Widgets Magazine

Το τι θα εκφράσουμε, το πώς θα μεταφέρουμε τις σκέψεις μας και το πώς θα αντιληφθούμε τα λεγόμενα των άλλων, αποκτούν μεγάλη σημασία σε αυτή την Πανσέληνο, που γίνεται στην πρώτη μοίρα του άξονα Διδύμων – Τοξότη, στις 23 Νοεμβρίου.

Το ότι ο Ήλιος στον άξονα της Πανσελήνου είναι σε σύνοδο με τον Δία και τείνει να συναντηθεί με τον Ερμή, δίνει αρχικά την εικόνα μίας «αισιόδοξης» Πανσελήνου και όντως, η αισιοδοξία και η ανάγκη για επέκταση, δεν θα λείψουν. Αυτή είναι η θετική πλευρά.

Η αρνητική πλευρά, σχετίζεται με το ότι το ζητούμενο εδώ, που είναι η επικοινωνία και η ανταλλαγή πληροφορίας και ιδεών, μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη. Ο Ερμής, που κυβερνά το ζώδιο που φιλοξενεί την Σελήνη, βρίσκεται στον Τοξότη και είναι ανάδρομος. Οι Δίδυμοι θέλουν ταχύτητα και αμεσότητα. Ο Ερμής του Τοξότη, μπορεί να «ανοίξει» τόσο τον τρόπο που σκέφτεται, ψάχνοντας  να βρει την ουσία, ώστε να καταλήξει σε έναν λαβύρινθο χωρίς «μίτο της Αριάδνης». Η δε ανάδρομη πορεία του, δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, δημιουργώντας πέραν από επικοινωνιακά θέματα και πρακτικά, όπως στις μετακινήσεις, το διαδίκτυο, τα Μ.Μ.Μ. Καθυστερήσεις, αναβολές και ακυρώσεις, είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Παράλληλα, η αντίθεση των Φώτων, δημιουργεί έναν σχηματισμό Ταυ τετραγώνου με τον Άρη. Αυτό δίνει μία πιο «εκρηκτική» χροιά στα πράγματα και μας υπενθυμίζει ότι ο Τοξότης έχει κι άλλη φύση: Μπορεί να γίνει απόλυτος και ακόμα χειρότερα, φανατικός. Εδώ, αυτό, έχει κάθε δυνατότητα να εκφραστεί επιθετικά.

Όλα αυτά, προκαλούν εκνευρισμούς. Άλλωστε, η συμμετοχή του Άρη «φωνάζει» σε σχέση με αυτό. Οι εκνευρισμοί με τη σειρά τους, προκαλούν ρήξεις, ατυχήματα και πάει λέγοντας. Γνωρίζουμε ότι στο ζώδιο του Τοξότη δε, και με τη συμμετοχή του Δία, τα πράγματα διογκώνονται. Δεν θέλει πολύ για να διογκωθούν και οι αρνητικές πλευρές, όπως είναι ο φανατισμός των απόψεων, που εδώ μπορεί να εκφραστεί με χονδροειδή τρόπο και να καταλήξει σε ταλαιπωρία. Προσοχή λοιπόν σε ατυχήματα και σε σπίθες που μπορεί να καταλήξουν σε… πυρκαγιές! (Το τελευταίο, ισχύει και κυριολεκτικά).

Το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα βρίσκεται ακόμα σε ισχύ, έτσι, θα πρέπει να περνάμε από πολλά φίλτρα όσα ακούμε και λέμε. Στα παραπάνω, είναι εύκολο να προστεθούν συγχύσεις και εξαπατήσεις. Παράλληλα, οι… γκάφες έχουν την τιμητική τους και από τη μία στιγμή στην άλλη, μπορεί να βρεθούμε σε δύσκολη θέση! Παραποιείται εύκολα η αλήθεια υπό αυτή την επιρροή, διογκώνονται οι πληροφορίες, άλλα ακούμε και λέμε, άλλα καταλαβαίνουμε και οι απογοητεύσεις είναι πολύ εύκολο να βρεθούν στο δρόμο μας. Από την άλλη, λειτουργεί και η αντίθεση της (ορθόδρομης πλέον) Αφροδίτης με τον Ουρανό, που έχει επιστρέψει στο 3ο δεκαήμερο του Κριού για να ξεκαθαρίσει οριστικά θέματα σχέσεων και συνεργασιών σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς κι Αιγόκερους των τελευταίων ημερών και σε κάποιους, να ανοίξει το δρόμο για άλλες.

Ας κρατήσουμε την αισιοδοξία και την θετική πλευρά των πραγμάτων (και του Δία) ως επιλογή. Λίγη προσοχή χρειάζεται καταρχάς, ώστε να μην χρειαστεί να μετανιώσουμε είτε για όσα είπαμε, είτε για όσα ακούσαμε. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος ούτε για σημαντικές ενάρξεις, ούτε για σημαντικές αποφάσεις. Ας είμαστε προσεκτικοί με τις «διογκώσεις» που τελικά, δεν εξυπηρετούν καμία αλήθεια.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΚρόνος και Ν. Δεσμός στον Αιγόκερω: Προβλέψεις Ζωδίων
Επόμενο άρθροΑνάδρομος Ερμής στον Τοξότη! Τι θα φέρει στα 12 ζώδια;
Nόνα Βουδούρη
Η Νόνα Βουδούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θήβα. Οι αρχικές σπουδές της ήταν πάνω στο σύγχρονο και κλασσικό τραγούδι. Η αγάπη της για την Αστρολογία εκδηλώθηκε πολύ νωρίς κι ως φυσικό επακόλουθο προέκυψε η φοίτηση και η ολοκλήρωση των σπουδών Αστρολογίας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ''Εναλλακτική Παιδεία'' και η παρακολούθηση εξειδικευμένων αστρολογικών σεμιναρίων από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Διδάχθηκε Ωριαία Αστρολογία από την Μαίρη Γαλανού στην σχολή "Εναλλακτική Παιδεία" και συνεχίζει να εξειδικεύεται στην Καρμική, Δρακωνική και Εξελικτική Αστρολογία. Πιστεύει ακράδαντα δε , ότι η μαθητεία δεν τελειώνει ποτέ. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr και με το ΙΑΜ Infinity Astrological Magazine της Smiljana Gavrancic ανάμεσα σε αστρολόγους από όλο τον κόσμο ως αρθρογράφος . Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here