Widgets Magazine
Ιδιαίτερα σημαντικός αλλά και έντονος ο Μάιος για εσάς. Με την Νέα Σελήνη που προηγήθηκε, ήδη έχετε αρχίσει να κινείτε ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών ή να λάβατε αποφάσεις σε σχέση με αυτά (διασπαστικές για αρκετούς). Ο Μάιος θα συνεχίσει να σας ωθεί σε επικοινωνιακά βήματα με τον σύντροφο και τους συνεργάτες για τις πρώτες δέκα ημέρες του αλλά και… επικοινωνιακές επιθέσεις. Θα ολοκληρωθούν όμως πράγματα και δείτε την τελική τους εικόνα να σχηματοποιείται. Από ‘κει κι έπειτα, ξεκινάει και κάποιου είδους εσωτερική αναζήτηση. Θα αναμετρηθείτε με πολλά αλλά κυρίως με όσα σας καλύπτουν (ή δεν), τις ανάγκες σας και όσα τελικά θέλετε από τους άλλους.
Ο Μάιος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο του Σκορπιού
Τις τελευταίες μέρες λαμβάνετε μηνύματα που είτε σας σοκάρουν είτε “παγώνουν” την διάθεση επικοινωνίας με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας.  Έτσι κι αλλιώς, βρίσκεστε σε φάση μεγάλων αλλαγών, το ξέρετε και παρά την σταθερή σας φύση θα πρέπει αργά ή γρήγορα να το αποδεχτείτε κιόλας. Η προσωπική σας ζωή και γενικώς οι σχέσεις σας με τους σημαντικούς άλλους, μπαίνουν σε νέα βάση κι αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές το τελευταίο διάστημα ειδικά, με την Νέα Σελήνη που προηγήθηκε να έφερε αποφάσεις και νέα ξεκινήματα. Κάτι ολοκληρώνεται, κάτι νέο ξεκινά. Tα οικονομικά που σχετίζονται με τον σύντροφο θα συζητηθούν αρκετά τον Μάιο επίσης, ενώ θα συλλογιστείτε πάνω στο τι σας προσφέρει ασφάλεια (συμπεριλαμβανομένης και της συναισθηματικής)  αλλά και τι προσφέρετε εσείς στους άλλους. Ένα άλλο, πολύ σημαντικό για εσάς κομμάτι θα συγκεντρώσει πολλή από την ενέργειά σας πλην του οικονομικού: Εκείνο της σεξουαλικής σας ζωής. Κάποια πράγματα αλλάζουν, κάποιοι επιστρέφουν αλλά σε κάθε περίπτωση με κάποιον τρόπο, θα σας απασχολήσει ο τομέας αυτός. Από τις 13/5 κι ως περίπου το τέλος του μήνα, οι δράσεις σας όχι μόνο αυξάνονται αλλά υποστηρίζονται κιόλας. Ευνοείται κάθε είδους δημιουργία, κοινές ενασχολήσεις με τα παιδιά σας αλλά και το ερωτικό παιχνίδι που θα αναπτερώσει την διάθεσή σας.
Ο Μάιος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο του Σκορπιού
Οι σχέσεις και οι συνεργασίες λαμβάνουν το μεγαλύτερο μερίδιο ενδιαφέροντος σε πρώτη φάση, με την Πανσέληνο στις 7/5 να φέρνει στο φως ζητήματα και αποτελέσματα των όσων προηγήθηκαν. Συναντήσεις, συζητήσεις αλλά όχι πάντα ευχάριστες ή τουλάχιστον, ήπιες. Ειδικά οι έντονες μέρες κοντά στην Πανσέληνο, χρειάζονται κάποια προσοχή. Όσοι έχετε γεννηθεί 30 – 31/10, πρέπει να είστε προσεκτικοί στα μέσα του μήνα ώστε να αποφύγετε ατυχήματα και αναποδιές στην καθημερινότητα σας και την υγεία σας, (όλα αυτά κοντά στα μέσα του μήνα). Από ‘κει κι έπειτα, οι εκπρόσωποι του δεκαημέρου θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας αλλά και τα οικονομικά που σχετίζονται με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας και καλό θα είναι να προσέχετε νέες επενδύσεις διότι δεν είναι η κατάλληλη περίοδος. Επίσης, θα είναι πολλές και οι ψυχολογικές σας αναζητήσεις διότι έχουν δημιουργηθεί διλήμματα για το κατά πόσο ικανοποιήστε από όσα λαμβάνετε (όχι οικονομικά αποκλειστικώς). Αρκετοί θα συνδέσετε τις αναζητήσεις αυτές με την σεξουαλική σας ζωή, στην οποία θα επανέλθουν όχι μόνο θέματα που σας απασχολούσαν στο παρελθόν αλλά και άτομα σε αρκετές περιπτώσεις. Είναι στο χέρι σας να έρθετε σε επαφή με τις πραγματικές σας ανάγκες αλλά θα χρειαστεί να τις επαναπροσδιορίσετε.
Ο Μάιος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο του Σκορπιού
Είναι πολύ σημαντικός ο Μάιος για όσους από εσάς έχετε γεννηθεί 12 έως 15 Νοεμβρίου. Θα χρειαστεί να κάνετε έναν σημαντικό απολογισμό που για αρκετούς θα είναι οικονομικής φύσεως αλλά για τους περισσότερους θα αφορά και τις ανάγκες σας στο σύνολο τους. Το τι λαμβάνετε σε σχέση με το τι θέλετε και έχετε ανάγκη αλλά εν τέλει και το τι κάνετε εσείς γι’αυτό, θα απασχολήσει αρκετά τις σκέψεις σας. Ο Μάιος είναι και για εσάς ένας μήνας με πολλές συζητήσεις και συναντήσεις και θα καταφέρετε να βάλετε αρκετά πράγματα σε τάξη κατά τη διάρκεια του. Θα είναι όμως κι ένας μήνας (από την αρχή του έως τις 13/5) πολλών απαιτήσεων για εσάς. Οι ανάγκες και οι υποχρεώσεις θα δημιουργήσουν  στρες κι εκνευρισμούς και οι βασικές αιτίες ανάφλεξης εντοπίζονται στον ευρύ οικογενειακό χώρο. Προσέξτε επίσης τυχόν ζημιές στο σπίτι αλλά και την δική σας ασφάλεια, με όλη αυτή την έντονη δυναμική, να δημιουργεί τάσεις για ατυχήματα, εγκαύματα, κοψίματα κλπ. Από τα μέσα του μήνα περίπου και μετά, οι τόνοι πέφτουν και τα πνεύματα ηρεμούν σε μεγάλο βαθμό. Το δεύτερο μισό του Μάη είναι ηπιότερο και σας βοηθά να βάλετε αρκετά πράγματα σε σειρά. Να θυμάστε ότι ακόμα και στις έντονες φάσεις αυτής της περιόδου, έχετε κάποια προστασία.
*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here