Widgets Magazine

Πάντα οι Πανσέληνοι, εκλύουν συσσωρευμένη ενέργεια. Πάντα όταν γίνονται στον άξονα Κριού – Ζυγού, σχετίζονται με την ανάγκη εξισορρόπησης αντίθετων ενεργειών, ανάμεσα σε εμάς και τον Άλλον. Όταν όμως γίνονται και σε κρίσιμη μοίρα, το μείγμα γίνεται ακόμα πιο εκρηκτικό.

Αυτό συμβαίνει με την Πανσέληνο που γίνεται στις 21 Μαρτίου 2019 και στην 00°09’ του Ζυγού, με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η όποια προσπάθεια ανεύρεσης ισορροπίας. Το τελευταίο  εντείνεται ακόμα περισσότερο, με τον κυβερνήτη του Κριού (όπου και βρίσκεται ασφαλώς ο Ήλιος) Άρη, να βρίσκεται σε ακριβέστατο τετράγωνο με την Αφροδίτη που κυβερνάει το ζώδιο του Ζυγού. Μάλιστα, η συμμετοχή του Χείρωνα εδώ, σε σύνοδο με τον Ήλιο, είναι πολύ χαρακτηριστική: Ποια μάχη δεν αφήνει πληγές; Εκείνες που έχουν ως λάφυρο το «Εγώ», αφήνουν περισσότερες και βαθύτερες…

Παράλληλα, η Σελήνη βρίσκεται σε όψη 150° με τον Ουρανό που ενεργοποιεί αυτή την εποχή την έκλειψη της 21ης Ιανουαρίου. Οι μέρες δεν είναι εύκολες, χαρακτηρίζονται από δύσκολες αποφάσεις, διασπάσεις και σκληρά μαθήματα. Αυτό δεν αφορά μόνο τον κάθε ένα ξεχωριστά αλλά και  γενικά το σύνολο, που βιώνει αλλαγές και συνειδητοποιεί με τον δύσκολο τρόπο την αφαιρετική φύση των εκλείψεων. Αυτή η Πανσέληνος, με τον Ήλιο στην «μοίρα της ανθρωπότητας» θα φωτίσει τις πληγές πάνω στο σώμα της. Βία. Γεγονότα καρμικής φύσης. Εκρήξεις – αποσχίσεις. Ας μην ξεχνάμε, ότι παράλληλα λειτουργεί ήδη η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα – Νότιου Δεσμού, που πρόκειται στο εξής να φέρει την ανθρωπότητα αντιμέτωπη με τα ίδια της τα έργα. Το τέρας που δημιούργησε.

Αποφάσεις… Ευνοούνται εδώ; Ο Ερμής, συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων, βρίσκεται αγκαλιά με τον Ποσειδώνα. Ναι μεν υπάρχει στήριξη από τους Κρόνο και Πλούτωνα σε ό,τι αφορά το «φρένο» αλλά η διάθεση για λογική και σωστή κρίση, δεν υπάρχει. Ασάφεια υπάρχει και απογοήτευση.

Το αντίβαρο, ως λύση, μπορεί να δοθεί από τον Άρη. Στο ζώδιο του Ταύρου και σε τρίγωνο με τους Κρόνο και Πλούτωνα, έχει την δυνατότητα να «γειώσει» κομμάτι της ενέργειας, κι  αυτό, παρά το ότι δεν υπάρχουν και πολλά ευχάριστα να αναφέρουμε για την σύνοδο Κρόνου – Πλούτωνα. Εδώ, το ζήτημα είναι η ψυχραιμία και η δεύτερη σκέψη, πριν κάποιος μετανιώσει για τις επιλογές του.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι Ασφαλιστικές Δικλείδες του Ερωτα!
Επόμενο άρθροΟι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 18 έως και 24/3/2019
Nόνα Βουδούρη
Η Νόνα Βουδούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θήβα. Οι αρχικές σπουδές της ήταν πάνω στο σύγχρονο και κλασσικό τραγούδι. Η αγάπη της για την Αστρολογία εκδηλώθηκε πολύ νωρίς κι ως φυσικό επακόλουθο προέκυψε η φοίτηση και η ολοκλήρωση των σπουδών Αστρολογίας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ''Εναλλακτική Παιδεία'' και η παρακολούθηση εξειδικευμένων αστρολογικών σεμιναρίων από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Διδάχθηκε Ωριαία Αστρολογία από την Μαίρη Γαλανού στην σχολή "Εναλλακτική Παιδεία" και συνεχίζει να εξειδικεύεται στην Καρμική, Δρακωνική και Εξελικτική Αστρολογία. Πιστεύει ακράδαντα δε , ότι η μαθητεία δεν τελειώνει ποτέ. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr και με το ΙΑΜ Infinity Astrological Magazine της Smiljana Gavrancic ανάμεσα σε αστρολόγους από όλο τον κόσμο ως αρθρογράφος . Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here