Widgets Magazine

Κριός

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα. Θα νιώθετε πιεσμένοι και δε θα έχετε καλή διάθεση, πιθανόν να υπάρχουν και οικογενειακά θέματα που θα σας στεναχωρούν. Οι πολλές ευθύνες και ο μεγάλος φόρτος εργασίας θα σας κάνουν να καταλάβετε ότι χρειάζεται μια καλύτερη οργάνωση και επεξεργασία σε αυτά. Καλό θα είναι να μη συνδέετε τα προσωπικά με τα επαγγελματικά θέματα. Είναι πολύ καλή στιγμή να βάλετε σε εφαρμογή ένα σχέδιό σας, κάτι εξελιγμένο για τη δουλειά σας, που θα σας πάει μπροστά και θα σας βοηθήσει οικονομικά. Σε αυτό θα σας βοηθήσουν καταξιωμένα άτομα, αλλά θα έχετε και την αγάπη και τη στήριξη από τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας. Στις 25 του μήνα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα νιώθετε σιγουριά για τον εαυτό σας, θα έχετε δύναμη, αυτοπεποίθηση και μια μεγάλη ευκαιρία να καταφέρετε κάτι πολύ σημαντικό για να αλλάξετε την καθημερινότητά σας στον χώρο της εργασίας. Ίσως κάνετε και μια ευεργετική οικονομική συμφωνία. Θα υπάρχουν πολλά ευχάριστα και νέες και εξελιγμένες ειδήσεις σε ιατρικά θέματα. Πιθανόν να προβείτε σε μια ξαφνική αγορά. Μπορείτε να βάλετε γερά θεμέλια στην εργασία και στα οικονομικά σας. Για τους αδέσμευτους του δεύτερου δεκαημέρου θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες και έρωτες. Η πανσέληνος στις 26 θα φέρει την ανάγκη για ξεκούραση και λίγη απομόνωση. Μπορεί κάποιοι να νιώθουν απογοητευμένοι.

 

 

Ταύρος

Στην αρχή της εβδομάδας τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις. Θα κάνετε πολλές σκέψεις, θα βρίσκετε πρακτικούς τρόπους και θα οργανώσετε με αισιοδοξία τα θέματα αυτά. Σύμμαχός σας θα είναι ο Ουρανός από τον πρώτο οίκο, που θα σας κάνει να έχετε διαίσθηση, να βρίσκετε εύκολα λύσεις και να έχετε πολλές ιδέες για να δημιουργήσετε και να ανοίξετε τον ορίζοντά σας. Κάποιοι από σας θα έχετε αίσιο τέλος σ’ ένα δικαστικό θέμα ή θα πάρετε ένα πτυχίο, που εκκρεμούσε. Στις 25 του μήνα θα είναι μια σημαντική ημέρα, όπου θα μπορείτε να προωθήσετε και να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό σχέδιο, που επιθυμείτε και ονειρεύεστε, ο οποίο δεν αποκλείεται να έχει σχέση και με το εξωτερικό. Για σας του δεύτερου δεκαήμερου συνεχίζουν να υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για νέες εργασίες και γνωριμίες και οι φίλοι θα είναι δίπλα σας. Επίσης, με τους φίλους θα ασχοληθείτε με συλλογικές δράσεις. Μπορεί να τακτοποιήσετε ένα θέμα που έχει να κάνει με τα  παιδιά ή με τη διασκέδαση και τη χαρά σας. Ο έρωτας θα έρθει από την καθημερινότητα και τον χώρο της εργασίας. Με την Πανσέληνο στις 26 ίσως απογοητευτείτε από κάποιον φίλο, που του έχετε εμπιστευτεί μια ερωτική σας υπόθεση.

 

 

Δίδυμος

Θα πάρετε αποφάσεις και θα οργανώσετε τα οικονομικά σας, που σας έχουν προκαλέσει ανασφάλειες και φόβους. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τα άτομα που εργάζεστε μαζί θα είναι στο πλευρό σας και θα σας δείχνουν την αγάπη τους. Ευνοούνται θέματα δουλειάς και υγείας. Από τις 25 του μήνα θα ασχοληθείτε με οικογενειακά θέματα και με τη βοήθεια της οικογένειας θα κλείσετε μια ξαφνική μυστική συμφωνία. Θα περνάτε όμορφα με τα παιδιά σας και θα κάνετε πράγματα, που σας κάνουν να νιώθετε δημιουργικοί και χαρούμενοι. Εσείς οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα νιώθετε τη ζήλια και την καταπίεση από το άτομο που σας αγαπάει. Πολλοί από σας θα ερωτευτείτε. Μη χάνετε ευκαιρίες και  εκφράστε την αγάπη σας προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Η Πανσέληνος στις 26 θα σας κάνει να νιώθετε μπερδεμένοι σε θέματα ανάμεσα στο σπίτι και στα επαγγελματικά και θα υπάρχει μια σύγχυση μέσα σας. Ίσως απογοητευτείτε η εξαπατηθείτε από ένα πρόσωπο από τον τομέα των επαγγελματικών σας.

 

 

Καρκίνος

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν θέματα με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ίσως να έχετε περισσότερες ευθύνες. Οι άλλοι απαιτούν από σας περισσότερα από όσα εσείς μπορείτε και με κάποιον τρόπο σας καταπιέζουν. Από την άλλη θα έχετε μια μεγάλη ευκαιρία να καταφέρετε να κάνετε μια σημαντική συνεργασία, που επιθυμείτε πολύ καιρό και αποτελεί στόχος σας. Φίλοι και αγαπημένα άτομα θα σας προσφέρουν τη βοήθεια και τη συμπαράστασή τους. Είναι ευνοϊκή στιγμή για να αποφασίσετε ή να κάνετε έναν γάμο. Από τις 25 του μήνα θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν σχέση με αδέρφια και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Ωστόσο είναι πολύ ευνοϊκές και σημαντικές μέρες για να κλείσετε ένα συμβόλαιο και για υπογραφές σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά, ταξίδια, αγορά ή πώληση. Ίσως ξαφνικά να αλλάξετε αυτοκίνητο ή μέσο μαζικής μεταφοράς. Είναι επίσης, πολύ όμορφες και σημαντικές μέρες για να περνάτε όμορφα με τα παιδιά σας, αλλά και στην ερωτική και προσωπική σας ζωή. Θα είναι μια πολύ γόνιμη και ευνοϊκή περίοδος. Στο σπίτι θα περνάτε όμορφα, θα προσφέρετε την αγάπη και τη φροντίδα σας στα άτομα της οικογένειάς σας, αλλά ίσως κάποιες φορές αυτή η κατάσταση να σας κουράζει. Η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας ή ένα ταξίδι αναψυχής.

 

 

Λέων

Θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα. Ίσως μια ξαφνική αλλαγή στα  επαγγελματικά σας να είναι πολύ ελπιδοφόρα και να σας φέρει πολλά οικονομικά οφέλη. Είναι μια στιγμή που μπορείτε να ξεχωρίσετε, να απογειωθείτε και να φτάσετε πολύ ψηλά κοινωνικά και επαγγελματικά. Στην καθημερινότητά σας και στον χώρο της εργασίας θα χρειαστεί πολλή οργάνωση. Να προσέχετε τα άσκοπα έξοδα. Πιθανόν να ξεκινήσετε κάποιο είδος γυμναστικής ή διατροφή για την υγεία και τη σιλουέτα σας.  Θα είστε πολύ κοινωνικοί, θα εκφράζετε τα συναισθήματά σας με όμορφο τρόπο και θα προγραμματίσετε εκδρομές, ταξίδια με αδέρφια και αγαπημένα πρόσωπα. Ευνοείται το φλερτ και ο έρωτας σε ταξίδι ή μέσα από το διαδίκτυο. Μπορεί να νιώσετε απογοητευμένοι, δυσαρεστημένοι ή πληγωμένοι από ένα οικονομικό θέμα σε σχέση με τα αδέρφια σας. Η Πανσέληνος θα φέρει σύγχυση στα οικονομικά, που έχουν να κάνουν με τους άλλους, καθώς και στην ψυχική σας κατάσταση. Προσέχετε σε ποιους  εμπιστεύεστε τα οικονομικά και κληρονομικά σας ζητήματα για να μην απογοητευτείτε και εξαπατηθείτε.

 

 

Παρθένος

Ξεκινάνε τα γενέθλιά σας και θα βρίσκεστε σε μια δημιουργική, ευνοϊκή και τυχερή περίοδο. Θα είναι καλή στιγμή να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να αποφασίστε για έναν γάμο ή μια δυνατή συνεργασία. Προσοχή χρειάζεται με τους συνεργάτες σας και πιθανόν με τη σχέση σας, γιατί μπορεί να σας μπερδεύουν και να μη βλέπετε καθαρά την κατάσταση, οπότε και η επικοινωνία μεταξύ σας δε θα είναι σαφής. Θα είναι μέρες καλές και θα ευνοούνται τα οικονομικά σας. Θα έχετε αυτοπεποίθηση και θα νιώθετε χαρά και αισιοδοξία. Θα κάνετε αγορές για την εμφάνισή σας και θα περνάτε όμορφα.  Μπορείτε να βάλετε γερές βάσεις και να ξεκινήσετε κάτι που ονειρεύεστε και επιθυμείτε πολύ καιρό, κάτι δημιουργικό, που πιθανόν να έχει σχέση με σπουδές, αγοραπωλησίες, μετακινήσεις, ταξίδια μικρά και μεγάλα. Οι σχέσεις σας με τα αδέρφια και με συγγενικά πρόσωπα θα είναι καλύτερες από ποτέ και όσοι είχατε κάποιο πρόβλημα, αυτό θα βελτιώνεται και θα περνάτε μέρες ευχάριστες. Η Πανσέληνος θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τη σχέση σας, να εξετάσετε την πορεία της μέχρι τώρα και να νιώσετε πιο όμορφα και ρομαντικά.

 

 

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινάει με όμορφη διάθεση. Θα είστε ρομαντικοί, ελκυστικοί, θα τραβάτε τα βλέμματα πάνω σας και γνωριμίες και έρωτες θα σας κάνουν να νιώθετε όμορφα, όμως δε θα είναι αυτό που εσείς θέλετε στη πραγματικότητα και στη συνέχεια θα απογοητευτείτε. Από τις 23 του μηνός θα έχετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι σας, να απομονωθείτε, να κάνετε έναν απολογισμό της κατάστασης που βρίσκεστε και να ξεκουραστείτε. Θα κάνετε μυστικές συζητήσεις και συναντήσεις και θα πάρετε μυστικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σας θα πάνε καλά και θα έχετε αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση για τις μέρες που έρχονται. Όσοι δεν έχετε δουλειά, θα δοθούν ευκαιρίες να βρείτε. Θα διαμορφώσετε και θα φτιάξετε ρομαντικά τον χώρο της εργασίας σας. Τα προβλήματα υγείας θα βελτιώνονται. Στο σπίτι και στην οικογένεια θα υπάρχουν προβλήματα, θα έχετε ευθύνες, θα χρειάζεται να προσφέρετε φροντίδα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και αυτό θα σας κάνει να έχετε μειωμένο χρόνο για τον εαυτό σας.

 

 

Σκορπιός

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με φίλους και συλλογική δουλειά. Με τη συμπαράσταση και τη βοήθεια φίλων θα ξεκινήσετε τα πρώτα βήματα για μια νέα συνεργασία και θα σταθεροποιήσετε μια σχέση ή έναν γάμο. Συναισθηματικά θα είστε λίγο επιφυλακτικοί και δεν θα εκφράζετε τα συναισθήματά σας. Ευνοείτε ο έρωτας, που όμως θα είναι μυστικός. Εσείς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο θα αντιμετωπίζετε αντιφατικά πράγματα, από τη μία ο Ουρανός θα σας αναγκάζει να κάνετε ξαφνικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα και από την άλλη ο Κρόνος θα σταθεροποιεί τα σχέδιά σας και θα σας βοηθάει να χτίζετε γερές βάσεις και να φέρνει κοντά σας καταξιωμένους άνθρωπος που θα σας προσφέρουν βοήθεια. Επίσης, συμπαράσταση και βοήθεια θα έχετε και από αδέρφια και συγγενικά πρόσωπα. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα είστε στην καλύτερη φάση της ζωής σας, τυχεροί, δημιουργικοί και με τη διαίσθηση και τις ιδέες σας θα καταφέρετε τα κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Όμως κάποια σχέδιά σας και ορισμένες συζητήσεις δε θα ευνοούνται. Ίσως άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον να σταθούν εμπόδιο. Η Πανσέληνος θα σας κάνει πολύ ρομαντικούς με τη σχέση σας και ευαίσθητους και δημιουργικούς με τα παιδιά σας.

 

 

Τοξότης

Θα σας απασχολήσουν τα επαγγελματικά σας και το κοινωνικό σας προφίλ. Στα εργασιακά και στην καθημερινότητα θα υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές και πιθανόν  να ασχοληθείτε με άλλα πράγματα πιο εξελιγμένα. Όσοι δεν εργάζεστε θα έχετε πολλές προσφορές και ευκαιρίες για δουλειά και θα σταθεροποιηθεί ένα οικονομικό σας θέμα. Θα είστε πολύ κοινωνικοί, θα περνάτε όμορφα με τους φίλους σας, αλλά θα κάνετε και καινούργιους, νέες γνωριμίες και μπορεί να ερωτευτείτε κάποιο άτομο μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Ίσως προκύψει και μια γνωριμία ή ένας έρωτας σε ένα μακρινό ταξίδι. Τα οικονομικά σας χρειάζονται οργάνωση και επεξεργασία για να μην νιώθετε ανασφαλείς. Μην μπλέκετε τα οικονομικά με τους φίλους για να μην απογοητευτείτε.

 

 

Αιγόκερος

Για σας θα είναι μια περίοδος οργάνωσης και προετοιμασίας. Θα ασχοληθείτε με θέματα σπουδών, ταξιδιών και νομικά ζητήματα. Στις 25 του μήνα μπορείτε να καταφέρετε κάτι πολύ σημαντικό και δημιουργικό, που επιθυμείτε και προσπαθείτε πολύ καιρό. Μπορεί να ξεκινήστε μία επιχείρηση, να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας, να έχετε μια κοινωνική καταξίωση και γενικά θα είναι μια πολύ γόνιμη περίοδος για σας. Με την Αφροδίτη στον 10ο οίκο, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη. Τα άτομα  που γνωρίζετε θα σας βοηθήσουν στην πρόοδο σας. Θα είστε πολύ κοινωνικοί και θα ανέβει η δημοτικότητά σας. Θα γνωρίσετε άτομα που κατέχουν σημαντικές θέσεις και έχουν αξιώματα. Θα είναι μία περίοδος που θα θέλατε να ομορφύνετε και να βελτιώσετε τον επαγγελματικό σας χώρο. Προσοχή χρειάζεται για να μην κάνετε πολλά έξοδα. Η Πανσέληνος θα σας δώσει την ευκαιρία να είστε κοντά με αγαπημένα πρόσωπα, αδέρφια και άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον, αλλά και να περνάτε όμορφα και ρομαντικά.

 

 

Υδροχόος

Θα ασχοληθείτε με την τακτοποίηση και οργάνωση των οικονομικών σας, που έχουν σχέση με άλλους. Με τη βοήθεια από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα καταφέρετε να κάνετε μια ισχυρή συμφωνία για τη σταθεροποίηση των οικονομικών σας. Προβλήματα από το παρελθόν θα σας χαλάνε τη διάθεση και θα σας κάνουν να έχετε φοβίες και να νιώθετε απογοητευμένοι. Ξαφνικές αλλαγές θα υπάρχουν στον χώρο του σπιτιού και στην οικογένεια. Ίσως να αλλάξετε σπίτι ή να κάνετε μια μετακόμιση, να έρθει ή να απομακρυνθεί κάποιο άτομο της οικογένειας. Θα προγραμματίσετε ταξίδια στο εξωτερικό ή θα συναντήσετε άτομα συγγενικά, που μένουν στο εξωτερικό. Θα κάνετε γνωριμίες με ανθρώπους ασυνήθιστους για τον χαρακτήρα σας ή μιας άλλης φιλοσοφίας από σας. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον τομέα τον οικονομικών σας. Θα σας θυμίσει να είστε πιο προσεκτικοί σε σχέση με τα χρήματά σας. Κοιτάξτε να ξεκουραστείτε και να προσέχετε την υγεία σας.

 

 

Ιχθύες

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν σχέσεις και συνεργασίες. Με τη βοήθεια αυτών θα καταφέρετε να κάνετε μια σημαντική συμφωνία για να υλοποιήσετε ένα όνειρο ή έναν στόχο σας, που έχετε δουλέψει πολύ. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται με τη βοήθεια τρίτων, όμως μην μπλέκετε τους φίλους με τα οικονομικά σας. Ίσως να νιώσετε πληγωμένοι και απογοητευμένοι από τη συμπεριφορά ή και την ανταγωνιστικότητα κάποιου φίλου σας. Ξαφνικές αλλαγές θα υπάρξουν στην καθημερινότητά σας, στον τρόπο σκέψης σας και στην επικοινωνία. Θα κάνετε νέες σπουδές, ταξίδια και εκδρομές. Θα φύγετε από κολλήματα του παρελθόντος και θα κοιτάτε μπροστά. Θα υιοθετήσετε νέες ιδέες και θα αποκτήσετε καινούργιες συνήθειες. Θα δημιουργήσετε νέες παρέες και θα απομακρυνθείτε απ’ οτιδήποτε παλιό και κατεστημένο από τη ζωή σας, που σας κρατάει πίσω. Η Πανσέληνος θα σας ωθεί να ασχοληθείτε με τις συναισθηματικές ανάγκες του συντρόφου σας. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αυτό θα πάρει διάσταση και πιθανόν να φέρει αλλαγές στη σχέση. Στις ερωτικές σχέσεις θα υπάρχει ζήλια και κτητικότατα.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤρίγωνο Δία – Ποσειδώνα στις 19/8 και η επιρροή του
Επόμενο άρθροΠανσέληνος Αυγούστου 2018 στο ζώδιο των Ιχθύων: Σαν Ουράνιο τόξο
Εσμεράλδα Δόση
Εσμεράλδα Δόση Η Εσμεράλδα Δόση σπούδασε χημεία, αλλά το 1993 ανακάλυψε την αγάπη της για την Αστρολογία. Διαπίστωσε πως είναι μια σπουδαία γνώση με την οποία μπορεί κάποιος να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του και τους γύρω του, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν τις καλύτερες επιλογές στην πορεία που θέλουν να διανύσουν στη ζωή τους. Έτσι, από το 2012 ξεκίνησε σειρά μαθημάτων που αφορούν Ανάλυση Ερμηνείας Γενέθλιου Χάρτη, Μεθόδους Ετήσιων Προβλέψεων, Καρμική, Ψυχολογική και Εσωτερική Αστρολογία, Εκλείψεις, Ενεργειακά Κέντρα, Αρχές Εσωτερικής Φιλοσοφίας, Αριθμολογική Συναστρία και άλλα με τους καλύτερους Αστρολόγους της Ελλάδας. Το 2016 αποφοίτησε από το Κέντρου Διά Βίου Μάθησης «Εναλλακτική Παιδεία». Εκεί έκανε συν των άλλων και μαθήματα Ιατρικής και Δραγωνικής Αστρολογίας. Παράλληλα, παρακολούθησε εξειδικευμένα σεμινάρια από καταξιωμένους αστρολόγους τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Ωστόσο, δε σταματάει ποτέ να ερευνάει, να μελετάει και να εξελίσσει τις γνώσεις της. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr, όπου αρθρογραφεί μαζί με άλλους αστρολόγους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here