Widgets Magazine

Γίνεται στις  25/9/2018, στην 1°59’ του άξονα Κριού – Ζυγού , επηρεάζοντας κυρίως όσους έχουν γεννηθεί στις πρώτες μέρες των Παρορμητικών Ζωδίων: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς κι Αιγόκερους. Ταυτόχρονα, δημιουργείται ένα ταυ – τετράγωνο με την αντίθεση Ήλιου/Ερμή – Σελήνης/Χείρωνα  και τον Κρόνο κορυφή, που δεν αφήνει περιθώρια να σκεφτούμε ότι κατατάσσεται στις «εύκολες» Πανσελήνους.

‘’Εγώ’’ κι ‘’Εμείς’’. Αυτά τα δύο, κάνουν τραμπάλα, έχουν μία απόσταση που πρέπει να καλυφθεί. Είναι ένα ‘’Πρέπει’’ Κρόνιο αυτή τη φορά, δύσκολο, από εκείνα που βάζουν φρένο στο συναίσθημα. Όρια και απόσταση ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να αναζητηθεί ισορροπία. Αυτό, θα δοκιμάσει σχέσεις και συνεργασίες αυτή την εποχή αλλά και συναισθήματα. Ο Κρόνος παγώνει. Ο Κρόνος απαιτεί.  Η στενή σύνοδος της Σελήνης με τον Χείρωνα (και το τετράγωνο με τον Κρόνο) θα βγάλει πληγές που ασφυκτιούν κρυμμένες, στην επιφάνεια πλέον. Φαίνεται να υπάρχει συναισθηματική και νοητική αγκύλωση, που χρειάζεται σοβαρότητα και ψυχραιμία για να ξεπεραστεί.

Θα είναι μία Πανσέληνος, που θα φέρει γεγονότα και θα ξυπνήσει μνήμες. Ο Άρης, κυβερνήτης του Κριού βρίσκεται στις 3° 47’ λεπτά του Υδροχόου και ήδη, πλησιάζει το σημείο της έκλειψης της 27ης Ιουλίου, μίας έκλειψης σημαντικής αλλά και δύσκολης και στην οποία ο ίδιος έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό σημαίνει ότι θα ενεργοποιηθούν και τα αντίστοιχα γεγονότα, σε προσωπικό και κοσμικό επίπεδο, κάτι που χρειάζεται προσοχή. Μάλιστα, επειδή ο άξονας Κριού – Ζυγού είναι και άξονας πολέμου – διπλωματίας, θα μας απασχολήσουν τα αντίστοιχα γεγονότα, ειδικά από τις χώρες που επηρεάζονται άμεσα. Προσοχή χρειάζονται παιδιά και γενικώς νεαρά άτομα, ζώα και μετακινήσεις – μεταφορικά μέσα. Καιρικά και γεωλογικά φαινόμενα αλλά και ατυχήματα σε κοσμικό επίπεδο θα παρουσιάσουν έξαρση. Δείτε τι είχε γραφτεί για την έκλειψη Ιουλίου που ενεργοποιείται πάλι, εδώ:

Έκλειψη 27ης Ιουλίου 2018

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες όσων επηρεάζονται άμεσα, είναι πολύς καιρός τώρα που βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί. Αυτό θα έχει συνέχεια, εφόσον Άρης και Αφροδίτη, κυβερνήτες των ζωδίων που βρίσκεται ο άξονας της Πανσελήνου,  θα συνεχίσουν να «διαφωνούν», με την Αφροδίτη μάλιστα να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού σύντομα και να ανανεώνει το ραντεβού της μαζί του. Κάτι πρέπει να ξεκαθαρίσει και ο ιδανικός τρόπος για να γίνει αυτό, δεν είναι ούτε τα δράματα, ούτε οι φτηνές συμπεριφορές , ούτε οι εγωιστικές πολώσεις. Ο Σκορπιός διψάει για βάθος και ουσία, εκεί βρίσκεται το νόημα, σαν μαργαριτάρι μέσα σε  όστρακο. Εκεί πρέπει να εστιάσουμε, όσο είναι δυνατόν. Ο Χείρωνας άλλωστε, που καταλαμβάνει περίοπτη θέση σε αυτή την Πανσέληνο, είναι σαν να το αφηγείται: Θέλει θάρρος το ξύσιμο μιας πληγής, πως αλλιώς όμως θα καθαρίσει;  ‘’Η σπηλιά που φοβάσαι να μπεις, κρύβει τον θησαυρό που ψάχνεις’’ είχε πει ο Joseph Campbell και ψάχνοντας, μπορεί να ανακαλύψουμε και το θάρρος που πιστεύουμε ότι δεν έχουμε. Ο Άρης, κυβερνήτης του ζωδίου που φιλοξενεί την Σελήνη,  σε σύνοδο με τον Νότιο δεσμό, δείχνει ότι το αναπόφευκτο, θα βιωθεί μεταφυσικά, σαν κάτι που πρέπει και που παρ’ όλα αυτά, δεν έχουμε την ανάλογη ενέργεια για να αντιμετωπίσουμε. Είναι η ώρα που έρχεται ο «λογαριασμός».

Ευχόμαστε η ψυχραιμία και όχι η ψυχρότητα, η λογική και η διάθεση για προσέγγιση με ουσιαστικό τρόπο να επικρατήσουν. Ζητούμενο είναι η γεφύρωση της αντικρουόμενης ενέργειας άλλωστε. Η Δήμητρα, σε σύνοδο με τον Ήλιο και στο ζώδιο του Ζυγού, κάτι θέλει να προσθέσει πάνω σ’ αυτό. Σε κοσμικό επίπεδο δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά. Μπορούμε (και πρέπει) όμως να δουλέψουμε με το κομμάτι εκείνο του εαυτού μας που διψάει για θεραπεία και πολλές φορές, η θεραπεία έρχεται μέσω των άλλων.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟ Άρης ενεργοποιεί την έκλειψη της 27ης Ιουλίου
Επόμενο άρθροΑπιστίες και Ζώδια με Χιούμορ και … Αλήθειες!
Η Νόνα Βουδούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θήβα. Οι αρχικές σπουδές της ήταν πάνω στο σύγχρονο και κλασσικό τραγούδι. Η αγάπη της για την Αστρολογία εκδηλώθηκε πολύ νωρίς κι ως φυσικό επακόλουθο προέκυψε η φοίτηση και η ολοκλήρωση των σπουδών Αστρολογίας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ''Εναλλακτική Παιδεία'' και η παρακολούθηση εξειδικευμένων αστρολογικών σεμιναρίων από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Διδάχθηκε Ωριαία Αστρολογία από την Μαίρη Γαλανού στην σχολή "Εναλλακτική Παιδεία" και συνεχίζει να εξειδικεύεται στην Καρμική, Δρακωνική και Εξελικτική Αστρολογία. Πιστεύει ακράδαντα δε , ότι η μαθητεία δεν τελειώνει ποτέ. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr και με το ΙΑΜ Infinity Astrological Magazine της Smiljana Gavrancic ανάμεσα σε αστρολόγους από όλο τον κόσμο ως αρθρογράφος . Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here