Widgets Magazine

Το μεγάλο αστρολογικό γεγονός της εισόδου του Ουρανού στον Ταύρο στις 15 Μαΐου, πρόκειται να φέρει σημαντική οικονομική αστάθεια και ανασφάλεια μέχρι το 2026 – οι σταθερές της ζωής μας βάλλονται, καθώς ο  Ουρανός στον Ταύρο είναι μια δύσκολη θέση. Έτσι, θα πρέπει να φανούμε επινοητικοί σε σχέση με τους πόρους και τα έσοδά μας. Εναλλακτικά νομίσματα, αλλαγή στην αξία του χρήματος.

Τώρα οι αλλαγές πρέπει να περάσουν και στα πιο αμετακίνητα σημεία του εαυτού και της κοινωνίας.

 Θα αλλάξουν όμως και οι αξίες μας. Όσα εκτιμούσαμε ανατρέπονται, αρχίζουμε και δίνουμε αξία σε πιο απλά πράγματα. Όμως θα υπάρξει και σημαντική αμφισβήτηση βασικών αξιών, κάτι που θα προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη ανασφάλεια στους πληθυσμούς. Η Φυσική Αλήθεια είναι το ζητούμενο.

 Αυξημένες νευρώσεις και ψυχοπαθολογίες αναμένονται λόγω αποκοπής απ’ τη Φύση και την απλότητα.

Καινούργιες μόδες και αισθητικά πρότυπα – επιστροφή στην απλότητα απ’ τη μία, αρκετή εκκεντρικότητα και “παραφωνίες” απ’ την άλλη.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο. Μέσα στο 2018 και 2019 θα επηρεαστούν ιδιαίτερα όσοι είναι γεννημένοι στις αρχές του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου, με αρκετά απρόοπτα, ανατροπές και νευρικότητα στη ζωή τους.

Κριός

Κάνατε τις προσωπικές σας επαναστάσεις από το 2010 που ο Ουρανός ήταν στο ζώδιό σας, προχωρήσατε σε ξεκινήματα και ανανεώθηκε η ζωή σας, αν και βρισκόσασταν βέβαια σε τρομερή εγρήγορση. Τώρα σε εγρήγορση θα σας κρατήσουν τα οικονομικά σας μέχρι το 2026, όπου θα πρέπει να φανείτε ιδιαίτερα επινοητικοί και να βρείτε νέους τρόπους να βγάζετε χρήματα – ακούστε τις επιταγές του μέλλοντος. Αίσθημα ανασφάλειας. Αρκετά ξαφνικά έξοδα. Σημαντική αλλαγή στις αξίες σας.

Ταύρος

Ήρθε ο καιρός το πιο αδρανές ζώδιο να μπει σε δράση! Μπαίνετε σε μια περίοδο με πολλές ανατροπές, με σημαντικά ξεκινήματα, ενώ θα κάνετε μεγάλες επαναστάσεις. Αφήνετε πίσω τον συντηρητικό σας εαυτό και τολμάτε να προχωρήσετε σε πράγματα εναλλακτικά, φρέσκα, περίεργα. Σίγουρα θα σας αναστατώσει αρκετά η επιρροή του νευρικού και “ηλεκτρικού” Ουρανού, με διάφορα σοκ και ξαφνικά γεγονότα, όμως θα προοδεύσει η ζωή σας και θα ανανεωθείτε. Βλέπετε τον εαυτό σας αλλιώς.

Δίδυμοι

Ξεκινά μια περίοδος όπου η ψυχολογία σας θα έχει μια αναστάτωση, θα γίνει όμως ένας διαφωτισμός εσωτερικός όλα αυτά τα χρόνια, θα καταλάβετε καλά γιατί συνέβησαν στο παρελθόν διάφορα πράγματα, και θα απελευθερωθείτε σταδιακά. Το κλείσιμο κύκλων και θεμάτων θα σας κρατήσει σε εγρήγορση. Μέσα από ξαφνικά γεγονότα, λύνονται καρμικά θέματα. Ο ύπνος σας αναμένεται να είναι άστατος. Θα συνειδητοποιήσετε καλύτερα τους κρυφούς εχθρούς σας, εσωτερικούς κι εξωτερικούς.

Καρκίνος

Ηρεμεί κάπως το ζώδιό σας από την έξοδο του Ουρανού απ’ τον Κριό, εκτός απ’ τους γεννημένους τις τελευταίες μέρες του Καρκίνου, που συνεχίζετε να έχετε ανατροπές, επαγγελματικές ή άλλες. Τώρα ο Ουρανός στον Ταύρο θα φέρει αλλαγές στο θέμα της φιλίας – καινούργιοι φίλοι έρχονται στη ζωή σας, ενώ απομακρύνεστε από άτομα με τα οποία δεν συμπορεύεστε ιδεολογικά. Δραστηριοποίηση σε νέες ομάδες και συλλόγους, και σε ό,τι εναλλακτικό. Νέα σχέδια για το μέλλον.

Λέων

Ανατροπές επαγγελματικές αναμένεται να σας φέρει ο Ουρανός, και θα σας κρατήσει σε εγρήγορση αυτός ο τομέας, αλλά θα κάνετε και φρέσκα, εναλλακτικά πράγματα. Πρέπει ωστόσο να φανείτε επινοητικοί, να εκσυγχρονιστείτε επαγγελματικά και οπωσδήποτε να μην μένετε πίσω απ’ τις εξελίξεις, γιατί τότε θα έρθουν σοκ. Άτομα εξουσίας επίσης σάς κρατούν σε εγρήγορση, ή ορισμένα γεροντότερα άτομα. Αλλάζει το κοινωνικό σας προφίλ, κάποιοι χωρίζετε ή αλλάζετε ιδιότητα τελείως.

Παρθένος

Ανανέωση και πρόοδο θα φέρει στη ζωή σας ο Ουρανός απ’ τον Ταύρο, ο οποίος θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε διάφορα ανοίγματα. Θα φέρει επίσης περισσότερη αισιοδοξία και νόημα, ενώ ο νους σας “ανοίγει” και αλλάζει η φιλοσοφία σας. Νέες και ιδιαίτερες σπουδές, πολλές διαφωτιστικές γνώσεις. Πρόοδος επίσης σε θέματα νομικά. Μια περίοδος που τα ταξίδια θα είναι πηγή ενθουσιασμού. Θα σας κρατήσουν όμως και σε μια εγρήγορση τα παραπάνω ζητήματα.

Ζυγός

Υποχωρεί η μεγάλη αστάθεια που βιώσετε με τον Ουρανό απ’ τον Κριό απ’ το 2010, ο οποίος έφερε πολλές ανατροπές και χωρισμούς σε σχέσεις και συνεργασίες. Για ένα χρόνο ακόμα βέβαια οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες βιώνετε μερικές τελευταίες αναστατώσεις. Τώρα με τον Ουρανό στον Ταύρο θέματα οικονομικά θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση, κυρίως ό,τι αφορά ασφάλειες, εφορία, κληρονομικά, δάνεια, επενδύσεις κλπ. Μια ψυχρότητα πιθανή στο σεξουαλικό. Διαφώτιση ψυχολογική και των κινήτρων.

Σκορπιός

Έρχονται σημαντικές ανατροπές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας με τον Ουρανό στον Ταύρο και αλλάζουν οι ισορροπίες στη ζωή σας – θα είναι ιδιαίτερα σημαντική η επιρροή του και θα αλλάξει το σκηνικό στις σχέσεις σας. Βλέπετε πολύ πιο καθαρά ανθρώπους και καταστάσεις, και ίσως “ξενερώνετε” και απομακρύνεστε. Δεν λείπουν σοκ και αναστατώσεις, όμως αφυπνίζεστε και προχωράτε σε επαναστάσεις και αλλαγές που δεν τολμούσατε. Αβεβαιότητα στους δεσμούς – μην περιμένετε σταθερότητα τώρα.

Τοξότης

Η καθημερινότητα και η δουλειά θα σας κρατούν σε εγρήγορση – συχνές αλλαγές προγράμματος, αστάθεια στον εργασιακό χώρο και αλλαγές ή πρόοδος εκεί. Πιθανόν να κάνετε νέα, φρέσκα πράγματα στα επαγγελματικά, όμως υπάρχει και μια αβεβαιότητα. Επίσης σε εγρήγορση ενδέχεται να σας κρατούν θέματα υγείας – τώρα ο Ουρανός ζητά να αφήσετε πίσω παλιές βλαβερές συνήθειες και να φτιάξετε τη διατροφή σας ώστε να αποφευχθούν αναστατώσεις. Τα ζωάκια είναι κι αυτά πηγή αναστάτωσης.

Αιγόκερως

Αρκετά ανανεωτική θα είναι η επιρροή του Ουρανού για το ζώδιό σας, ο οποίος θα απογειώσει την δημιουργικότητά σας. Νέα και φρέσκα δημιουργικά κι επιχειρηματικά project. Μια περίοδος επίσης με κεραυνοβόλους κι ενθουσιώδεις έρωτες και γρήγορες εξελίξεις στα αισθηματικά. Ευχάριστες εκπλήξεις σε σχέση με τα παιδιά, απρόσμενες εγκυμοσύνες, αν και τα παιδιά θα σας κρατούν σε εγρήγορση. Αυξάνει η αυτοπεποίθησή σας. Περισσότερες ευκαιρίες για προβολή, παιχνίδι, σπορ, διασκέδαση, θέαμα. Καινούργια κι εναλλακτικά χόμπι.

Υδροχόος

Ήδη οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου βλέπετε τις σημαντικές αλλαγές που έρχονται στη ζωή σας με τον Ουρανό στον Ταύρο. Αρκετές ανατροπές σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων. Αστάθεια στο θέμα της διαμονής, συχνές μετακομίσεις αλλά και ανακαινίσεις που θα προκαλέσουν μια αναστάτωση. Κυκλοθυμία. Οι δικοί σας θα σας κρατούν σε εγρήγορση. Θα είναι όμως και μια περίοδος διαφωτιστική για την ψυχολογία σας και θα κατανοήσετε πολλά θέματα απ’ το παρελθόν που σας έχουν επηρεάσει.

Ιχθύες

Ο τρόπος σκέψης σας κι επικοινωνίας θα αλλάξει, θα έχετε πολλές ιδέες, ενώ θα μάθετε και πολλά καινούργια πράγματα. Ο νους σας βέβαια θα είναι σε εγρήγορση και θα υπάρχει νευρική ένταση. Νέα μαθήματα και σεμινάρια, με εναλλακτικά θέματα. Οι μετακινήσεις επίσης θα σας κρατούν σε εγρήγορση, με αρκετά ταξιδάκια πιθανά. Προσέξτε τις βλάβες σε οχήματα και σε μέσα επικοινωνίας. Αποξένωση από αδέρφια και συγγενείς, ή έκτακτα θέματα που τους αφορούν. Ανάγκη προσαρμογής σε νέα δεδομένα.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here