Widgets Magazine

Κριός

Αυτή την εβδομάδα που ξεκινάει, θα είστε εσωστρεφείς, θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα αλλά το μυαλό σας είναι ακόμα στο παρελθόν, κάνετε μυστικές συζητήσεις, συναντήσεις, δεν είστε έτοιμοι να εκφράσετε αυτά που θέλετε, ίσως οι σκέψεις αυτό το διάστημα να είναι απατηλές, σκέπτεστε ακόμα να γυρίσετε σε μία παλιά σχέση, ίσως μπλέκετε σε μια παράνομη σχέση. Καλό είναι να μην βγάλετε προς τα έξω αυτά που σκέφτεστε και συζητάτε, επίσης, μη δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς και να δώσετε προτεραιότητα στη δουλειά σας, όπου θα υπάρξουν αναβολές, εμπόδια και πίεση, περιορισμοί από ισχυρά άτομα, ίσως νιώθετε απογοήτευση και είστε αυστηροί με τον εαυτό σας και με άτομα της οικογένειας, προσπαθήστε να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζονται και να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, σε αυτό που πιστεύετε και στις δυνάμεις σας. Στο τέλος της εβδομάδας ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα σας στηρίξει, ίσως δημιουργηθεί μία σχέση με διαφορά ηλικίας, θα έχετε επιτυχία σε ένα δικαστικό θέμα, σε ένα πτυχίο, θα κάνετε ένα μακρινό ταξίδι. Προσέχετε την ένταση στην επικοινωνία με άτομα του κοντινό σας περιβάλλοντος αλλά και την οδήγηση.

Ταύρος

Και αυτή την εβδομάδα θα είστε εσωστρεφείς, μην αφήνετε φοβίες, ανασφάλειες και προβλήματα του παρελθόντος να σας επηρεάσουν, αντιμετωπίστε τα με ρεαλισμό και θα σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε το μέλλον. Θα έχετε συναντήσεις, συζητήσεις με φίλους ή θα ασχοληθείτε με συλλογική δουλειά. Οι αδέσμευτοι θα γοητεύονται από ένα φιλικό πρόσωπο, ίσως να δημιουργηθεί μία σχέση που πιθανόν να έχει διαφορά ηλικίας. Προσέχετε πώς χειρίζεστε το λόγο σας και μη δίνετε πολλές υποσχέσεις. Αυτό το διάστημα θα έχετε να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα, προσέχετε τα έξοδά σας. Ίσως ένα άτομο από το ευρύτερο συγγενικό σας περιβάλλον, να χρειάζεται τη βοήθειά σας. Στο τέλος της εβδομάδας ένας αγαπημένος φίλος σας στηρίζει, θα έχετε και μία οικονομική βοήθεια από τρίτους.

Δίδυμοι

Με τον Άρη στο ζώδιό σας θα έχετε δύναμη, ενέργεια, αισιοδοξία, σωματική αντοχή, μπορείτε να διεκδικήσετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας, προσέχετε μόνο την ένταση και τον τρόπο που θα κινείστε. Θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα που έχουν να κάνουν με άλλους, θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε λογαριασμούς που δεν είχατε υπολογίσει, υποχρεώσεις που δεν περιμένατε, αυτό θα σας φέρει άγχος, φοβίες και θα νοιώθετε ευάλωτοι ψυχολογικά. Πιθανόν να αντιμετωπίσετε και κάποιο ζήτημα που έχει να κάνει με φίλους ή με συλλογική δουλειά. Στα επαγγελματικά θα έχετε συναντήσεις, πολλές οικονομικές υποσχέσεις, να είστε προσεκτικοί μπορεί να μην έχουν βάσεις, να ελέγχετε καλά ότι υπογράφετε. Στις 12 Απριλίου ένα άτομο από τον επαγγελματικό τομέα θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε ένα επαγγελματικό σας στόχο. Εσείς που είστε μόνοι, ίσως γνωρίσετε ένα άτομο και δημιουργήσετε μία σοβαρή σχέση. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε τύχη, αισιοδοξία, θα γνωρίσετε νέους φίλους, θα έχετε ευκαιρίες για μία συνεργασία ή μία συλλογική δουλειά ή μία νέα σχέση. Όσοι έχετε ήδη σχέση, θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για ένα γάμο.

Καρκίνος

Θα είστε ψυχολογικά ευάλωτοι αυτή την εβδομάδα, νιώθετε κούραση ψυχική και σωματική, έχετε άγχος και νευρικότητα, έρχονται στην επιφάνεια πληγές από το παρελθόν και προβλήματα που πρέπει να λύσετε. Θα είστε ευάλωτοι και στην υγεία σας, προσπαθήσετε να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε. Θα έχετε επίσης και ανθρώπους που λειτουργούν παρασκηνιακά εναντίον σας, αλλά και εσείς μπορεί να ετοιμάζετε κάτι μυστικό. Είναι μια περίοδος που θα ασχοληθείτε με την καριέρα σας και θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας στο κοινωνικό σας περίγυρο. Θα έχετε την ευκαιρία να αναλάβετε μία δουλειά που θα έχει πολλές ευθύνες που όμως θα σας φέρει πιο κοντά στην επιτυχία. Προσέχετε τη συμπεριφορά στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες, μην είστε απόλυτοι και δημιουργήσετε προβλήματα. Θα έχετε συναντήσεις, συζητήσεις με αγαπημένους ανθρώπους, και μέσα σε αυτούς, θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας γοητεύει. Τέλος της εβδομάδας θα έχετε ευχάριστα νέα που έχουν να κάνουν με θέματα εργασίας, υγείας.

Λέων

Θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τους άλλους, κάνετε πολλές επαφές, μυστικές συζητήσεις. Ίσως έχετε μία επαγγελματική πρόταση που θα βελτιώσει τα οικονομικά σας. Μην αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας σε ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε και μπορεί να σας δημιουργήσουν εμπόδια. Ίσως κάνετε αυτή τη στιγμή μία αγορά, μία επένδυση. Η καθημερινότητά σας είναι πολύ φορτωμένη, στο χώρο της εργασίας έχετε πίεση, υποχρεώσεις και προβλήματα, ίσως θα έχετε ενοχλήσεις και στην υγεία, προσπαθήσετε να τα βάλετε όλα σε μία τάξη. Ένα ταξίδι, τέλος της εβδομάδας, θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε, και αν είστε μόνοι, θα γνωρίσετε έναν πολύ δυνατό έρωτα. Όσοι ανήκετε στις τελευταίες μέρες, θα έχετε ευκαιρίες να δημιουργήσετε, να αποφασίσετε για ένα γάμο, για ένα παιδί. Μία γνωριμία που έχετε στο εργασιακό σας χώρο, είναι ευκαιρία τώρα να την επισημοποιήσετε. Μπορεί να υπάρχει και μία πρόταση εργασίας που θα σας φέρει οικονομική βοήθεια.

Παρθένος

Οι προσωπικές σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα έχουν πολλές απαιτήσεις από εσάς, ίσως τα παιδία, ο αγαπημένος σας, να σας χρειάζονται δίπλα τους, να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα που έχουν, η πολλή δουλειά και οι πολλές ευθύνες δεν σας αφήνουν χρόνο να αφιερώστε σε αυτούς και στη χαρά σας. Προσπαθήστε να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Στις 12 Απριλίου προσέχετε μη δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε, στο σύντροφό σας ή στα άτομα της οικογένειας. Με τον ανάδρομο Δια στον 4ο οίκο σας ίσως επανεξετάσετε ή διορθώσετε τη σχέση σας, ίσως κάνετε μια αγορά που είχατε στο μυαλό το προηγούμενο διάστημα ή μια συνεργασία. Ο σύντροφός, σας στηρίζει και σας εκφράζει την αγάπη του, θα προγραμματίσετε ένα ταξίδι. Εσείς που είστε μόνοι, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία ρομαντική, όμορφη σχέση. Στο τέλος της εβδομάδας θα καταφέρετε κάτι πολύ σημαντικό που έχει να κάνει με τα οικονομικά.

Ζυγός

Πολλές απαιτήσεις, υποχρεώσεις έχετε στην οικογένεια, σε ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας που χρειάζονται τη φροντίδα σας, αλλά και στο χώρο της εργασίες κάνετε συζητήσεις, συναντήσεις για ένα οικονομικό θέμα ή για να διαμορφώσετε το χορό της εργασίας. Ίσως κάνετε ριζικές αλλαγές στο σπίτι ή άτομα της οικογένειας εγκαταλείπουν το χορό του σπιτιού. Ίσως και εσείς για αναγκαστικούς λόγους να μετακομίσετε ή να αφήσετε το χώρο της οικογένειας. Ίσως σας απασχολεί κάποιο πρόβλημα υγείας, δικό σας ή αγαπημένου σας προσώπου. Καλό είναι να βρείτε μία καλύτερη αντιμετώπιση. Προσπαθήστε να μην είστε αυστηροί με άτομα της οικογένειας. Εάν είστε σε αναζήτηση δουλειάς αυτές τις μέρες θα βρείτε κάτι που να σας ικανοποιήσει, επίσης μία σχέση στο χώρο της εργασίας μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική. Τώρα με το Δία ανάδρομο στον τρίτο οίκο σας θα επανεξετάσετε θέματα που έχουν να κάνουν με το εμπόριο, με τα γραπτά, με την επικοινωνία και τα ταξίδια.

Σκορπιός

Από την αρχή της εβδομάδας θα έχετε ρομαντική, ερωτική διάθεση και δεν βλέπετε ρεαλιστικά τα πράγματα. Οι καλλιτέχνες θα έχετε έμπνευση, δημιουργικότητα, διαίσθηση, πιστή στα όνειρα σας. Είναι ευνοϊκές μέρες για να κάνετε συζητήσεις, να εκφράσετε τα αισθήματά σας, να κάνετε νέες γνωριμίες. Ένα άτομο από το κοντινό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσει να κάνετε μία γνωριμία. Από τις 10 Απριλίου ένα εργασιακό θέμα που θα προκύψει, θα σας δημιουργήσει προβλήματα και εντάσεις με άτομα που εργάζεστε μαζί. Ο φόρτος εργασίας θα σας κάνει να νιώθετε ευάλωτοι και θα έχετε την ανάγκη να επισκεφτείτε ένα γιατρό. Είναι μία εβδομάδα που θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε οφειλές, λογαριασμούς, ασφάλειες, προσέχετε μη κάνετε έξοδα που δεν χρειάζονται. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε κάτι ευχάριστο που θα έχει να κάνει με τα οικονομικά και με την εργασία.

Τοξότης

Θέλετε να διασκεδάσετε, να χαρείτε, να παίξετε με τα παιδιά σας, να δημιουργήσετε. Οικονομικά προβλήματα και υποχρεώσεις από το παρελθόν, που έχετε να τακτοποιήσετε, σας περιορίζουν και σας χαλάνε τη διάθεση, θα φέρουν εμπόδια και συγκρούσεις  σε μία αισθηματική σχέση. Κάντε συζητήσεις, συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα για οικονομικούς λόγους. Προσπαθήστε να μην δώσετε υποσχέσεις και να μη μιλάτε περισσότερο από όσο πρέπει. Στο τέλος της εβδομάδας η αισιοδοξία και η χαρά έρχονται στη ζωή σας, έχετε ευκαιρίες στα οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα. Τώρα με την ανάδρομη πορεία του Δία στο ζώδιό σας θα αναθεωρήσετε σχέδια και θα επανεξετάσετε αυτά που εφαρμόσατε το προηγούμενο διάστημα. Προσέχετε την ένταση με το σύντροφό σας ή με συνεργάτες.

Αιγόκερως

Θα σας απασχολήσουν θέματα της οικογένειας και της συναισθηματικής ασφάλειας, θα εξετάσετε το πως νιώθετε, αν είστε ασφαλής με την οικογένειά σας ή με τη σχέση σας, αν καταπιέζεστε, μπορεί αυτό το διάστημα να σκεφτείτε να αλλάξετε χορό ή να μετακομίσετε, ίσως να ανακαινίσετε το χώρο του σπιτιού, να προσφέρετε τη βοήθειά σας σε ένα άτομο της οικογένειας. Θα έχετε συναντήσεις, επαφές με αδέλφια και άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, μέσα σε αυτό το κλίμα και μέσο φιλών θα γνωρίσετε ένα άτομο και θα έρθετε πολύ κοντά συναισθηματικά. Προσέχετε μην καταπιέζετε και είστε αυστηροί με άτομα της οικογένειάς σας. Στο χώρο της εργασίας, της καθημερινότητας θα έχετε πολλές υποχρεώσεις, απαιτήσεις από τούς όλους, αυτό μπορεί να σας κάνει ευάλωτους και ίσως να σας απασχολήσουν κάποια θέματα υγείας. Τέλος της εβδομάδας θα έχετε κάτι χαρούμενο που έχει να κάνει με την οικογένεια.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινάει με ρομαντική διάθεση, ξοδεύετε για να ευχαριστήσετε τους άλλους, Ίσως να στηρίξετε οικονομικά ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, προσοχή στο πώς θα χειριστείτε τα χρήματά σας. Έχετε πολλές υποχρεώσεις να τακτοποιήσετε, κάνετε συναντήσεις με αδέρφια και αγαπημένα πρόσωπα. Προβλήματα και καταστάσεις από το παρελθόν σας χαλάνε τη διάθεση και την ψυχολογία σας, προσπαθήστε να μάθετε από αυτά και να γίνετε δημιουργικοί. Αυτό το διάστημα πολλά άτομα λειτουργούν κρυφά εις βάρος σας, για αυτό στις συζητήσεις σας προσέχετε σε ποιόν εμπιστεύεστε τα σχέδιά σας. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία επαγγελματική, οικονομική συμφωνία που πρέπει να τη κρατήσετε μυστική, επίσης θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες με τη βοήθεια ανθρώπων από το κοντινό φιλικό σας περιβάλλον. Είναι ευνοϊκές μέρες να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο, προσέχετε την ένταση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ιχθύς

Είστε σε μία ρομαντική, ερωτική περίοδο στη ζωή σας, μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να κερδίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Προσπαθήστε να μη δώσετε πολλές υποσχέσεις αλλά και εσείς μην εμπιστεύεστε ότι  σας πουν. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις, οικονομικές και επαγγελματικές αυτή την εβδομάδα γιατί θα λειτουργήσετε συναισθηματικά και όχι με τη λογική, για αυτό εάν χρειαστεί ζητήστε τη βοήθεια ενός έμπιστου φίλου σας. Στο τέλος της εβδομάδας θα καταφέρετε κάτι πολύ σημαντικό ή θα μάθετε κάτι ευχάριστο που έχει να κάνει με τα επαγγελματικά ή με το κοινωνικό σας προφίλ. Με τον Δία ανάδρομο στον δέκατο οίκο σας θα επανεξετάσετε επαγγελματικά θέματα και την πορεία σε όσα έχετε ξεκινήσει μέχρι τώρα. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να κάνετε ξεκαθαρίσματα στις φιλικές σας σχέσεις.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΝέα Σελήνη στον Κριό… Άρης στους Διδύμους!
Επόμενο άρθροΝέα Σελήνη στον Κριό. Ο ηγέτης στην ζωή σου είσαι εσύ !
Εσμεράλδα Δόση
Εσμεράλδα Δόση Η Εσμεράλδα Δόση σπούδασε χημεία, αλλά το 1993 ανακάλυψε την αγάπη της για την Αστρολογία. Διαπίστωσε πως είναι μια σπουδαία γνώση με την οποία μπορεί κάποιος να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του και τους γύρω του, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν τις καλύτερες επιλογές στην πορεία που θέλουν να διανύσουν στη ζωή τους. Έτσι, από το 2012 ξεκίνησε σειρά μαθημάτων που αφορούν Ανάλυση Ερμηνείας Γενέθλιου Χάρτη, Μεθόδους Ετήσιων Προβλέψεων, Καρμική, Ψυχολογική και Εσωτερική Αστρολογία, Εκλείψεις, Ενεργειακά Κέντρα, Αρχές Εσωτερικής Φιλοσοφίας, Αριθμολογική Συναστρία και άλλα με τους καλύτερους Αστρολόγους της Ελλάδας. Το 2016 αποφοίτησε από το Κέντρου Διά Βίου Μάθησης «Εναλλακτική Παιδεία». Εκεί έκανε συν των άλλων και μαθήματα Ιατρικής και Δραγωνικής Αστρολογίας. Παράλληλα, παρακολούθησε εξειδικευμένα σεμινάρια από καταξιωμένους αστρολόγους τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Ωστόσο, δε σταματάει ποτέ να ερευνάει, να μελετάει και να εξελίσσει τις γνώσεις της. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr, όπου αρθρογραφεί μαζί με άλλους αστρολόγους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here