοιώσετε κάποιου είδους ασφάλεια μέσα από αυτούς. Αυτό το μήνα επίσης δείχνει να υπάρχει μια τάση εξασθένησης του οργανισμού που μπορεί να τον κάνει ευάλωτο σε ασθένειες. Γι αυτό φροντίστε την υγεία σας, δώστε σημασία στη διατροφή σας και τη σωματική άσκηση και βάλτε ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητά σας που θα σας αφήνει χρόνο να ξεκουραστείτε. 

2ο Δεκαήμερο

Η ελευθερία είναι ζητούμενο τώρα για σας τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου και αν δεν βρείτε τρόπο να την έχετε, υπάρχει πιθανότητα κρίσης στις σχέσεις σας, το γάμο σας ή τις συνεργασίες σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα μέσα στην πίεση που δημιουργεί η ανάγκη και μέσα στον παρορμητισμό σας να χωρίσετε ξαφνικά ή να διαλύσετε βίαια κάποια σχέση ή συνεργασία σας. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο όμως μπορεί να είναι τραυματικό για σας και τον ψυχισμό σας γι αυτό προσπαθήστε όσο μπορείτε να κρατήσετε απόσταση από τα πράγματα και να περιμένετε πριν δράσετε. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να έχετε ηρεμία και καθαρότητα και να είστε καλά με οτιδήποτε γίνει τελικά αφού θα έχει γίνει μέσα από συνειδητότητα και όχι από αντίδραση στις καταστάσεις και εσωτερική παρόρμηση. Το διάστημα από 18 έως 23 Οκτωβρίου ο Άρης θα βρίσκεται ανάδρομος απέναντί σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να νοιώσετε τον θυμό να ανεβαίνει εκείνη την περίοδο και να έχετε μια διαρκή ένταση και διάθεση να τσακωθείτε με τους ανθρώπους που σχετίζεστε. Η σωματική άσκηση είναι η καταλληλότερη εκτόνωση της ενέργειας του θυμού και θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και την εσωτερική σας ηρεμία. Όσο κι αν ο ανάδρομος Άρης σας κάνει νωχελικούς ή κάπως βαρείς σε σχέση με την ανάλαφρη φύση σας και μπορεί να μην θέλετε να κινηθείτε, κάντε την υπέρβαση και ξεκινήστε κάποιο άθλημα, γυμναστική, γιόγκα ή απλά περπάτημα στη φύση. Τα αποτελέσματα θα είναι ευεργετικά όχι μόνο για το φυσικό σας σώμα αλλά κυρίως για την ψυχολογία σας! Ο Οκτώβρης είναι ένας μήνας που χρειάζεται να βάλετε προτεραιότητα τον εαυτό σας, να φροντίσετε την υγεία σας και να βάλετε μια τάξη στην καθημερινότητά σας και τις εργασιακές σας υποχρεώσεις ώστε να μην ξοδεύετε άσκοπη ζωτική ενέργεια που χρειάζεται ο οργανισμός σας για να είναι καλά. Προσπαθήστε να αποφύγετε καταχρήσεις όπως το αλκόολ ή το τσιγάρο και γενικά οτιδήποτε τοξικό για το σώμα σας. Εάν νοιώθετε αδύναμοι καλό είναι να δείτε αν σας λείπουν βιταμίνες και να τις παρέχετε στον οργανισμό σας.

3o Δεκαήμερο

Στις 16 Οκτωβρίου η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού και επηρεάζει εσάς τους γεννημένους το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου. Περισσότερο επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 16-17-18 Οκτωβρίου που η Νέα Σελήνη γίνεται ακριβώς στις μοίρες σας. Κάθε συνάντηση Ηλίου και Σελήνης δηλώνει την ένωση δύο δυνάμεων, του θηλυκού και αρσενικού, τη δημιουργία μέσα από την ένωση και την αρχή ενός καινούριου κύκλου ζωής. Έτσι και αυτή η συνάντηση των φώτων στο Ζυγό δηλώνει νέα ξεκινήματα για σας και σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής. Είναι η ώρα να αφήσετε τον παλιό τρόπο σκέψης και δράσης εκεί που ανήκει, στο παρελθόν και να εμπιστευτείτε στο τώρα την ενέργεια της Νέας Σελήνης που σας δείχνει έναν καινούριο δρόμο προς αυτό που πραγματικά είστε και έχετε ανάγκη. Φυσικά όταν μιλάμε για Ζυγό μιλάμε για σχέσεις και συντροφικότητα, οπότε δεν αποκλείεται το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης που θα σας ανανεώσει και θα σας αναζωογονήσει! Ωστόσο οι επιρροές των βαρέων πλανητών Κρόνου και Πλούτωνα είναι ακόμα πάνω σας, και από 1 έως 17 Οκτωβρίου θα είναι και ο Άρης ανάδρομος απέναντι από τον Ήλιο σας. Οι πιέσεις, ο θυμός και η δυσφορία που μπορεί να νοιώθετε αυτό το μήνα και ειδικά μέχρι τις 17 Οκτωβρίου είναι όλα αναμενόμενα. Οι δυσκολίες εντοπίζονται κυρίως σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και σχέσεων. Να θυμάστε όμως πως ό,τι συμβαίνει τώρα είναι για να σας ωριμάσει, να σας εξελίξει και να σας μεταλλάξει. Τα δυσκολότερα περάσανε για σας τα προηγούμενα χρόνια, οπότε τώρα μέσα από την εμπειρία σας έχετε τη σοφία και πλέον την ικανότητα να ανταπεξέλθετε σε ό,τι σας φέρει η ζωή. Υπομονή λίγους μήνες ακόμη Ζυγοί μου των τελευταίων ημερών…ο Κρόνος που σας έχει στριμώξει τα τελευταία χρόνια τώρα ορθοδρομεί και είναι καθ οδόν να αλλάξει ζώδιο. Τέλος του έτους σας αφήνει οριστικά ήσυχους και θα μπορέσετε επιτέλους να ξεκουραστείτε από τις πολυετείς προσπάθειες και να πάρετε ανάσα.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here