Widgets Magazine

1ο Δεκαήμερο

Ο Σεπτέμβριος σας περιορίζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις και σας αφήνει με μια πικρή γεύση μοναξιάς. Αυτό ίσως έχει σαν αποτέλεσμα να μη μπορέσετε να ακολουθήσετε σχέσεις και συνεργασίες δημιουργώντας έτσι ένα κλίμα παρεξηγήσεων. Αξιοποιήσετε το διάστημα για να χαλαρώσετε και να αναδιοργανωθείτε. Οι άνθρωποι που σας αγαπούν θα καταλάβουν και θα στηρίξουν τις επιλογές σας.  Ό,τι αξίζει να μείνει στη ζωή σας θα παραμείνει, αλλά μη προσπαθήσετε να κρατήσετε ό,τι βλέπετε πως διασπάται και απομακρύνεται.

2ο Δεκαήμερο

Ο Σεπτέμβριος σας βρίσκει με ανεβασμένη διάθεση και αυτοπεποίθηση και αυτό σας κάνει να θέλετε να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας πλέον των συνηθισμένων. Στόχος σας είναι να διασκεδάσετε να φλερτάρετε ρομαντικά και να δημιουργήσετε συνθήκες καλοπέρασης για σας και τους γύρω σας.  Μετά το πρώτο δεκαήμερο αυξημένες και θετικές κοινωνικές συναναστροφές θα σας οδηγήσουν σε ευχάριστες μετακινήσεις, θα μεγαλώσουν τον κύκλο επικοινωνίας σας και θα σας φέρουν γνωριμίες που θα σας ικανοποιήσουν αλλά και θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους και τις επιδιώξεις σας.

3ο Δεκαήμερο

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε  το γ’’ δεκαπενθήμερο – σε μετακινήσεις και εντάσεις στην επικοινωνία. Συνετή και ήρεμη οδήγηση για να αποφύγετε μικροατυχήματα θα πρέπει να είναι το μέλημα σας και προσπαθήστε να ανταποκρίνεστε γαλήνια στις προκλήσεις του περιβάλλοντος. Αυξημένες επαφές και νέες γνωριμίες στο τομέα της καριέρας θα σας ανοίξουν νέους επαγγελματικούς δρόμους. Η θετική σας ψυχολογία θα σας προετοιμάσει για τα νέα ξεκινήματα που θα έρθουν να σας ανταμείψουν στο προσεχές διάστημα.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

  

Σπούδασε Αστρολογία στην Εναλλακτική Παιδεία – Αστροπαιδεία (ΚΔΒΜ). Οι εγγραφές ξεκίνησαν, ενημερώσου για το πρόγραμμα σπουδών

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018 – Ζυγός
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018 – Toξότης
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here