Widgets Magazine

Το φθινόπωρο του 2018 έχει αποφασίσει να έρθει με ένταση και η Πανσέληνος του Οκτωβρίου φαίνεται να είναι σύμφωνη με αυτό, όπως και η Νέα Σελήνη που προηγήθηκε. Γίνεται στη 1°13’ Ταύρου, σε σύνοδο με τον Ουρανό. Απέναντι, ο Ήλιος στον Σκορπιό σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη: Το σκηνικό θυμίζει αισθηματική ταινία. Η μία πλευρά αποζητά αρμονία, ασφάλεια. Η άλλη, πάθος, μετάλλαξη, συγχώνευση. Κι εμείς καλούμαστε να ισορροπήσουμε ανάμεσα στα δύο.

Όμως, ο Ουρανός εκεί, δεν φαίνεται διατεθειμένος να διευκολύνει. Σε σύνοδο με την Σελήνη κι αντίθεση με τον Ήλιο και την Αφροδίτη, απαιτεί αλλαγή. Απαιτεί να δούμε τα πράγματα αλλιώς, να αφήσουμε τη βολική μας πραγματικότητα και να επιτρέψουμε στην αλήθεια να δομήσει το μέλλον μας. Η πλοκή της ταινίας που λέγαμε έχει ανατροπές, εντάσεις και οι πρωταγωνιστές δεν καλύπτονται από κασκαντέρ.

Οι Δεσμοί της Σελήνης εδώ, έχουν βασικό ρόλο. Στον χάρτη της Πανσελήνου, δημιουργείται ένας Μεγάλος Σταυρός με την συμμετοχή τους. Τα γεγονότα και οι καταστάσεις με αυτή την Πανσέληνο έχουν καρμικότητα. Η Αφροδίτη, κυβερνήτης πλανήτης του Ταύρου, στο ζώδιο του Σκορπιού, σε ανάδρομη πορεία και με σημαντική συμμετοχή σε αυτή την Πανσέληνο, ενισχύει τα παραπάνω.

Άρα καταλήγουμε στο ότι για άλλη μία φορά, η περίοδος χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ένταση.  Οι διασπάσεις, οι ξαφνικές ανατροπές, οι εκνευρισμοί, τα σοκ που έρχονται σαν παγωμένο νερό στο πρόσωπο, πρωταγωνιστούν. Το ζώδιο του Ταύρου σχετίζεται με κάθε είδους ασφάλεια: Συναισθηματική, υλική, οικονομική. Ο Ουρανός από την άλλη, υπερασπίζεται την αλήθεια. Τι είναι αυτό που πραγματικά αξίζει; Έτσι κι αλλιώς, έχει μπει στο ζύγι εδώ και καιρό. Μήπως είναι η ώρα των συμπερασμάτων;

Κοσμικά, με τον άξονα Ταύρου – Σκορπιού να σχετίζεται και με οικονομικά θέματα, θα προκύψουν επίσης εντάσεις και διασπάσεις. Όπου εμπλέκεται ο Ουρανός, είναι χρήσιμο να είμαστε προσεκτικοί στην διαχείριση της ενέργειας επίσης, η οποία είναι «ηλεκτρική» και συχνά εκτονώνεται σπασμωδικά ή ατυχηματικά.  Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι αυτή τη περίοδο ο Άρης ετοιμάζεται να «περάσει» από το σημείο της έκλειψης της 11ης Αυγούστου 2018 κι αυτό ενισχύει όλα τα παραπάνω… Για την Ελλάδα δε, και με συντεταγμένες Αθήνας, ο χάρτης της Πανσελήνου έχει ωροσκόπο στις 26°10′ του Ταύρου, πολύ κοντά στον κάκιστο απλανή Algol… Μένει να δούμε ποια και τι είδους «κεφάλια» θα πέσουν.

Ποιος φοβάται την αλλαγή; Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού σίγουρα. Έχουν καταλάβει εδώ και καιρό όμως, ότι αποτελεί μονόδρομο. Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου, θα φέρει αλήθειες στην επιφάνεια και η αλήθεια με την εξέλιξη είναι αδερφές. Ο Λάο Τσε είχε πει: Αυτό που η κάμπια ονομάζει τέλος του κόσμου, η ζωή το λέει πεταλούδα.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 15-21 Οκτωβρίου 2018
Επόμενο άρθροAφροδίτη στον Σκορπιό: Από ασήμι σε χρυσό
Nόνα Βουδούρη
Η Νόνα Βουδούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θήβα. Οι αρχικές σπουδές της ήταν πάνω στο σύγχρονο και κλασσικό τραγούδι. Η αγάπη της για την Αστρολογία εκδηλώθηκε πολύ νωρίς κι ως φυσικό επακόλουθο προέκυψε η φοίτηση και η ολοκλήρωση των σπουδών Αστρολογίας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ''Εναλλακτική Παιδεία'' και η παρακολούθηση εξειδικευμένων αστρολογικών σεμιναρίων από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Διδάχθηκε Ωριαία Αστρολογία από την Μαίρη Γαλανού στην σχολή "Εναλλακτική Παιδεία" και συνεχίζει να εξειδικεύεται στην Καρμική, Δρακωνική και Εξελικτική Αστρολογία. Πιστεύει ακράδαντα δε , ότι η μαθητεία δεν τελειώνει ποτέ. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr και με το ΙΑΜ Infinity Astrological Magazine της Smiljana Gavrancic ανάμεσα σε αστρολόγους από όλο τον κόσμο ως αρθρογράφος . Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here