Widgets Magazine

Η ενέργεια της Νέας Σελήνης είναι πολύ μεγάλη και φέρνει σε όλους ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, έμπνευση, νέες ιδέες, δημιουργικότητα, νέες σχέσεις. Είναι η στιγμή τώρα να προωθήσετε τα όνειρά, τους στόχους σας, να δείτε μέσα στην καρδιά σας αν αυτό που κάνετε ή που έχετε στη ζωή σας  εκφράζει, σας κάνει χαρούμενους, είναι ευνοϊκές μέρες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας. Κοιτάξτε τι έχει προτεραιότητα στη ζωή σας, μην αναβάλλετε άλλο αυτά που θέλετε να κάνετε, μπορείτε να βάλετε γερές βάσεις και οι στόχοι σας να έχουν διάρκεια στο χρόνο. Πολλές φοβίες και ανασφάλειες σας αφήνουν πίσω, σας κρατάνε εγκλωβισμένους στον εαυτό σας, βοηθήστε τον εαυτό σας, δείξτε του ότι μπορείτε να κάνετε πράξη ό,τι ονειρεύεστε, μόνο εσείς είστε υπεύθυνοι για τη ζωή σας.

 

Κριός

Θα κάνετε συζητήσεις για οικονομικά θέματα που σχετίζονται με αδέρφια ή με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία και την υγεία. Θα έχετε πολλές ιδέες με τις οποίες μπορείτε να λύσετε τα προβλήματα που υπάρχουν. Στις 7 Μαΐου προσέχετε τη σχέση σας με το σύντροφό σας, αλλά και στον επαγγελματικό σας χώρο, θα νιώθετε να σας περιορίζουν, να σας καταπιέζουν, ίσως κάποιοι λειτουργούν εις βάρος σας, ίσως τα οικονομικά θέματα να φέρουν εντάσεις, προσέχετε την καχυποψία και την ζήλια στη σχέσεις, γιατί μπορεί να γίνει αιτία χωρισμού. Στις 8 Μαΐου θα έχετε απρόσμενες συναντήσεις, ειδήσεις, αλλά και νευρικότητα, έλλειψη υπομονής. Η 9η Μαΐου είναι αισιόδοξη, όμορφη μέρα, εσείς του τρίτου δεκαημέρου έχετε ευκαιρίες να κάνετε καλές γνωριμίες, ένα ταξίδι που ονειρεύεστε, να πάρετε ένα δώρο, ένα πτυχίο που περιμένετε, κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, να γνωρίσετε ένα άτομο που έχει σχέση με εξωτερικό. Στις 11 Μαΐου θα έχετε ευκαιρίες να πετύχετε κάποιο επαγγελματικό στόχο, που θα σας φέρει και οικονομική σταθερότητα, αλλά θα βοηθήσει και την εξέλιξή σας.

 

Ταύρος

Για εσάς ο Μάιος είναι ο καλύτερος μήνας. Τώρα θα μάθετε τι έγινε το προηγούμενο διάστημα πίσω από την πλάτη σας και θα προωθήσετε τα σχέδια που έχετε ετοιμάσει, τώρα ήρθε η στιγμή να τα υλοποιήσετε. Η Νέα Σελήνη, ο Ερμής και μετά η Αφροδίτη, είναι σύμμαχοί σας. Για όσους έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, από τις 8 Μαΐου θα έχετε ξαφνικές συναντήσεις, ειδήσεις, πολλές ιδέες, θα έχετε ώμος νευρικότητα, ένα σκληρό λόγο και ίσως να μην έχετε και υπομονή. Μία ξαφνική είδηση ή μία συνάντηση θα αλλάξει τα δεδομένα στα επαγγελματικά σας. Μπορείτε να οργανώσετε ταξίδια, να γνωρίσετε νέα άτομα ή να κάνετε μία σημαντική αγορά. Στις 7 Μαΐου ίσως να υπάρχει κάποιο πάγωμα στη σχέση σας με το σύντροφο σας ή κάποια προβλήματα να σας απομακρύνουν για λίγο. Στις 9 είναι μία ευνοϊκή μέρα να καταφέρετε ένα στόχο σας, να πραγματοποιήσετε μία συμφωνία που θα βελτιώσει τα οικονομικά σας. Οι αδέσμευτοι ίσως γνωρίσετε ένα άτομο και  κρατήσετε τη σχέση μυστική ή ίσως να μην μπορείτε να εκφράσετε τώρα τα συναισθήματά σας στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

 

Δίδυμοι

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα είστε εσωστρεφείς, δεν θα μιλάτε πολύ, όμως με τη βοήθεια των εμπειριών από το παρελθόν θα οργανώσετε τις σκέψεις, τις ιδέες σας. Κάντε έναν απολογισμό της κατάστασης που βρίσκεστε, και κάντε τις ημέρες αυτές δημιουργικές. Θα κάνετε μυστικές συναντήσεις και συζητήσεις. Ίσως αποκαλύπτεται κάτι που οι άλλοι κρύβουν από εσάς. Προσέχετε μην εμπλακείτε σε κάποιο παρασκήνιο και το που θα εμπιστευτείτε τις σκέψεις, τις ιδέες και τα λόγια σας. Στις 9 Μαΐου ίσως γνωρίσετε ένα άτομο μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, θα κάνετε μία σημαντική σχέση ή θα συμμετέχετε σε μία συλλογική δουλειά που επιθυμείτε πολύ. Μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα μία βαθιά επιθυμία σας, μία συνεργασία που θα βελτιώσει τα οικονομικά σας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ένα οικονομικό θέμα που σχετίζεται με τους άλλους, κάποιο δάνειο ή  οφειλές στο δημόσιο θα σας προβληματίζουν. Στις 9 Μαΐου μπορείτε να προωθήσετε μία ιδέα, ένα δημιουργικό σας σχέδιο που έχει να κάνει με τα επαγγελματικά.

 

Καρκίνος

Θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί, θα έχετε αισιοδοξία, θα κάνετε συναντήσεις, συζητήσεις με φίλους. Στις 8 Μαΐου θα έχετε ξαφνικές συναντήσεις, απρόσμενες ειδήσεις με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος. Πιθανόν να μάθετε κάποιο νέο που θα σας ξαφνιάσει. Η ενασχόληση σας με επαγγελματικά θέματα και με την καριέρα θα φέρουν προβλήματα στη σχέση, ανασφάλειες, φοβίες, ζήλιες από το σύντροφο σας, και η σχέση να περνάει κάποια δυσκολία ή να απομακρυνθείτε για λίγο. Από τις 11 Μαΐου θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό τομέα, θα έχετε επίσης βοήθεια από καταξιωμένους ανθρώπους να προωθήσετε τα σχέδια σας ή μία συνεργασία που θα βελτιώσει τα οικονομικά σας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου νιώθετε κούραση, ψυχική και σωματική, έχετε νευρικότητα και άγχος, αυτό θα φέρει και μικρά προβλήματα στην υγεία, θα είστε ευάλωτοι στα κρυολογήματα, αλλεργίες αλλά θα έχετε να λύσετε και προβλήματα που δημιουργούν οι άλλοι πίσω από την πλάτη σάς, προσέχετε και εσείς μην ενεργείτε μυστικά γιατί αυτό θα λειτουργήσει εις βάρος σας.

 

Λέων

Θα σας απασχολήσουν επαγγελματικά θέματα, για να προωθήσετε τα σχέδια σας και τους στόχους σας τώρα θα χρειαστεί να είστε πιο ήρεμοι, πρακτικοί και μεθοδικοί, με πρωτοποριακές ιδέες και με χαμηλούς τόνους. 8 Μαΐου θα έχετε μία απρόσμενη είδηση ή κάποιο γεγονός που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας θα σας ξαφνιάσει και ίσως θα αλλάξει τα σχέδιά σας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου είστε κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σας, κάνοντας ένα ταξίδι στο εξωτερικό, μια νέα γνωριμία, ένα ταξίδι αναψυχής για να διευρύνετε τις γνώσεις σας, είναι μία περίοδος δημιουργικότητας, χαράς, διασκέδασης που θα υπάρξει και ένας έρωτας. Μην αφήνετε τα προβλήματα στο χώρο της εργασίας και της καθημερινότητάς να δημιουργούν χάσμα στη σχέση σας, προσέχετε και την υγεία σας, βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε. Στις 11 Μαΐου θα έχετε ευκαιρίες για να πετύχετε ένα επαγγελματικό σας στόχο, ίσως θα πάρετε την καταξίωση που αξίζετε.

 

Παρθένος

Οι πρωτοπόρες ιδέες που έχετε, θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας, σπουδές και πνευματικές ανησυχίες. 8 Μαΐου θα έχετε απρόσμενες συζητήσεις και συναντήσεις, ξαφνικές ευκαιρίες για μακρινά ταξίδια, σπουδές, ίσως προκύψει και μία μετακόμιση στο εξωτερικό ή ακόμα και μια δουλειά στο εξωτερικό. Θα έχετε οικονομική βοήθεια από την οικογένειά σας, αλλά και από τρίτους, φορολογικά, δάνεια και οι κληρονομιές ευνοούνται. Οι αδέσμευτοι θα γνωρίσουν ένα άτομο που θα είναι ευκατάστατο ή με διαφορά ηλικίας. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε προβλήματα στη σχέση σας με τα παιδιά και με τον ερωτικό σας σύντροφο, θα νιώθετε να σας καταπιέζουν, προσπαθήστε να μην είστε σκληροί απέναντι τους για να μην απομακρύνονται τα παιδιά από κοντά σας και να μη χάσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο. Στις 11 Μαΐου μπορείτε να πετύχετε ένα στόχο σας που έχει να κάνει με σπουδές, μακρινά ταξίδια, νομικά θέματα ή έναν έρωτα.

 

Ζυγός

Κάντε συζητήσεις, συναντήσεις για οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τους άλλους. Οι πρωτοπόρες ιδέες σας θα φέρουν λύσεις σε ένα οικονομικό θέμα, μία απρόσμενη είδηση που έχει να κάνει με τα οικονομικά σας, αλλά ίσως και με ένα ερωτικό, συναισθηματικό θέμα, θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα. Προβλήματα και ευθύνες που έχετε στην οικογένεια θα περιορίζουν το χρόνο σας στις σχέσεις και στις συνεργασίες, αυτό θα φέρει σύγκρουση και ίσως μία ψυχρότητα στις σχέσεις, και διακοπή κάποιας συνεργασίας. Στις 11 μπορείτε να κάνετε μία σημαντική οικονομική συμφωνία. Με τη βοήθεια ατόμων της οικογένειας θα απαλλαγείτε από κάποιο χρέος ή οφειλή που έχετε. Μπορείτε επίσης να πάρετε μία σημαντική απόφαση για έναν γάμο ή μία συνεργασία. Προσέχετε τις υπερβολές στα ταξίδια, στην οδήγηση αλλά και στα έξοδα.

 

Σκορπιός

Θέματα συντροφικότητας και συνεργασίες θα σας απασχολήσουν αυτές τις μέρες. Ίσως ο σύντροφός σας θα σας κάνει μία ξαφνική πρόταση γάμου. Ίσως λάβετε μία απρόσμενη είδηση για μία συνεργασία. Αν στη συζήτησή σας υπάρχει ένταση πρέπει να προσέχετε γιατί αυτό θα φέρει το τέλος της σχέσης ή της συνεργασίας. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι που το έχετε ονειρευτεί με το σύντροφο σας. Ίσως μία πρωτοποριακή ιδέα σας να γίνει αιτία για μία νέα συνεργασία. Στις 9 Μαΐου θα σας δοθεί η ευκαιρία να σταθεροποιήσετε ή να ξεκινήσετε μία εργασία που θα σας βελτιώσει στα οικονομικά. Οι αδέσμευτοι ίσως γνωρίσουν ένα άτομο ευκατάστατο στο χώρο της εργασίας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και μην κολλάτε στα προβλήματα του παρελθόντος που σας χαλάνε τη διάθεση. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου προσέχετε τα οικονομικά σας, μην κάνετε υπερβολές και σπατάλες.

 

Τοξότης

Θα έχετε απρόσμενες συναντήσεις στο χώρο της εργασίας και θα υπάρχουν νέες ευκαιρίες για εργασία. Στις 8 Μαΐου ίσως υπάρχει μία ξαφνική αλλαγή στο χώρο της εργασίας, ίσως να μάθετε κάτι και να ξαφνιαστείτε από άτομα στο χώρο της εργασίας. Θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα υγείας και θέματα της φυσικής κατάστασης. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου κάνετε υπερβολές στις ενέργειές σας, υπερβολές στα έξοδα και θα έχετε εντάσεις και τσακωμούς με το σύντροφό σας ή με συνεργάτες. Πρέπει να είστε ήρεμοι και να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και ρεαλισμό την κατάσταση. Στις 9 Μαΐου οι αδέσμευτοι θα έχουν ευκαιρία για μία γνωριμία, έναν έρωτα. Από την άλλη θα υπάρχουν κάποιες οικονομικές δυσκολίες ή κάποια χρέη από το παρελθόν που θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

 

Αιγόκερως

Θα έχετε πολλές πρωτοπόρες ιδέες που θα βοηθήσουν στην εξέλιξή σας. Ίσως θα γνωρίσετε και θα ερωτευτείτε διαφορετικά άτομα. 8 Μαΐου θα έχετε ξαφνικά, ευχάριστα νέα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά σας, ίσως ξαφνιαστείτε από μία πρόταση γάμου ή θα γνωρίσετε έναν έρωτα που θα σας αλλάξει τη ζωή. Κάνετε συζητήσεις και παίρνετε αποφάσεις για ταξίδια και μετακινήσεις σε μέρη που δεν έχετε πάει. Στις 9 Μαΐου αποφύγετε τις εντάσεις και τη σκληρότητα με άτομα της οικογένειας, θα έχετε την ευκαιρία επίσης να διαμορφώσετε το χώρο του σπιτιού, να το ανανεώσετε ή να οργανώσετε κάποιο πάρτι και να καλέσετε φίλους. Προσέχετε τις υπερβολές στη διατροφή σας, στην εργασία, προσέχετε την υγεία σας, γιατί θα είστε ευάλωτοι στα κρυολογήματα, στις αλλεργίες, προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε. Στις 11 Μαΐου θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε κοντά με τα άτομα της οικογένειας, να μοιραστείτε την αγάπη σας και θα φτιάξετε τις σχέσεις σας.

 

Υδροχόος

Θα κάνετε συζητήσεις για θέματα του σπιτιού, της οικογένειας, θέματα ακίνητης περιουσίας, θα συζητήσετε για διάφορα προβλήματα που υπάρχουν με τα νεαρά άτομα της οικογένειας. Ίσως θα χρειαστεί να αντικαταστήσετε κάποια πράγματα, να κάνετε κάποια εργασία, προσπαθήστε να συζητήσετε με ήρεμο τρόπο, να μη έχετε νευρικότητα, για να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε νέους ανθρώπους με τη βοήθεια των φίλων. Θα πραγματοποιήσετε μία επιθυμία σας. Ίσως βρείτε τον έρωτά μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, στη γειτονιά ή σε κάποιο ταξίδι. Στις 11 Μαΐου θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε ένα πρόβλημα από το παρελθόν και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με ένα άτομο της οικογένειας. Αποφύγετε τις υπερβολές στη διασκέδαση, στον έρωτα και στη διατροφή.

 

Ιχθύες

Αλλάζει τώρα ο τρόπος που σκέφτεστε, η καθημερινότητά σας, οι άνθρωποι που γνωρίζετε, χρησιμοποιήστε τώρα έναν πιο εξελιγμένο τρόπο επικοινωνίας. Με τις πρωτοπόρες ιδέες σας, μπορείτε να ανοίξετε ένα νέο παράθυρο στη ζωή, να κάνετε πράγματα άγνωστα μέχρι τώρα, να εξελιχτείτε. Στις 8 Μαΐου θα πάρετε μία είδηση που θα αλλάξει την καθημερινότητά σας και θα σας εκπλήξει. Ίσως λάβετε κάποιο ευχάριστο νέο που έχει να κάνει με τα αδέρφια σας ή με συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας. Στις 9 Μαΐου μία οικονομική, επαγγελματική συμφωνία θα βελτιώσει τα οικονομικά σας, για όσους ενδιαφέρονται θα υπάρχουν ευκαιρίες για εργασία. Στις 11 Μαΐου μπορείτε να σταθεροποιήσετε μία συλλογική δουλειά. Αποφύγετε να μπλέκετε τα οικονομικά σας με τους φίλους.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΝέα Σελήνη στην μοίρα του Μύστη. Οι πνευματικές ενεργειες γειώνονται.
Επόμενο άρθροΗ Νέα Σελήνη Μαΐου 2019 στον Ταύρο και η επιρροή της
Εσμεράλδα Δόση
Εσμεράλδα Δόση Η Εσμεράλδα Δόση σπούδασε χημεία, αλλά το 1993 ανακάλυψε την αγάπη της για την Αστρολογία. Διαπίστωσε πως είναι μια σπουδαία γνώση με την οποία μπορεί κάποιος να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του και τους γύρω του, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν τις καλύτερες επιλογές στην πορεία που θέλουν να διανύσουν στη ζωή τους. Έτσι, από το 2012 ξεκίνησε σειρά μαθημάτων που αφορούν Ανάλυση Ερμηνείας Γενέθλιου Χάρτη, Μεθόδους Ετήσιων Προβλέψεων, Καρμική, Ψυχολογική και Εσωτερική Αστρολογία, Εκλείψεις, Ενεργειακά Κέντρα, Αρχές Εσωτερικής Φιλοσοφίας, Αριθμολογική Συναστρία και άλλα με τους καλύτερους Αστρολόγους της Ελλάδας. Το 2016 αποφοίτησε από το Κέντρου Διά Βίου Μάθησης «Εναλλακτική Παιδεία». Εκεί έκανε συν των άλλων και μαθήματα Ιατρικής και Δραγωνικής Αστρολογίας. Παράλληλα, παρακολούθησε εξειδικευμένα σεμινάρια από καταξιωμένους αστρολόγους τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Ωστόσο, δε σταματάει ποτέ να ερευνάει, να μελετάει και να εξελίσσει τις γνώσεις της. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr, όπου αρθρογραφεί μαζί με άλλους αστρολόγους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here