Widgets Magazine

Η Ολική Έκλειψη Σελήνης της 27ης Ιουλίου, γίνεται στις 04°44’ του Υδροχόου κι επηρεάζει σε πρώτη φάση τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων τους (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και όσους έχουν πλανήτες και μαθηματικά σημεία εκεί.

Όποιος διάβασε το προηγούμενο άρθρο, για την Έκλειψη Ηλίου που προηγήθηκε στις 13/7, ήδη κατάλαβε ότι δεν πρόκειται για εύκολο διάστημα. Και αυτή η έκλειψη και η προηγούμενη (για διαφορετικούς όμως λόγους) χαρακτηρίζονται πολύ έντονες και σημαντικές.  Και οι δύο έχουν έντονο το στοιχείο της κρίσης και της βίας.

Υδροχόος: Το ζώδιο του συλλογικού, της μεγάλης εικόνας. Εκεί που το Εγώ, δίνει προτεραιότητα στο Όλον. Εκεί βρίσκεται η Σελήνη, πιεσμένη από τον ανάδρομο Άρη και τον Νότιο Δεσμό.  Ο Ουρανός, Κυβερνήτης του Υδροχόου, ανάδρομος, σε τετράγωνο μαζί τους και τον Ήλιο, κορυφή ενός ταυ τετραγώνου δηλαδή. Ο Υδροχόος είναι ζώδιο που σχετίζεται με την πολιτική, τις εξεγέρσεις , τις επαναστάσεις και την πρωτοποριακή σκέψη.

Ήδη, το στοιχείο της βίαιης ανατροπής είναι εμφανές. Όσο και να θέλει να ομορφύνει κανείς την εικόνα, αυτό που ήδη περιγράφεται, δεν είναι αισιόδοξο. Υπό τέτοιες συνθήκες, περιμένουμε βίαιες εκρήξεις παντός είδους, αύξηση στα ατυχήματα (και τα αεροπορικά), σεισμική δραστηριότητα και πολεμική δραστηριότητα. Ας μην ξεχνάμε ότι τα γεγονότα που αφορούν μία έκλειψη δεν εκφράζονται μόνο την εποχή που συμβαίνει αλλά και όποτε ενεργοποιείται εκ νέου στο άμεσο μέλλον (μάλιστα η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου θα έχει να μας πει πολλά στη συνέχεια). Οι χώρες που επηρεάζονται πολλές, είναι αδύνατον να αναφερθούν όλες. Ανάμεσα τους η Ελλάδα και η Τουρκία. Αρκετοί θα θυμούνται τον μεγάλο σεισμό στην Τουρκία στις 17/8/1999 που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 15.000 ανθρώπους και την ίδια χρονιά, τον σεισμό στην Αθήνα λίγο αργότερα. Τα Βαλκάνια φλέγονταν, με τον ΝΑΤΟ να αποφασίζει τον βομβαρδισμό της Σερβίας. Είχαμε και τότε έκλειψη στο ίδιο ακριβώς σημείο (επαναλαμβάνονται κάθε 19 χρόνια). Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα υπάρχει ακριβώς η ίδια έκφραση, ποτέ άλλωστε τα αστρολογικά δεδομένα δεν είναι ακριβώς ίδια, σίγουρα όμως οι δύο χώρες επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό, όπως και ο Έλληνας Πρωθυπουργός προσωπικά. Σημαντική και η επιρροή για τις Η.Π.Α.

Αναπόφευκτες, απότομες και βίαιες αλλαγές λοιπόν. Τα Σταθερά ζώδια των πρώτων ημερών, έχουν ήδη αντιληφθεί εδώ και καιρό ότι έρχονται ,κι έτσι, θα επηρεαστούν τα ωροσκόπια σε προσωπικό επίπεδο και  στους τομείς που επηρεάζονται. Είναι τα λιγότερο δεκτικά ζώδια σε αυτό και ας μην ξεχνάμε ότι ο τρόπος αντίδρασης μας στα πράγματα είναι εξίσου καθοριστικός. Η ανάγκη ασφάλειας που αποζητούν θα κλονιστεί, είναι καιρός για αλλαγή της σελίδας σε ό,τι τουλάχιστον έχει μείνει στάσιμο ή άλυτο. Ο ανάδρομος Ερμής, δεν βοηθάει στο να βρεθούν λύσεις επικοινωνιακά ούτε για να παρθούν αποφάσεις. Προσοχή χρειάζεται και στις κερδοσκοπικές κινήσεις.

Στον χάρτη της έκλειψης, έρχεται κάποια βοήθεια  από τον Κρόνο που παρ’ ότι δεν κορυφώνει απόλυτα το τρίγωνο με τον Ουρανό, η ενέργεια της όψης λειτουργεί κι είναι υποστηρικτική. Πάλι όμως, μέσω διλημμάτων, συγκρούσεων και ρήξεων (Ήλιος σε όψη χιαστί με τον Κρόνο). Πρέπει να αποδομηθεί το παλιό για να έρθει το νέο, το πρωτοποριακό και  συχνά αυτό γίνεται χωρίς τη θέληση μας. Κι αυτό είναι καρμική επιταγή. Ο καθένας που επηρεάζεται, νιώθει ακριβώς για ποιο πράγμα μιλάμε. Τι είναι εκείνο που σε εμποδίζει, που δείχνει να μη χωράει άλλη υπομονή; Τι είναι εκείνο που σε κρατάει πίσω και παριστάνεις πως δεν το βλέπεις αλλά είναι εκεί και σε προειδοποιεί; Τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξει ή να τελειώσει;   Ερμής, Άρης, Κρόνος, Ποσειδώνας, Πλούτωνας και Χείρωνας, βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία στον χάρτη της έκλειψης. Συνεχίζουν να προετοιμάζονται καταστάσεις , οι οποίες θα δείξουν αργότερα τα αποτελέσματά τους.

Η εποχή, χαρακτηρίζεται από ‘’ηλεκτρική ενέργεια’’. Χρειάζεται ψυχραιμία και προσοχή στην καθημερινότητα, από όσους επηρεάζονται άμεσα. Στα μεγάλα και σημαντικά όμως κάποιες φορές, είναι αναγκαίο να προχωράμε παράλληλα με τη ροή και να την αποδεχόμαστε. Να μην αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Η αλλαγή μας υπερβαίνει κι είναι πιο εύκολη όταν μας συναντά νηφάλιους . Άλλοτε πάλι, πρέπει εμείς να προκαλούμε την αλλαγή. Ποιος σπόρος μπορεί να δώσει καρπούς σε βαλτωμένα νερά;

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here