Widgets Magazine

Η είσοδος του Ουρανού στον 9ο οίκο σας κάνει να αλλάζετε τη φιλοσοφική και πνευματική θεώρηση που έχετε για τη ζωή και σας ανατρέπει προηγούμενες  ιδέες και απόψεις.

1ο δεκαήμερο

Η συνάντηση Ήλιου Ερμή προάγει θέματα καριέρας και οι συναντήσεις με άτομα εξουσίας θα προβούν σε όφελός σας. Ο Κρόνος βέβαια λειτουργεί αρκετά περιοριστικά σε θέματα ερωτικά, φλερτ ή διασκέδασης αλλά σας δημιουργεί την ανάγκη να επικεντρωθείτε σε θέματα σοβαρής δημιουργίας και μόνο. Ο Άρης από τον 6ο οίκο σας ζητά να διαχειριστείτε ψύχραιμα εντάσεις στην καθημερινότητα και την εργασία, και να είστε προσεκτικοί για ατυχήματα.

2ο δεκαήμερο

Το μεγάλο τρίγωνο του Δία με τον  Ποσειδώνα και την Αφροδίτη θα σας φέρει ευχάριστες μετακινήσεις με παρέα, κοντινές αποδράσεις και ίσως μια ρομαντική σχέση. Προσοχή όμως στην υπεραισιοδοξία  που μπορεί να σας κάνει να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες της νέας αυτής  γνωριμίας. Από την άλλη πλευρά η αυξημένη αποδοχή του περιβάλλοντος αλλά και η δική σας κοινωνική  δράση πρόκειται να σας ανοίξει νέους κύκλους με ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας.

3ο δεκαήμερο

Η προσπάθεια σας να εμβαθύνετε τον έλεγχο στη καθημερινότητα σας με σκοπό να γίνει πιο λειτουργική για εσάς και να καλύπτει τις βαθύτερες ανάγκες σας είναι κάτι που θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα αυτή την περίοδο. Επίσης θα νιώθετε ότι διανύετε μια περίοδο ισχυρών διλημμάτων ανάμεσα στις επιταγές της οικογενειακής και της επαγγελματικής σας ζωής που και οι δυο δείχνουν  να έχουν έντονες απαιτήσεις που θα πρέπει να καλύψετε. Φροντίστε να διατηρήσετε το μέτρο και να μην αφήσετε κανέναν παραπονεμένο τελικά ( ίσως μόνο λίγο τον εαυτό σας).

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2018 για το ζώδιο του Λέοντα
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2018 για το ζώδιο του Ζυγού
Αγαμέμνων Κεδικγιάννης
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here