Widgets Magazine

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις, μας βοηθάνε να έχουμε μία γενικότερη εικόνα του πως θα είναι η εβδομάδα, το που ευνοείται ο καθένας από εμάς και στο πως να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του έρχονται, να αποφύγει τις δυσκολίες και τις έντασης, πότε είναι η καλύτερη στιγμή να γίνουν ξεκινήματα και ποτέ όχι.

H εβδομάδα θα έχει θετικές ενέργειες, πολλές ευκαιρίες για όλους, προσωπικές, συναισθηματικές αλλά και επαγγελματικές. Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε δύο κινήσεις πλανητών, στις 15 Μαΐου η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο που θα ευνοήσει τα οικονομικά και τα αισθηματικά θέματα.

Στις 16 Μαΐου ο Άρης περνάει στον Καρκίνο μία θέση όχι ιδιαίτερα καλή για τον Άρη, ίσως θα δημιουργήσει εντάσεις στις οικογενειακές σχέσεις, θα φέρει καταπίεση συναισθημάτων και νευρικότητα.

Στις 18 Μαΐου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στη 28η μοίρα. Θα έχουμε ξαφνικά γεγονότα και αποκαλύψεις, θα επηρεάσει τα σταθερά ζώδια και όσους είναι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες Ταύρο- Σκορπιό, Λέων- Υδροχόο.

Η Πανσέληνος θα φέρει την ανάγκη να δούμε βαθιά μέσα μας, τους φόβους και τις ανασφάλειες, και μας δίνη δύναμη να απελευθερωθούμε, να μην καταπιέζουμε τους άλλους, αλλά και να αποδεσμευτούμε από ανθρώπους και πράγματα που δεν μας είναι χρήσιμα στη ζωή μας.

 

Κριός

Με την Αφροδίτη στον δεύτερο οίκο σας θα νιώθετε ασφάλεια, αισιοδοξία, θα έχετε ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, θα κάνετε οικονομικές συμφωνίες. Ίσως παίρνετε ξαφνικά κάποιο δώρο ή χρήματα που δεν τα περιμένατε. Στον επαγγελματικό τομέα θα σας προτείνουν μία θέση για την οποία έχετε δουλέψει σκληρά και τώρα θα έχετε την καταξίωση που σας αξίζει. Μπορείτε να κάνετε μία σημαντική συνεργασία που θα έχει σταθερές βάσεις και θα βελτιώσει τα οικονομικά σας. Για όσους είναι μόνοι τους, είναι ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε έναν άνθρωπο που νιώθετε ασφάλεια. Από τις 16 Μαΐου αποφύγετε την ένταση με άτομα της οικογένειας, προσέχετε για μικρές ζημίες που μπορεί να γίνουν στο χώρο του σπιτιού. Η Πανσέληνος στις 18 Μαΐου θα φέρει στην επιφάνεια κάποιο οικονομικό, κληρονομικό, φορολογικό θέμα, που θα χρειαστεί να  λύσετε. Ίσως θα φέρει στην επιφάνεια μια κρυφή σχέση σας.

 

Ταύρος

Με την Αφροδίτη στον πρώτο οίκο σας, θα έχετε αισιοδοξία, χαρά, θα είστε τρυφεροί, ερωτικοί, μαγνητικοί, θα βγείτε έξω να διασκεδάσετε, να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, για την εμφάνισή σας, θα προγραμματίσετε ταξίδια. Από τις 16 Μαΐου προσέχετε τη σχέση σας με τα αδέρφια και με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος γιατί μπορεί να σας δώσουν αφορμές για εντάσεις, προσέχετε επίσης τον τρόπο που οδηγείτε και το πώς εκφράζεστε. Επίσης, από τις 17 -18 Μαΐου θα πάρετε πληροφορίες, θα έχετε ιδέες, θα κάνετε συναντήσεις για να υπογράψετε συμφωνίες, συμβόλαια, θα συναντήσετε άτομα που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε και να πετύχετε τα σχέδια σας. Ίσως να αποφασίσετε και για ένα ρομαντικό ταξίδι. Στις 18 Μαΐου με τη σύνοδο Αφροδίτη – Ουρανό θα υπάρχουν πολλές δυνατότητες για να δημιουργηθεί ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή μία γνωριμία. Η Πανσέληνος ίσως φέρει στην επιφάνεια ένα πρόβλημα σε μία σχέση ή σε μία συνεργασία, μην αποφασίσετε και μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις αυτές τις μέρες γιατί μπορεί να σκεφτείτε συναισθηματικά και να μετανιώσετε αργότερα, μπορεί επίσης να φέρει μία νέα συνεργασία ή μία νέα σχέση για αυτούς που είναι μόνοι τους.

 

Δίδυμοι

Mε την Αφροδίτη στο 12ο οίκο θα έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε να κάνετε πράγματα για να βελτιώσετε την ψυχολογική σας κατάσταση, να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, ίσως θα γνωρίσετε κάποιο άτομο και θα του προσφέρετε τη βοήθειά σας. Ίσως έχετε επιθυμία να γυρίσετε σε μία παλιά σχέση σας, ή μία παλιά σχέση σας έρθει ξαφνικά και σας εκπλήξει. Από τις 16 Μαΐου η δράση σας θα επικεντρώνεται σε οικονομικά θέματα, ίσως βγουν κάποια έκτακτα έξοδα, αλλά χρειάζεται προσοχή στα τα άσκοπα έξοδα. Μία ιδέα σας και κάποιες πληροφορίες, θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε ένα στόχο σας, θα κάνετε για αυτό μυστικές συζητήσεις και συναντήσεις και μία σημαντική επαγγελματικά οικονομική συμφωνία. Η Πανσέληνος θα σας φέρει την ανάγκη να ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση, με την υγεία σας. Ίσως φέρει στην επιφάνεια κάποια προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο της εργασίας, αλλά και την ευκαιρία να γυρίσετε σε μία παλιά εργασία σας.

 

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη στον 11ο οίκο, είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και δημοφιλείς, οι φίλοι σάς δείχνουν την αγάπη και το ενδιαφέρον τους, θα έχετε νέες γνωριμίες, μία ξαφνική ερωτική σχέση από το φιλικό σας περιβάλλον, ή ίσως νιώσετε ξαφνικά ερωτικά συναισθήματα για κάποιον φίλο σας. Με τον Άρη στο ζώδιό σας θα έχετε πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες, προσπαθήστε να έχετε ηρεμία για να μην προκαλέσετε εντάσεις με άτομα της οικογένειας, με αγαπημένα πρόσωπα ή με άτομα του περιβάλλοντός σας. 17 με 18 Μαΐου μία ιδέα σας, πληροφορίες από φίλους, θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε ένα στόχο που έχει να κάνει με μία συνεργασία, μία ρομαντική πρόταση από το σύντροφό σας ίσως να σας φέρει πιο κοντά στο γάμο. Η Πανσέληνος στις 18 Μαΐου θα σας κάνει ιδιαίτερα ερωτικούς και γοητευτικούς, μπορεί να φέρει έναν έρωτα στη ζωή σας, να σας βοηθήσει να κατακτήσετε ένα δημιουργικό σας στόχο.

 

Λέων

Με την Αφροδίτη στον 10ο οίκο, θα έχετε ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη και καταξίωση, η δημοτικότητά σας θα είναι πολύ ανεβασμένη, είστε πιο κοινωνικοί, θα κάνετε γνωριμίες με άτομα που είναι καταξιωμένα και θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε τους στόχους σας. Ίσως έχετε μία ξαφνική προαγωγή ή μία πρόταση εργασίας. Γύρω στις 18 Μαΐου ίσως δημιουργηθεί ένα ξαφνικό ερωτικό ενδιαφέρον από ένα άτομο από τον επαγγελματικό χώρο. Από τις16 Μαΐου θα έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε για λίγο, ίσως νιώθετε κούραση και ανασφάλειες, αποφύγετε να εμπλακείτε σε παρασκήνιο ή σε μυστικές συναντήσεις που πιθανόν να λειτουργήσουν αργότερα εις βάρος σας. Για τους αδέσμευτους, θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μία ερωτική σχέση και να την κρατήσουν μυστική. Η πανσέληνος στις 18 Μαΐου θα σας φέρει σε δίλημμα, τι πρέπει να διαλέξετε στο χρόνο που διαθέτετε ανάμεσα στην οικογένειά και στην καριέρα.

 

Παρθένος

Για σας θα είναι μία όμορφη θετική εβδομάδα, νιώθετε ότι είστε πολύ κοντά στο στόχο σας, κάντε συζητήσεις, συναντήσεις, θα προγραμματίσετε ταξίδια στο εξωτερικό, ίσως γνωρίσετε ξαφνικά ένα άτομο από το εξωτερικό ή κάποιον σε ένα ταξίδι, που είναι διαφορετικός από εσάς και ερωτευτείτε. Από τις 16 Μαΐου θα ασχοληθείτε με συλλογική δουλειά, θα προσφέρετε τη βοήθειά σας σε ομάδες, αποφύγετε εντάσεις που θα προκύψουν με φίλους. Η Πανσέληνος στις 18 Μαΐου που γίνεται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα φέρει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, για ταξίδια στο εξωτερικό, για σπουδές ή σεμινάρια που θα βοηθήσουν στην εξέλιξή σας, θα φέρει δίπλα σας άτομα που θα σας στηρίζουν για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Στις 17 και 18 μπορείτε να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο ή να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο, να πάρετε απόφαση για ένα γάμο ή για έναν απόγονο.

 

Ζυγός

Από τις 15 Μαΐου θα ασχοληθείτε με κληρονομικά ζητήματα, με δάνεια, με οικονομικά θέματα ίσως έρθει ξαφνικά σε σας μία κληρονομιά ή παίρνετε χρήματα που δεν τα περιμένατε από το σύντροφό σας. Ίσως γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας στηρίξει οικονομικά. 17 και 18 κάνετε συζητήσεις και συναντήσεις για οικονομικά ζητήματα, συμβούλια και υπογραφές, με τη βοήθεια και στήριξη της οικογένειας. Από τις 16 Μαΐου οι πολλές υποχρεώσεις και οι ευθύνες στον επαγγελματικό χώρο θα σας φέρουν κούραση και ίσως ένταση με άτομα που δουλεύετε μαζί ή με τους προϊστάμενους, αποφύγετε τις συγκρούσεις και την ένταση και με άτομα της οικογένειας. Η Πανσέληνος στις 18 Μαΐου θα σας προβληματίσει για τα οικονομικά θέματα, ίσως φέρει στην επιφάνεια κάποια οφειλή, ίσως φέρει ξαφνικά μια πηγή εισοδήματος που δεν περιμένετε.

 

Σκορπιός

Η εβδομάδα για εσάς θα είναι δημιουργική, θα συναντήσετε νέα πρόσωπα, θα έχετε ευκαιρίες για μια νέα συνεργασία, για μία νέα προσωπική σχέση. Θα προγραμματίσετε μακρινά ταξίδια, θα κάνετε σχέδια για την καριέρα, για τη κοινωνική σας καταξίωση. Ένα άτομο από το κοντινό σας περιβάλλον ίσως σας προκαλέσει ένταση, προσπαθήστε να είστε ήρεμοι. Στις 17 και18 μπορείτε να υπογράψετε ένα συμβόλαιο ή μία συμφωνία. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 18/5 θα φέρει στην επιφάνεια θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Θα νιώθετε την ανάγκη να απελευθερωθείτε από μία σχέση που δεν πάει άλλο ή από μία συνεργασία. Καλό είναι να μην παίρνετε απότομες αποφάσεις, αφήστε το χρόνο να σας δείξει. Για τους αδέσμευτους θα φέρει ευκαιρίες για έναν έρωτα σημαντικό που θα έχει διάρκεια.

 

Τοξότης

Από τις 16 Μαΐου το ενδιαφέρον σας θα είναι σε θέματα της καθημερινότητας, της εργασίας, της υγείας. Ίσως έχετε κάποιο ξαφνικό χαρούμενο νέο που έχει να κάνει με την υγεία, μία πρόταση για μία καινούρια εργασία, ίσως αποφασίσετε να αλλάξετε τον τρόπο διατροφής σας, να ξεκινήσετε ένα καινούργιο σπορ, να αλλάξετε τις καθημερινές σας συνήθειες, γνωρίζετε άτομα διαφορετικά από εσάς που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Από τις 16 Μαΐου θα έχετε να τακτοποιήσετε θέματα οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά. Ίσως προκύψουν κάποιες οφειλές που δεν τις περιμένατε, ζητάτε βοήθεια από άτομα της οικογένειας που μάλλον δεν μπορούν να σας την παρέχουν. Στις 18 Μαΐου θα υπάρχουν ξαφνικές γνωριμίες ή ένα άτομο από το χώρο της εργασίας θα σας εκπλήξει ερωτικά. Η Πανσέληνος θα φέρει στην επιφάνεια ένα θέμα που υπάρχει ήδη στο χώρο της εργασίας ή ένα πρόβλημα στην υγεία. Μπορεί να φέρει και μία νέα εργασία για αυτούς που την αναζητούν.

 

Αιγόκερως

Είναι μία πολύ καλή, αισιόδοξη, όμορφη εβδομάδα για εσάς, συζητάτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, βγαίνετε έξω, διασκεδάζετε, έχετε νέες γνωριμίες, ξαφνικές γνωριμίες, απρόσμενες ερωτικές σχέσεις, κεραυνοβόλους έρωτες. Ίσως μία σχέση που θα δημιουργήσετε να σας αλλάξει τη ζωή. Από τις 16 Μαΐου αποφύγετε την ένταση και τη σύγκρουση με συνεργάτες ή με το αγαπημένο σας πρόσωπο, προσέχετε τον τρόπο που θα συζητήσετε μαζί τους, μην είστε καχύποπτοι και κτητικοί. Στις 17 και 18 είναι κατάλληλες μέρες, θα έχετε βοήθεια από κατάλληλους ανθρώπους, μπορείτε να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο, να κάνετε συμβόλαια, συμφωνίες, να αποφασίσετε για ένα γάμο ή για έναν απόγονο. Η Πανσέληνος στις 18 Μαΐου θα φέρει κοντά σας φίλους, θα σας κάνει δημοφιλείς, θα φέρει ξαφνικές εκπλήξεις στην αισθηματική σας ζωή.

 

Υδροχόος

Από τις 15 Μαΐου θα έρθετε πιο κοντά με άτομα της οικογένειάς σας, θα ασχοληθείτε με το σπίτι. Ίσως οργανώσετε κάποιο πάρτι ή μια γιορτή και θα βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε μία ξαφνική αλλαγή στο σπίτι σας. Από τις 16 θα έχετε πολλές υποχρεώσεις στην καθημερινότητα αλλά και στο χώρο της εργασίας, αυτό θα φέρει ένταση, κούραση και θα είστε ευάλωτοι και στην υγεία, άτομα από το χώρο της εργασίας θα σας φέρουν νευρικότητα ή θα είναι απαιτητικοί απέναντί σας. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και να συζητήσετε με όμορφο τρόπο μαζί τους. Στις 17 και 18 Μαΐου κάνετε συζήτησης, συναντήσεις μυστικές ίσως μαζί με άτομα της οικογένειας, υπογράφετε συμβόλαια και συμφωνίες που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή με την ακίνητη περιουσία. Η Πανσέληνος θα φέρει στην επιφάνεια κάποια θέματα εργασίας ή υγείας και θα σας αναγκάσει να αλλάξετε και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

 

Ιχθύες

Θα είναι μία εβδομάδα για εσάς πολύ ευχάριστη, με απρόσμενες συναντήσεις και συζητήσεις με αδέλφια ή με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα, θα προγραμματίσετε ταξίδια – εκδρομές. Θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα είστε αισιόδοξοι, θα έχετε ευχάριστη, κοινωνική διάθεση, θα περάσετε όμορφα και θα κάνετε νέες γνωριμίες. Στις συνάντησης και στις κοινωνικές σας εκδηλώσεις θα γνωρίσετε νέα άτομα, ίσως θα δημιουργεί ξαφνικά μία ερωτική σχέση. Με τον Άρη στον πέμπτο οίκο σας, είναι μια περίοδος δημιουργική, ερωτική και γόνιμη. Η Πανσέληνος στις 18 Μαΐου θα φέρει κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα, συγγενείς, ευκαιρίες για ευχάριστες μετακινήσεις, φλερτ και νέες γνωριμίες, θα ανοίξει δρόμους για εκπαιδευτικά σεμινάρια που θα βοηθήσουν

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΣτον μήνα του Ταύρου. “Ξυπνάς” από τον λήθαργο.
Επόμενο άρθροΟ Άρης στον Καρκίνο από 16/5 και η επιρροή του!
Εσμεράλδα Δόση
Εσμεράλδα Δόση Η Εσμεράλδα Δόση σπούδασε χημεία, αλλά το 1993 ανακάλυψε την αγάπη της για την Αστρολογία. Διαπίστωσε πως είναι μια σπουδαία γνώση με την οποία μπορεί κάποιος να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του και τους γύρω του, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν τις καλύτερες επιλογές στην πορεία που θέλουν να διανύσουν στη ζωή τους. Έτσι, από το 2012 ξεκίνησε σειρά μαθημάτων που αφορούν Ανάλυση Ερμηνείας Γενέθλιου Χάρτη, Μεθόδους Ετήσιων Προβλέψεων, Καρμική, Ψυχολογική και Εσωτερική Αστρολογία, Εκλείψεις, Ενεργειακά Κέντρα, Αρχές Εσωτερικής Φιλοσοφίας, Αριθμολογική Συναστρία και άλλα με τους καλύτερους Αστρολόγους της Ελλάδας. Το 2016 αποφοίτησε από το Κέντρου Διά Βίου Μάθησης «Εναλλακτική Παιδεία». Εκεί έκανε συν των άλλων και μαθήματα Ιατρικής και Δραγωνικής Αστρολογίας. Παράλληλα, παρακολούθησε εξειδικευμένα σεμινάρια από καταξιωμένους αστρολόγους τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Ωστόσο, δε σταματάει ποτέ να ερευνάει, να μελετάει και να εξελίσσει τις γνώσεις της. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr, όπου αρθρογραφεί μαζί με άλλους αστρολόγους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here