Widgets Magazine
Κάθε Πανσέληνος, περιγράφει την ανάγκη εύρεσης ισορροπιών ανάμεσα σε δύο εντελώς αντίθετες ενέργειες. Η Πανσέληνος του φετινού Απριλίου, γίνεται στον άξονα Κριού – Ζυγού και συγκεκριμένα στην 18°43′ των ζωδίων. Εδώ, οι ανάγκες μας για συντροφικότητα, αρμονία και ισορροπία σε σχέση με τους άλλους, συγκρούονται με την τάση λειτουργήσουμε με πρόσημο το Εγώ μας, όπως εκφράζεται με βάση τα ορμέμφυτα μας. Τίθεται λοιπόν το δίλημμα “συμβιβασμός ή μη” σε σχέσεις και συνεργασίες.
Η Πανσέληνος αυτή, έρχεται σε μία περίοδο δοκιμασίας όλων των ειδών σχέσεων. Ο αναγκαστικός περιορισμός, μας έχει φέρει όλους αντιμέτωπους με τον εαυτό μας και τους άλλους αλλά μέσω πρωτόγνωρων συνθηκών αυτή τη φορά. Οι ρυθμοί μας άλλαξαν βίαια. Σχέσεις που μέχρι τώρα διατηρούνταν λόγω των φυσικών αποστάσεων που προκαλεί η καθημερινότητα και του καθενός η ρουτίνα, δοκιμάζονται και απογυμνώνονται. Είναι διαφορετικό να συνυπάρχεις με κάποιον ενώ παράλληλα κινείσαι, εργάζεσαι, βλέπεις φίλους και ασχολείσαι με τα ενδιαφέροντα σου. Κατανοούμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά, πώς νιώθουν τα ζώα στα κλουβιά…
Η Πανσέληνος αυτή, χαρακτηρίζεται από το τετράγωνο Άρη – Ουρανού. Μία όψη εκρηκτική και βίαιη. Αυτό το διάστημα, θα εξωτερικευτεί η πίεση που συσσωρεύθηκε και θα εκφραστεί με εντάσεις και βία, είτε σε σχέσεις και συνεργασίες, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Γενικώς ο χάρτης μαρτυρά πως οι διασπάσεις θα είναι αρκετές, το ίδιο και οι αντιδράσεις μας. Χρειάζεται λοιπόν έλεγχος του θυμικού: Νιώθουμε σαν λιοντάρια στα κλουβιά, βιώνουμε μία κρίση που δεν μας είναι γνώριμη ως εμπειρία και όλο αυτό, λειτουργεί ως χύτρα ταχύτητας. Είμαστε στη φάση που η βαλβίδα σφυρίζει και περιμένουμε να ανοίξει κάποιος τη βαλβίδα. Με τα Φώτα να τείνουν να πλησιάσουν τους Δία και Πλούτωνα με όψη τετραγώνου, θα φανερωθεί ποιες σχέσεις θα νικήσουν το στοίχημα της κρίσης, μέσω των κρίσεων που θα προκύψουν (ενδεχομένως και με μεγάλη δόση υπερβολής).
Οι επόμενες μέρες θα είναι έντονες και σε κοσμικό επίπεδο. Θα υπάρξουν κοινωνικές αντιδράσεις, εκρήξεις και εντάσεις. Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο το στοίχημα θα περιστρέφεται γύρω από την ικανότητα να λειτουργήσουμε διπλωματικά ή αν τελικά, θα σκάσει η βαλβίδα της χύτρας πριν την ανοίξει κάποιος.
Στο άρθρο της Νέας Σελήνης που προηγήθηκε, είχε αναφερθεί:
Η στενή σύνοδος της Νέας Σελήνης με τον Χείρωνα επιπρόσθετα, σε τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης, μαρτυράει ό,τι λέει ο τίτλος: Αυτή η Νέα αρχή, βρίσκει τους πάντες λαβωμένους, με το “Εγώ” μας ανάπηρο πλέον (Χείρωνας στον Κριό) και δεύτερες σκέψεις σε όσα αφορούν ακόμα και την ίδια μας την ύπαρξη. Φέρει όμως κι έναν σπόρο, μαζί με την ελπίδα για θεραπεία. Αυτό μεταφράζεται και κυριολεκτικά: Το επόμενο διάστημα θα ακουστούν αισιόδοξα νέα από την ιατρική κοινότητα σε σχέση με την φαρμακευτική αγωγή. Θα κερδηθούν μάχες αλλά όχι κι ο πόλεμος”.
 Αυτό και συνέβη. Τα νέα από την ιατρική κοινότητα είναι ενθαρρυντικά. Δεν έκλεισε όμως ο κύκλος. Άνοίγει ένας νέος στο εξής, που περιγράφει μία αργή αλλά σταθερή αποσυμπίεση, καταρχάς από τις εσωτερικές εντάσεις (μετά τις 12/4) και κατά δεύτερον από την έλλειψη ελπίδας. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι από αυτή την κατάσταση, δεν θα βγούμε από τη μία μέρα στην άλλη. ‘Ομως θα γίνει καθαρότερη η εικόνα και θα προετοιμαστούμε για την επόμενη μέρα που θα έχει άλλου είδους προκλήσεις. Κάπου εδώ, ας αναφερθεί ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να βρίσκεται στα “ικανοποιητικά” επίπεδα που κινείται και τώρα σε σχέση με άλλες χώρες. Ο κίνδυνος βρίσκεται στις αντιδράσεις που μπορεί να προκύψουν κοντά στο Πάσχα και στις εντάσεις λόγω μεταναστευτικού. Όσο διαρκεί η επιρροή του τετραγώνου Άρη – Ουρανού, υπάρχει κίνδυνος για συγκρούσεις, ατυχήματα, πτώσεις αεροσκαφών, εκρήξεις παντός είδους και γεωλογικά φαινόμενα. Απευχόμαστε όλα τα τελευταία…
Ο άξονας Κριού – Ζυγού, αφορά και τις διπλωματικές σχέσεις κρατών. Έτσι, θα δούμε να δημιουργούνται εστίες ανάφλεξης. Η χιαστί της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί και μία σύγχυση σε ό,τι αφορά τα σενάρια πίσω από την κατάσταση που βιώνουμε. Χρειάζεται προσοχή σε ό,τι ακούμε και σε ό,τι πιστεύουμε, χωρίς να περνάμε στο άλλο άκρο, της άνευ λογικής συνομωσιολογίας.
Σημαντικό: Είναι ο τελευταίος μήνας κατά τον οποίο οι Δεσμοί της Σελήνης βρίσκονται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω. Με την αλλαγή τους στις αρχές Μαρτίου, μπαίνει και η ανθρωπότητα σε άλλη φάση. Όμως, το πέρασμα τους από την 00°00′ Καρκίνου – Αιγόκερω (5/5), αποκλείεται να μην αποτελέσει αφορμή για σημαντικά γεγονότα. Αυτό όμως αφορά ένα άλλο άρθρο, ήδη πήγαμε αυτή τη στιγμή πολύ μακρύτερα απ’ ότι έπρεπε. 
Η Πανσέληνος Απριλίου, επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Λέοντες) του τέλους του Β’ δεκαημέρου.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 6 έως και 12 Απριλίου 2020
Επόμενο άρθροΟι Δεσμοί Σελήνης στον Άξονα Διδύμου – Τοξότη
Η Νόνα Βουδούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θήβα. Οι αρχικές σπουδές της ήταν πάνω στο σύγχρονο και κλασσικό τραγούδι. Η αγάπη της για την Αστρολογία εκδηλώθηκε πολύ νωρίς κι ως φυσικό επακόλουθο προέκυψε η φοίτηση και η ολοκλήρωση των σπουδών Αστρολογίας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ''Εναλλακτική Παιδεία'' και η παρακολούθηση εξειδικευμένων αστρολογικών σεμιναρίων από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Διδάχθηκε Ωριαία Αστρολογία από την Μαίρη Γαλανού στην σχολή "Εναλλακτική Παιδεία" και συνεχίζει να εξειδικεύεται στην Καρμική, Δρακωνική και Εξελικτική Αστρολογία. Πιστεύει ακράδαντα δε , ότι η μαθητεία δεν τελειώνει ποτέ. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr και με το ΙΑΜ Infinity Astrological Magazine της Smiljana Gavrancic ανάμεσα σε αστρολόγους από όλο τον κόσμο ως αρθρογράφος . Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here