Widgets Magazine

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινάει με εσωστρέφεια, όμως από τις 17 του μήνα όλα αλλάζουν με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιό σας. Θα έχετε δυνατότητες να κλείσετε μία συμφωνία, μία δουλειά και να παρουσιάσετε πιο εύκολα τις ιδέες σας, χωρίς παρεξηγήσεις, με τόλμη και ειλικρίνεια. Θα είστε πολύ δραστήριοι, θα αναπτύξετε επαφές με άλλα άτομα, θα ανταλλάξετε πληροφορίες, που θα είναι χρήσιμες για τη ζωή και τα σχέδιά σας. Θα πραγματοποιήσετε ταξίδια, εκδρομές, μετακινήσεις και καλό είναι να κάνετε έναν καλό προγραμματισμό, γιατί θα χρειαστεί να κάνετε πολλά πράγματα και πιθανόν έτσι να παραμελήσετε τις υποχρεώσεις σας. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σας θα γίνετε πιο δημοφιλείς, ερωτικοί, όμορφοι, θα κάνετε πράγματα για την εικόνα σας, θα φλερτάρετε και θα μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο άτομο που δεν μπορούσατε μέχρι τώρα. Όσοι είστε μόνοι μπορείτε τώρα να ερωτευτείτε, να βρείτε τον άνθρωπο που ψάχνετε και σας ενδιαφέρει. Η πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ζυγού – Κριού επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων, της συντροφικότητας και των συνεργασιών. Θα υπάρχουν ξεκαθαρίσματα. Μερικές σχέσεις θα τελειώσουν και όσες έχουν γερές βάσεις θα σταθεροποιηθούν. Τα ξεκαθαρίσματα θα φέρουν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας.

 

Ταύρος

Από τις 17 Απριλίου θα είστε εσωστρεφείς και δε θα θέλετε να λέτε πολλά. Θα κάνετε μυστικές συζητήσεις, συναντήσεις, γνωριμίες, που θα θέλετε να τα κρατήσετε μακριά. Να προσέχετε τα οικονομικά σας, τις συζητήσεις που κάνετε και τα άτομα που εμπιστεύεστε για να αποφύγετε απογοητεύσεις και εξαπατήσεις. Μέχρι τις 20 Απριλίου με την Αφροδίτη στον 11ο οίκο θα γνωρίσετε νέους φίλους, θα είστε πιο κοινωνικοί και θα ενταχθείτε σε ομάδες. Θα μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδια, τα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Αν είστε μόνοι πιθανόν μέσω φίλων να βρείτε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 19 Απριλίου θα επηρεάσει την καθημερινότητά σας, τον χώρο της εργασίας, θα νιώθετε ότι πιέζεστε, ότι έχετε πολλές ευθύνες και μπορεί να εμφανίζονται και μικρές ενοχλήσεις στην υγεία. Από τις 20 του μήνα ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σας και η αισιοδοξία και η πρωτοτυπία έρχονται στη ζωή σας.

 

Δίδυμοι

Ο Ερμής από τις 17 Απριλίου, που θα είναι στον 11ο οίκο, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε και να προάγετε τις ιδέες και τους στόχους σας, θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα ενταχθείτε σε ομάδες. Μέχρι τις 20 Απριλίου μπορείτε να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, να διαμορφώσετε το κοινωνικό σας προφίλ και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. H πανσέληνος στις 19 Απριλίου πραγματοποιείται στο πέμπτο οίκο σας, που έχει να κάνει με τη δημιουργία, τον έρωτα, τα παιδιά και θα σας βοηθήσει να κάνετε ξεκαθαρίσματα, τα οποία θα είναι λίγο επώδυνα, αλλά απαραίτητα για να νιώθετε εσείς καλά. Από τις 20 του μήνα για όσους είναι μόνοι θα υπάρχουν νέες γνωριμίες και ίσως ένας έρωτας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

 

Καρκίνος

Το ενδιαφέρον σας αυτήν την εβδομάδα θα είναι η κοινωνική σας εικόνα και η καριέρα σας. Μπορείτε να κάνετε τώρα κάποια διαφημιστικά να προβληθείτε ή να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, να πάρετε αποφάσεις για την καριέρα σας, να συζητήσετε με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν και να σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές για το μέλλον σας και να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο στη ζωή σας. Μέχρι τις 20 Απριλίου θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κάποιο ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Επίσης, δίνεται η ευκαιρία να σταθεροποιήσετε μία συνεργασία. Για όσους είναι μόνοι μπορούν να γνωρίζουν τον έρωτα σε ένα ταξίδι. Από τις 20 του μήνα με την Αφροδίτη να είναι στον δέκατο οίκο σας, θα έχετε ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη, οι σχέσεις που δημιουργούνται στον χώρο της δουλειάς σας θα είναι πολύ φιλικές και οι συνεργάτες μπορούν να σας βοηθήσουν στην πρόοδό σας. Η πανσέληνος επηρεάζει τον χώρο της οικογένειας και το σπίτι. Θα είστε διχασμένοι για το αν θα πρέπει να δώσετε περισσότερο χρόνο στην οικογένεια ή στην καριέρα, πράγμα που μπορεί να φέρει προβλήματα στο σπίτι, τα οποία τώρα θα βγουν στην επιφάνεια. Αποφύγετε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στο σπίτι και να πάρετε αποφάσεις τώρα.

 

Λέων

Μέχρι τις 20 Απριλίου μπορείτε να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας εξελίξουν στον τομέα της εργασίας ή να κλείσετε μία συμφωνία που θα σας βοηθήσει οικονομικά. Με την Πανσέληνο στις 19 Απριλίου θα έχετε ένταση στην επικοινωνία και θα επηρεαστεί η σχέση σας με τα αδέλφια και με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Ωστόσο θα φέρει κοντά σας πρόσωπα που θα σας αξίζουν και θα σας μαγνητίσουν. Να προέχετε στην οδήγηση. Με την είσοδο του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού θα έχετε ευκαιρίες να προγραμματίσετε ταξίδια στο εξωτερικό, να συναντήσετε άτομα από μακριά, να διευθετήσετε ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, με την εκπαίδευση και με νομικά θέματα. Θα είναι η κατάλληλη στιγμή να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, να παρακολουθήσετε κάποια διάλεξη ή ένα σεμινάριο, είτε να κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι.

 

Παρθένος

Μέχρι τις 20 Απριλίου έχετε δυνατότητες να σταθεροποιήσετε μία σχέση ή συνεργασία και να περάσετε όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο που είναι δίπλα σας. Όσοι είναι μόνοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν έναν σημαντικό άνθρωπο, ίσως και τον έρωτα της ζωής τους. Επίσης, από τις 20 του μήνα είναι μία ιδιαίτερα όμορφη περίοδος για τα αισθηματικά και ερωτικά σας ζητήματα, η διάθεσή σας θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο άτομο που σας αρέσει και σας ενδιαφέρει. Θα μπορείτε τώρα να κάνετε  συζητήσεις και συμφωνίες για οικονομικά θέματα που σχετίζονται με άλλους και να τακτοποιήσετε υποθέσεις με τράπεζες και κληρονομιές. Ίσως προκύψει και ένα μακρινό ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους. Η Πανσέληνος θα φέρει ένταση σε θέματα οικονομικά και ασφάλειας. Ίσως έρθει στην επιφάνεια κάποια οικονομική υπόθεση, για την οποία θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις.

 

 

 

Ζυγός

Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε συζητήσεις με τον σύντροφό σας για θέματα που σχετίζονται με τη σχέση και τον γάμο. Ίσως πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Εάν είστε ελεύθεροι θα γνωρίσετε ένα άτομο και ίσως ξεκινήστε μία σχέση. Θα κάνετε συζητήσεις και για θέματα συνεργασιών. Η Πανσέληνος στις 19 Απριλίου θα γίνει στο ζώδιό σας και θα φέρει στην επιφάνεια θέματα που κρατούσατε μέσα σας και δεν τολμούσατε να βγάλετε στην επιφάνεια. Ίσως έρθει η στιγμή να ξεκαθαρίσετε τι πραγματικά θέλετε στη ζωή σας, τι είναι αυτό που σας κάνει χαρούμενους και σας βοηθάει να εξελιχθείτε ως άνθρωποι. Από τις 20 του μήνα, που ο Ήλιος μπαίνει στον Ταύρο, θα σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με τους άλλους, καθώς και βαθιά συναισθηματικά θέματα.

 

 

Σκορπιός

Μέχρι και τις 20 Απριλίου θα έχετε τη δυνατότητα να βάλετε σε τάξη ζητήματα της καθημερινότητας και της εργασίας, να κάνετε συναντήσεις, νέες γνωριμίες, μικρά ταξίδια, να έρθετε πιο κοντά με αδέρφια και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Οι ελεύθεροι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μία σημαντική γνωριμία που ίσως εξελιχθεί σε ερωτική. Από τις 17 του μήνα μπορείτε να κάνετε συζητήσεις για την εργασία σας, να λύσετε προβλήματα εάν υπάρχουν, να ασχοληθείτε με την εμφάνιση και την υγεία σας, να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, να τραφείτε σωστά και υγιεινά και να φροντίσετε τον εαυτό σας. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 19 Απριλίου θα επηρεάσει τη διάθεση και την ψυχολογική σας κατάσταση. Ίσως φέρει στην επιφάνεια την κούραση του τελευταίου διαστήματος. Θα μπορείτε τώρα να τακτοποιήσετε θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία. Ίσως να τελειώσει κάτι στον εργασιακό χώρο και να ξεκινήσει κάτι καινούργιο πρωτοποριακό.

 

Τοξότης

Θα έχετε τη διάθεση ενός μικρού παιδιού, θα θέλετε να διασκεδάσετε, να χορέψετε, να περάσετε όμορφα με τα παιδιά και τον αγαπημένο σας. Θα περάσετε ωραίες στιγμές και θα του δείχνετε τη χαρά και τα συναισθήματά σας. Όσοι αναζητούν κάποια άτομα στη ζωή τους είναι ευνοημένες ημέρες και θα έχουν πολλές πιθανότητες να δημιουργήσουν μία μακροχρόνια σχέση με το άτομο που τους ενδιαφέρει. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τις φιλικές και ομαδικές σχέσεις, καθώς και την κοινωνική σας ζωή. Ίσως να κάνετε μία αλλαγή που θα σας ανανεώσει. Προσπαθήστε να έχετε χαμηλούς τόνους εάν χρειαστεί να συζητήσετε και να λύσετε κάποιο θέμα με κάποιον φίλο σας. Πιθανόν να δημιουργηθεί και μία νέα γνωριμία.

 

Αιγόκερως

Από τις 17 Απριλίου θα έχετε συζητήσεις με άτομα της οικογένειας και θα νιώθετε την ανάγκη να κλειστείτε στον εαυτό σας. Θα είναι ευνοϊκές μέρες να ξεκαθαρίσετε τα θέματα ή προβλήματα που τυχόν έχετε με την οικογένειά σας και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας προς αυτούς. Θα υπάρχει ακόμα η ανάγκη να ασχοληθείτε με το σπίτι, να μείνετε περισσότερο με την οικογένειά σας και να τους φροντίσετε. Μέχρι τις 20 Απριλίου είναι επίσης ευνοϊκές ημέρες για να συζητήσετε και να κλείσετε κάποια οικονομική συμφωνία, να κάνετε ταξίδια και νέες γνωριμίες. Οι ελεύθεροι ίσως γνωρίσετε ένα άτομο, που θα σας εκφράσει τα συναισθήματά του. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον τομέα των επαγγελματικών σας. Εάν σας ασκήσουν κριτική σε κάποιο θέμα της δουλειάς, προσέχετε την ένταση στην επικοινωνία. Από την άλλη μπορεί να σας κάνουν και μία πρόταση για κάτι νέο που θα σας ενδιαφέρει.

 

Υδροχόος

Μέχρι τις 20 Απριλίου θα έχετε τις ευκαιρίες να κάνετε μία μυστική επαγγελματική συμφωνία, που θα σας ενισχύει οικονομικά. Ίσως κάνετε μία γνωριμία με κάποιο άτομο που θα έχει τη δυνατότητα να σας βοηθήσει και οικονομικά. Από τις 17 του μήνα και μετά από τις 20, με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό, θα είναι μια περίοδος με πολλές συζητήσεις, συναντήσεις, νέες γνωριμίες, ταξίδια και η καθημερινότητά σας θα είναι έντονη, θα βρίσκεστε με συγγενείς, φίλους και γείτονες και θα περνάτε όμορφες στιγμές. Η Πανσέληνος θα φέρει στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με αδέρφια και ταξίδια. Ίσως υπάρξει κάποια αποκάλυψη ή μάθετε κάποιο νέο από αυτούς. Να προσέχετε στην οδήγηση και στην επικοινωνία, καθώς θα παρουσιαστεί ένταση εκεί. Ωστόσο ίσως έρθει στον δρόμο σας ένα άτομο που θα σας αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε και την αντίληψη που έχετε για τη γνώση.

 

Ιχθείς

Οι συζητήσεις σας αυτή την εβδομάδα, θα έχουν να κάνουν με οικονομικά θέματα. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε μία σημαντική αγορά. Θα έχετε ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, θα νιώθετε αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και σιγουριά για το μέλλον. Η Πανσέληνος στις 19 Απριλίου πραγματοποιείται στον 8ο οίκο σας και θα φέρει εντάσεις στην ψυχολογική σας κατάσταση, πάθος και ερωτισμό. Μπορεί να έχετε την ανάγκη να ψάξετε μία παλιά σας σχέση. Υπάρχει περίπτωση να βρείτε κάποιο άτομο που σας ελκύει ερωτικά και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Ίσως βγουν στην επιφάνεια και φοβίες για οικονομικά θέματα. Η είσοδος του Ηλίου στον Ταύρο από τις 20 του μήνα θα σας φέρει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες με βοήθεια από ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠανσέληνος Απριλίου 2019: Η ολοκλήρωση
Επόμενο άρθροΠλούτωνας στον Αιγόκερω & Ποσειδώνας στους Ιχθύες. Οι δύο αλχημιστές .
Εσμεράλδα Δόση
Εσμεράλδα Δόση Η Εσμεράλδα Δόση σπούδασε χημεία, αλλά το 1993 ανακάλυψε την αγάπη της για την Αστρολογία. Διαπίστωσε πως είναι μια σπουδαία γνώση με την οποία μπορεί κάποιος να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του και τους γύρω του, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν τις καλύτερες επιλογές στην πορεία που θέλουν να διανύσουν στη ζωή τους. Έτσι, από το 2012 ξεκίνησε σειρά μαθημάτων που αφορούν Ανάλυση Ερμηνείας Γενέθλιου Χάρτη, Μεθόδους Ετήσιων Προβλέψεων, Καρμική, Ψυχολογική και Εσωτερική Αστρολογία, Εκλείψεις, Ενεργειακά Κέντρα, Αρχές Εσωτερικής Φιλοσοφίας, Αριθμολογική Συναστρία και άλλα με τους καλύτερους Αστρολόγους της Ελλάδας. Το 2016 αποφοίτησε από το Κέντρου Διά Βίου Μάθησης «Εναλλακτική Παιδεία». Εκεί έκανε συν των άλλων και μαθήματα Ιατρικής και Δραγωνικής Αστρολογίας. Παράλληλα, παρακολούθησε εξειδικευμένα σεμινάρια από καταξιωμένους αστρολόγους τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Ωστόσο, δε σταματάει ποτέ να ερευνάει, να μελετάει και να εξελίσσει τις γνώσεις της. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr, όπου αρθρογραφεί μαζί με άλλους αστρολόγους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here