Widgets Magazine

Διανύσατε ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι και μακάρι να ήταν εύκολο να σας διαβεβαιώσει κάποιος, ότι η ταλαιπωρία δεν συνεχίζεται και τον Σεπτέμβρη (τουλάχιστον για αρκετούς από εσάς). Ενώ λοιπόν ο μήνας ξεκινάει σχετικά ήπια, η επιστροφή του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου και οι «συναντήσεις» του αλλά και η ενεργοποίηση της έκλειψης της 27ης Ιουλίου προς το τέλος του Σεπτέμβρη, χαρακτηρίζουν τον μήνα ανατρεπτικό σε διάφορους τομείς.

Ο Σεπτέμβριος του 2018 για το Α’ δεκαήμερο του Λέοντα

Εσείς είστε εκείνοι που συγκεντρώνετε το ενδιαφέρον των πλανητικών συναντήσεων κατά τη διάρκεια του μήνα. Η είσοδος του Σεπτεμβρίου μπορεί να χαρακτηριστεί ήπια. Όπως προαναφέρθηκε όμως, ο Άρης επιστρέφει στο ζώδιο του Υδροχόου στις 11/9 και συναντάει αρχικά τον Ουρανό που ήδη αλλάζει τις ζωές όσων έχουν γεννηθεί τις 2 – 3 πρώτες μέρες του ζωδίου εδώ και καιρό. Κατόπιν, συναντά με όψη τετραγώνου την Αφροδίτη που θα βρίσκεται πλέον στον Σκορπιό. Όσοι λοιπόν έχετε γεννηθεί τότε ή έχετε πλανήτες και μαθηματικά σημεία εκεί, πρέπει καταρχάς να είστε προσεκτικοί γιατί το τετράγωνο Άρη – Ουρανού προκαλεί συχνά και ατυχήματα. Σχέσεις, συνεργασίες αλλά και έκτακτα οικονομικά, επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα και ζημιές, είναι πιθανόν να προκύψουν. Κάτι που αφορά σχεδόν όλους τους εκπροσώπους του Α’ δεκαημέρου και χρειάζεται επίσης προσοχή, είναι η ενεργοποίηση της έκλειψης της 27ης Ιουλίου, την τελευταία εβδομάδα του μήνα, σε ό,τι σχετίζεται με όλα τα παραπάνω.

Ο Σεπτέμβριος του 2018 για το Β’ δεκαήμερο του Λέοντα

Είναι πιο αισιόδοξα τα πράγματα για εσάς, που ταλαιπωρηθήκατε επίσης αρκετά το προηγούμενο διάστημα. Απέχετε από τα δεδομένα του προηγούμενου δεκαημέρου, εκτός φυσικά αν το προσωπικό σας ωροσκόπιο διαφωνεί με αυτό. Σε κάθε περίπτωση, έχετε ακόμα να «λαμβάνετε» από τον Δία που είναι επιβοηθητικός σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία, αρκεί πάντα να έχετε κατά νου ότι χρειάζεται προσοχή σε οποιαδήποτε επιπόλαια κίνηση ή απερισκεψία. Εκμεταλλευτείτε την διέλευση αυτή, που θα ευνοεί το δικό σας δεκαήμερο έως τις 19/9. Είναι φρόνιμο να είστε προσεκτικοί γύρω στις 9/9, σε θέματα που αφορούν οικονομικά (δικά σας ή και τρίτων), δοσοληψίες και κληρονομικά ζητήματα.

Ο Σεπτέμβριος του 2018 για το Γ’ δεκαήμερο του Λέοντα

Έως τις 9/9, η Αφροδίτη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο για εσάς, του Ζυγού, κι έτσι συνεχίζει να υποστηρίζεται η θετική επικοινωνία με τους γύρω σας αλλά και οι μετακινήσεις για λόγους αναψυχής. Ο Σεπτέμβρης για εσάς λοιπόν, δεν ξεκινάει με απειλητικές διαθέσεις. Τα καλύτερα νέα όμως, έρχονται από τον Δία, που επιτέλους επιστρέφει στο σημείο εκείνο που ξεκινάει η επιρροή για το δικό σας δεκαήμερο, από τις 19/9. Περισσότερο ευεργετημένοι από την διέλευση αυτή έως το τέλος του μήνα, είστε όσοι έχετε γεννηθεί 13 – 15/8, οι υπόλοιποι θα τη δεχτούν σύντομα. Σας δίνεται η ευκαιρία να βελτιώσετε οικογενειακά θέματα, να φέρετε εις πέρας ζητήματα ακίνητης περιουσίας και να επεκταθείτε γενικά στον τομέα αυτόν ή να απαλλαγείτε από κάποιου είδους βάρη. Η διέλευση αυτή είναι δύο φορές σημαντικότερη για όσους αναφέρθηκαν, με τον Δία να επιστρέφει στο σημείο της στάσης του, πριν την ανάδρομη πορεία του.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Σπούδασε Αστρολογία στην Εναλλακτική Παιδεία – Αστροπαιδεία (ΚΔΒΜ). Οι εγγραφές ξεκίνησαν, ενημερώσου για το πρόγραμμα σπουδών

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here