Widgets Magazine

Μήνας κατά τη διάρκεια του οποίου θα υπάρξει ένα «ξεβόλεμα» για αρκετούς φαίνεται να είναι ο Νοέμβριος αλλά και που θα κάνει πιο ήπια την καθημερινότητα άλλων. Παράλληλα, πρόκειται για μία περίοδο που εγκαινιάζει μία άλλη, μεγαλύτερη και πολύ  σημαντική, με τους Δεσμούς της Σελήνης να περνούν στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω, κάτι που προϊδεάζει για γεγονότα μεγάλης σημασίας. Η επιστροφή του Ουρανού στο ζώδιο του Κριού δε, έρχεται για να ξεκαθαρίσει μία και καλή το τοπίο για κάποιους, ειδικά στον επαγγελματικό αλλά και οικογενειακό χώρο.

Ο Νοέμβριος του 2018 για το Α’ δεκαήμερο του Καρκίνου

Ας ξεκινήσουμε με τα θετικά: Η είσοδος του Δία στον Τοξότη, θα βοηθήσει να απελευθερωθείτε από κάποια πράγματα στην καθημερινότητα σας και θα λειτουργήσει επιβοηθητικά στον χώρο της δουλειάς. Από τα μέσα του μήνα και μετά, με την αναδρομή του Ερμή θα υπάρξουν όμως κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές στους ίδιους τομείς και μία «ασυνεννοησία», η αίσθηση ότι τίποτα δεν μπορεί να γίνει όπως πρέπει και στην ώρα του . Προσοχή σε μικροπροβλήματα υγείας που μπορεί να επανεμφανιστούν  αλλά και στα ζώα σας. Εκεί που θα βοηθηθείτε, θα είναι σε θέματα σπουδών αλλά και νομικά ζητήματα. Αν σκέφτεστε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, κάτι που ευνοείται σε γενικές γραμμές, φροντίστε να τακτοποιήσετε τις λεπτομέρειες πριν τα μέσα του μήνα, όσο νωρίτερα γίνεται. Γενικά, οργανώστε τις αγορές σας, την καθημερινότητα σας, στις αρχές του μήνα, αν είναι δυνατόν κάτι τέτοιο και αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις και ενάρξεις από τα μέσα του μήνα και μετά.

Ο Νοέμβριος του 2018 για το Β’ δεκαήμερο του Καρκίνου

Εκείνο που λένε,  «καθόλου νέα, καλά νέα», είναι κι εκείνο που σας εκφράζει, αν συμφωνεί σε αυτό και το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Υπάρχει η εξαίρεση όσων έχετε γεννηθεί 11 – 12/7 λόγω της επιρροής του Πλούτωνα αλλά και για εσάς ακόμα, είναι πιο «ήσυχα» τα πράγματα. Ασφαλώς, η ανάδρομη πορεία του Ερμή, είναι κάτι που μας αφορά όλους, ανεξαρτήτως ζωδίου και δεκαημέρου. Από τα μέσα του μήνα και μετά λοιπόν, οι κινήσεις σας (και οι μετακινήσεις σας) θα πρέπει να είναι προσεκτικές, στα θέματα του πλανήτη. Αυτό σημαίνει ότι συμφωνίες, συμβόλαια, σημαντικές αποφάσεις, ενάρξεις, θα πρέπει να αποφεύγονται . Εσείς από την πλευρά σας, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στη λήψη αποφάσεων, αναβολές, καθυστερήσεις και εμπλοκές που θα δυσκολέψουν την καθημερινότητά σας. Έτσι, φροντίστε ό,τι πρέπει να φροντίσετε νωρίτερα. Άλλωστε η Νέα Σελήνη στις  7/11 είναι υποστηρικτική για εσάς, ειδικά σε ό,τι αφορά τα παιδιά σας, την δημιουργικότητα σας αλλά και την ερωτική σας διάθεση.

Ο Νοέμβριος του 2018 για το Γ’ δεκαήμερο του Καρκίνου

Ο Ουρανός επιστρέφει για τελευταία φορά στο ζώδιο του Κριού, κι αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για όσους έχουν γεννηθεί από τις 21 έως τις 23/7 περίπου. Ό,τι αρνήθηκε να αλλάξει, ό,τι δεν έχει γερές βάσεις και αλήθεια, θα αλλάξει τώρα. Ο πλανήτης των σοκ και των ανατροπών, επιστρέφει αποφασισμένος να διαφοροποιήσει επαγγελματικές και οικογενειακές συνθήκες κυρίως, αν αυτό δεν έχει γίνει ήδη. Παράλληλα, εξαιρετικά σημαντικό είναι και το πέρασμα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω, που θα σας ωθήσει μέσω αναπόφευκτων γεγονότων στην εκπλήρωση καρμικών θεμάτων. Επιστροφή και την ανάδρομης Αφροδίτης στον Ζυγό, θέση από την οποία θα συναντήσει με όψη αντίθεσης τον Ουρανό στο τέλος του μήνα, γεγονός που ενισχύει την διάθεση ρήξεων και ανατροπών. Για την αναδρομή του Ερμή, ισχύει και για εσάς ο γενικός κανόνας του ότι αποφεύγουμε συμφωνίες, συμβόλαια, σημαντικές αγορές και αποφάσεις, μετά τα μέσα του μήνα ιδιαίτερα. Αναβολές, καθυστερήσεις και ακυρώσεις, θα προκύψουν στην καθημερινότητα σας.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here